Nesekorreksjon

Er du lei av å se den krokete og skjeve nesa i speilet? Drømmer du om nesa til hertuginne Kate, Scarlett Johansson eller Jennifer Lopez? Nesekorreksjon med filler brukes til å endre og forme nesen helt uten kirurgi, og behandlingen tar ikke mer enn ca. 30 minutter!

Hva er nesekorreksjon?

Nesekorreksjon er en ikke-kirurgisk kosmetisk prosedyre der filler brukes til å endre og forme nesen helt uten kirurgi.

Hvordan foregår behandlingen?

Behandlingen foregår ved at du først gjennomfører en konsultasjon med kosmetisk sykepleier. Dette har til hensikt å hente inn informasjon om din sykdomshistorie og hvordan du ønsker at nesen skal se ut. I tillegg får du informasjon om påregnelige bivirkninger og hva du bør gjøre før og etter en behandling.

Når behandlingen starter vil filleren injiseres på ulike steder i nesen for å bygge opp ønsket form og fasong. Det er særlig nesebroen og nesetippen som er gjenstand for behandling.

Hele behandlingen tar normalt ikke mer enn ca. 30 minutter.

På grunn av hevelse vil en nesekorreksjon normalt gjennomføres i to omganger hvor ca. 50% - 80% blir fullført ved første behandling. Etter behandlingen settes det opp en kontrolltime ca. 2 uker etter behandling hvor nesekorreksjonen fullføres.

Hvilken effekt har behandlingen?

En behandling kan glatte ut humpen på nesebroen, løfte vinkelen på nesetippen, fylle ujevnheter og svake områder på nesen.

Nesekorreksjon med filler kan ikke redusere størrelsen på nesen, men det kan gi en rettere og jevnere nese som vil gi en illusjon av at nesen er mindre enn den egentlig er.

Varigheten på nesekorreksjon er ca. 12 måneder.

Har behandlingen noen bivirkninger?

Det er normalt å bli hoven de tre første dagene etter behandlingen. Hevelsen er størst de første 24 timene, men deretter vil hevelsen gradvis forsvinne. Blåmerker kan forekomme, men det er ufarlig og forsvinner helt innen få dager.

Behandlingen eksponerer pasienten for en rekke sjeldne bivirkninger som: vedvarende hevelse, asymmetri, vedvarende misfarging av huden (grå, blå eller rødlig misfarging), abscesser (byller, hulrom fylt med puss), infeksjon, granulom (knuter bestående av kornet vev), overfølsomhet i ett område, arrdannelse, allergiske reaksjoner med kløe, hevelse og i svært sjeldne tilfeller anafylaksi. Det kan utvikles indurasjoner (forhardninger) eller knuter ved injeksjonsstedet.

Mer Informasjon
Read more

Før/etter galleri:

Before/after gallery:

No items found.

Prisliste per behandlingstype

Price list per type of treatment

Behandling:
Treatment:
Pris:
Price:
Tid:
Time:
Konsultasjonstime
200 Kr
30 min
Nesekorreksjon
3600 Kr
30 min
Nesekorreksjon refill innen 3 mnd
1900 Kr
15 min
Nesekorreksjon refill etter 3 mnd
2600 Kr
15 min
Fjerne filler i lepper, ansiktet og nese
1000 Kr
30 min
Bestill timeMake an appointment

© 2019 Vanity Beauty Clinic