¨

Tear Trough

Tear Trough

Tear Trough - en behandling mot mørke ringer og innsøkk

Øynene er ansiktets midtpunkt, og det er som oftest der de første tegnene på aldring oppstår, f.eks. i form av innsøkk under øynene. Innsøkkene er forårsaket av tapt volum. Volumtapet gir en skyggeeffekt som gjør at man ser mindre opplagt ut. Noen av oss har også alltid hatt ganske tynn hud ved øyeområdet, og da trenger ikke skyggeeffekten være aldersbetinget.

Når huden mister volum blir også benet mer fremhevet. Dette skaper deretter en skygge som for mange kan se ut som en mørk ring under øynene.

Tear Trough er en behandling som reduserer mørke skygger og innsøkk under øynene ved å legge filler under øynene.Vi injiserer en spesialutviklet hyaluronsyrefiller i innsøkkene under øynene for å gjenopprette tapt volum mellom nedre øyelokk og øvre del av kinnet. Hyaluronsyre er et stoff som finnes naturlig i kroppen fra før av. Etterhvert som vi eldes, blir også produksjonen av hyaluronsyre redusert, og det er årsaken til at mange opplever huden “synke sammen” med alderen. Behandlingen jevner ut hudvevet og sørger for eet mer ungdommelig og opplagt utseende.

Ser du etter en klinikk som kan sette filler under øyne? På Vanity vil du bli behandlet av noen av landets fremste eksperter på Tear Trough. Det finnes flere fillere til bruk under øynene på markedet. Vi benytter kun Teosyal Redensity 2, som er den eneste filleren som er spesialutviklet til dette formålet.

Et populært produkt som kombineres med denne behandlingen er High Perfection Eye Cream som selges i nettbutikken.

NB! Behandlingen utføres ikke på gravide eller ammende.

Les mer
Behandling:
Pris:
Tid:
Konsultasjonstime
300 Kr
15 min
Tear Trough 1 ml (under øynene)
3600 Kr
30 min
Fjerne filler i lepper, ansiktet og nese
1500 Kr
15 min