¨

Nesekorreksjon

Hva er nesekorreksjon?

Nesekorreksjon innebærer injeksjon med hyaluronsyrefiller. Behandlingen kan glatte ut "humper" på nesebroen, løfte vinkelen på nesetippen, og fylle ujevnheter på nesen. Behandlingen kan ikke redusere størrelsen på nesen, men med en rettere og jevnere nese kan vi skape en illusjon av at nesen er mindre enn den faktisk er.

På Vanity vil du bli behandlet av noen av landets fremste behandlere innen nesekorreksjon, og vil derfor være i trygge hender.

Hvordan foregår behandlingen?

Behandlingen foregår ved at du først gjennomfører en konsultasjon med kosmetisk sykepleier. Dette har til hensikt å hente inn informasjon om din sykdomshistorie, hvordan du ønsker at nesen skal endres og hva som er realistisk å oppnå med ditt utgangspunkt. I tillegg får du informasjon om påregnelige bivirkninger, og hva du bør gjøre før og etter en behandling.

Filleren blir injisert på ulike steder i nesen for å bygge opp ønsket form og fasong. Det er særlig nesebroen og nesetippen som er gjenstand for behandling.

Hele behandlingen tar normalt ikke mer enn ca. 30 minutter.

På grunn av hevelse vil en nesekorreksjon normalt gjennomføres i to omganger hvor ca. 50% - 80% blir fullført ved første behandling. Etter behandlingen settes det opp en kontrolltime ca. 2 uker etter behandling hvor nesekorreksjonen fullføres.

Refill innen 3 måneder er for de som synes filleren har begynt å brytes ned og ønsker det optimale resultatet man får rett etter behandling.

Refill etter 3 måneder er for de som kjenner til behandlingen, prosessen og som ikke vil benytte seg av oppfølgningstimen etter 14 dager. Denne behandlingen inkluderer ikke en fylling i to omganger. Dersom du likevel ønsker en oppfølgningstime med refill etter 14 dager har dette et tillegg på 1 000,- kroner.

Hvilken effekt har behandlingen?

Nesekorreksjon kan glatte ut humpen på nesebroen, løfte vinkelen på nesetippen, fylle ujevnheter og svake områder på nesen.

Nesekorreksjon med filler kan ikke redusere størrelsen på nesen, men det kan gi en rettere og jevnere nese som vil gi en illusjon av at nesen er mindre enn den egentlig er.

Varigheten på nesekorreksjon er ca. 12 måneder, men det anbefales en refill etter ca. 6 måneder.

Prisliste

Behandling:
Pris:
Tid:
Konsultasjonstime
300 Kr
15 min
Nesekorreksjon
3900 Kr
30 min
Nesekorreksjon refill innen 3 mnd
2200 Kr
15 min
Nesekorreksjon refill  etter 3 mnd
2900 Kr
15 min
Fjerne filler i lepper, ansiktet og nese
1500 Kr
15 min
Bestill timeKjøp gavekortFinansieringsalternativer