Tear Trough

Er du lei av å mørke ringer eller søkk under øynene? Er du lei av å se gammel, trøtt og sliten ut? Med vår tear trough behandling med filler kan vi fjerne dette og gi deg et mer våkent blikk – les mer om hvordan du kan se yngre ut med en behandling som ikke tar mer enn ca. 30 minutter!

Hva er Tear Trough?

Tear Trough er en behandling hvor 1ml Teosyal Redensity 2 hyaluronsyrefiller injiseres i innsøkkene under øynene for å gjenopprette tapt volum.

Hvordan foregår behandlingen?

Øynene er ansiktets midtpunkt, og det er som oftest der de første tegn på aldring oppstår. Aldringstegnene viser seg f.eks. i form av innsøkk under øynene og "kråketær" ved siden av øyet. Innsøkk behandles med filler, og "kråketær" behandles med Botox.

Behandlingen foregår ved at du først gjennomfører en konsultasjon med kosmetisk sykepleier. Dette har til hensikt å hente inn informasjon om din sykdomshistorie og hvilket resultat du ønsker å oppnå. I tillegg får du informasjon om påregnelige bivirkninger og hva du bør gjøre før og etter en behandling.

Etter en konsultasjonstime blir behandlingsområdet klargjort. Når behandlingen starter vil du få ett stikk ca. 3 cm under hvert øye. Deretter benyttes en butt nål for å injisere filleren under muskelen for å gjenopprette volumet. Bruken av butt nål vil redusere risikoen for hevelse og blåmerker.

Hele behandlingen er gjennomført på ca. 30 minutter.

Hvilken effekt har behandlingen?

Tear Trough behandlingen gjør at du ser yngre, mer våken og opplagt ut. Mange som sliter med mørke ringer under øynene vil dessuten oppleve at ringene forsvinner.

Forventet varighet på denne behandlingen er opptil 12 måneder.

Har behandlingen noen bivirkninger?

En vanlig bivirkning er hevelse i området. Hevelsen er størst de første 24 timene, men deretter vil hevelsen gradvis forsvinne. Blåmerker kan forekomme, men det er ufarlig og forsvinner helt innen få dager.

Behandlingen eksponerer pasienten for en rekke sjeldne bivirkninger som: vedvarende hevelse, asymmetri, vedvarende misfarging av huden (grå, blå eller rødlig misfarging), abscesser (byller, hulrom fylt med puss), infeksjon, granulom (knuter bestående av kornet vev), overfølsomhet i ett område, arrdannelse, allergiske reaksjoner med kløe, hevelse og i svært sjeldne tilfeller anafylaksi. Det kan utvikles indurasjoner (forhardninger) eller knuter ved injeksjonsstedet.

Mer Informasjon
Read more

Før/etter galleri:

Before/after gallery:

No items found.

Prisliste per behandlingstype

Price list per type of treatment

Behandling:
Treatment:
Pris:
Price:
Tid:
Time:
Konsultasjonstime
200 Kr
30 min
Tear Trough (under øynene)
3300 Kr
30 min
Fjerne filler i lepper, ansiktet og nese
1000 Kr
30 min
Bestill timeBestill GakortMake an appointmentOrder gift card

© 2019 Vanity Beauty Clinic