¨

Nesekorreksjon

Drømmer du om nesa til hertuginne Kate, Scarlett Johansson eller Jennifer Lopez? Nesekorreksjon med filler brukes til å endre og forme nesen helt uten kirurgi, og behandlingen tar ikke mer enn ca. 30 minutter!

Hva er nesekorreksjon?

Nesekorreksjon er en ikke-kirurgisk kosmetisk prosedyre der filler (hyaluronsyregele) brukes til å endre og forme nesen helt uten kirurgi.

Hvordan foregår behandlingen?

Behandlingen foregår ved at du først gjennomfører en konsultasjon med kosmetisk sykepleier. Dette har til hensikt å hente inn informasjon om din sykdomshistorie og hvordan du ønsker at nesen skal endres. I tillegg får du informasjon om påregnelige bivirkninger, og hva du bør gjøre før og etter en behandling.

Filleren blir injisert på ulike steder i nesen for å bygge opp ønsket form og fasong. Det er særlig nesebroen og nesetippen som er gjenstand for behandling.

Hele behandlingen tar normalt ikke mer enn ca. 30 minutter.

På grunn av hevelse vil en nesekorreksjon normalt gjennomføres i to omganger hvor ca. 50% - 80% blir fullført ved første behandling. Etter behandlingen settes det opp en kontrolltime ca. 2 uker etter behandling hvor nesekorreksjonen fullføres.

Refill innen 3 måneder er for de som synes filleren har begynt å brytes ned og ønsker det optimale resultatet man får rett etter behandling.

Refill etter 3 måneder er for de som kjenner til behandlingen, prosessen og som ikke vil benytte seg av oppfølgningstimen etter 14 dager. Denne behandlingen inkluderer ikke en fylling i to omganger. Dersom man likevel ønsker en oppfølgningstimen med refill etter 14 dager koster dette 1 000,- kroner.

Hvilken effekt har behandlingen?

Nesekorreksjon kan glatte ut humpen på nesebroen, løfte vinkelen på nesetippen, fylle ujevnheter og svake områder på nesen.

Nesekorreksjon med filler kan ikke redusere størrelsen på nesen, men det kan gi en rettere og jevnere nese som vil gi en illusjon av at nesen er mindre enn den egentlig er.

Varigheten på nesekorreksjon er ca. 12 måneder, men det anbefales en refill etter ca. 6 måneder.

Har behandlingen noen bivirkninger?

Det er normalt å bli hoven de tre første dagene etter behandlingen. Hevelsen er størst de første 24 timene, men deretter vil hevelsen gradvis forsvinne. Blåmerker kan forekomme, men det er ufarlig og forsvinner helt innen få dager.

Behandlingen eksponerer pasienten for en rekke sjeldne bivirkninger som: vedvarende hevelse, asymmetri, vedvarende misfarging av huden (grå, blå eller rødlig misfarging), abscesser (byller, hulrom fylt med puss), infeksjon, granulom (knuter bestående av kornet vev), overfølsomhet i ett område, arrdannelse, allergiske reaksjoner med kløe, hevelse og i svært sjeldne tilfeller anafylaksi. Det kan utvikles indurasjoner (forhardninger) eller knuter ved injeksjonsstedet.

Mer Informasjon
Read more

Før/etter galleri:

Before/after gallery:

No items found.

Prisliste per behandlingstype

Price list per type of treatment

Behandling:
Treatment:
Pris:
Price:
Tid:
Time:
Konsultasjonstime
300 Kr
15 min
Nesekorreksjon
3700 Kr
30 min
Nesekorreksjon refill innen 3 mnd
2000 Kr
15 min
Nesekorreksjon refill  etter 3 mnd
2700 Kr
15 min
Fjerne filler i lepper, ansiktet og nese
1100 Kr
15 min
Bestill timeKjøp gavekortFinansieringsalternativerMake an appointmentOrder gift card

© 2019 Vanity Beauty Clinic