¨

Klinikk med ekspertise på Botox

Klinikk med ekspertise på Botox

Snakkisen rundt Botox tar ikke slutt, og stadig flere mennesker blir kjent med produktet, på internasjonal basis. Når man ser effekten Botox gir, er det kanskje ingen tilfeldighet at populariteten øker.

Botox ble godkjent som et legemiddel i Norge i 2002, og har opp gjennom årene blir kanskje den mest populære behandlingen for både rynker og svetteproblemer. Behandlingene utføres hurtig og enkelt. Samtidig som behandlingene er så godt som smertefrie.

Ettersom årene har gått kan vi i dag se en rekke tilfeller hvor pasientene har fått forbedret livskvalitet ved å benytte Botox for sine problemer.

Bruksområder for Botox

Botox dekker mange bruksområder og blant de mest utbredte finner vi: Rynkebehandling, spasmebehandling, kronisk migrene, overdreven svette, overaktiv blære og skjeling.

Botox er kjent for sin effektive effekt på uønsket rynker. Områdene som er mest vanlig er de horisontale rynkene i pannen, sinnarynken, mellom øynene og smilerynkene under øynene.

Hvordan fungerer behandlingen hos Vanity Beauty Clinic?

Hos oss fungerer Botox- behandlingen ved å injisere Botox inn i musklene som ligger rett under huden, slik at musklene blir lammet. Du vil i løpet av kort tid oppleve at du får glattere hud, og hvor rynkene blir mindre synlige.

Botox-behandlingen tar kun noen minutter og er så godt som smertefri, slik at du utføre dine gjøremål i hverdagen rett etter behandlingen.

Botox- behandlingene er ikke permanent, og du vil normalt måtte gjenta behandlingen 2-3 ganger i året for å få full effekt.

Bestill gjerne time hos Vanity Beauty Clinic i dag!

Velkommen til oss!