¨

Tear Trough

Er du lei av å mørke ringer eller innsøkk under øynene? Er du lei av å se trøtt og sliten ut? Øynene er ansiktets midtpunkt, og det er som oftest der de første tegnene på aldring oppstår, f.eks. i form av innsøkk under øynene.  Med vår tear trough behandling kan vi fjerne mørke ringer, innsøkk og gi deg et mer våkent blikk – les mer om en flott behandling som ikke tar mer enn ca. 30 minutter!

Hva er Tear Trough?

Tear Trough er en behandling hvor 1 ml spesialutviklet hyaluronsyrefiller injiseres i innsøkkene under øynene for å gjenopprette tapt volum.

Hvordan foregår behandlingen?

Behandlingen foregår ved at du først gjennomfører en konsultasjon med kosmetisk sykepleier. Dette har til hensikt å hente inn informasjon om din sykdomshistorie og hvilket resultat du ønsker å oppnå. I tillegg får du informasjon om påregnelige bivirkninger og hva du bør gjøre før og etter en behandling.

Etter en konsultasjonstime blir behandlingsområdet klargjort. Når behandlingen starter vil du få ett stikk ca. 3 cm under hvert øye. Deretter benyttes en butt nål for å injisere filleren under muskelen for å gjenopprette volumtap. Bruken av butt nål vil redusere risikoen for hevelse og blåmerker.

Hele behandlingen er gjennomført på ca. 30 minutter.

Hvilken effekt har behandlingen?

Tear Trough behandlingen reduserer innsøkkene under øynene slik at lys-skyggen ikke vil falle der. Behandlingen gjør så du ser yngre, mer våken og opplagt ut.

Om de mørke ringene under øynene skyldes skygge eller tynn hud som lar de blå venene skinne igjennom vil filleren kamuflere noe av dette. Skyldes de mørke ringene mørkt pigment rundt øynene vil ikke Tear trough hjelpe mot dette, men da kan en behandling med Pluryal Mesoterapi Antiox brukes i kombinasjon.

Har du dype innsøkk kan 1 ml bli i det minste laget. I slike tilfeller anbefales enda en behandling a 1 ml for å oppnå et optimalt resultat 14 dager etter behandlingen.

Forventet varighet på denne behandlingen er opptil 12 måneder.

Har behandlingen noen bivirkninger?

En vanlig bivirkning er hevelse i området. Hevelsen er størst de første 24 timene, men deretter vil hevelsen gradvis forsvinne. Blåmerker kan forekomme, men det er ufarlig og forsvinner helt innen få dager.

Mer Informasjon
Read more

Før/etter galleri:

Before/after gallery:

No items found.

Prisliste per behandlingstype

Price list per type of treatment

Behandling:
Treatment:
Pris:
Price:
Tid:
Time:
Konsultasjonstime
300 Kr
15 min
Tear Trough (under øynene)
3400 Kr
30 min
Fjerne filler i lepper, ansiktet og nese
1100 Kr
15 min
Bestill timeKjøp gavekortFinansieringsalternativerMake an appointmentOrder gift card

© 2019 Vanity Beauty Clinic