¨

Tear Trough

Hva er Tear Trough?

Øynene er ansiktets midtpunkt, og det er som oftest der de første tegnene på aldring oppstår, f.eks. i form av innsøkk under øynene.  Med vår tear trough behandling kan vi redusere mørke skygger og innsøkk under øynene, og samtidig gi deg et mer våkent blikk.

Tear Trough er en behandling hvor spesialutviklet hyaluronsyrefiller injiseres i innsøkkene under øynene for å gjenopprette tapt volum mellom nedre øyelokk og øvre del av kinnet.  

På Vanity vil du bli behandlet av noen av landets fremste eksperter på Tear Trough behandling. Vi benytter kun Teosyal Redensity 2, som er den eneste filleren som er spesialdesignet til dette formålet.

Hvordan foregår behandlingen?

Behandlingen foregår ved at du først gjennomfører en konsultasjon med kosmetisk sykepleier. Dette har til hensikt å hente inn informasjon om din sykdomshistorie, hvilket resultat du ønsker å oppnå og hva som er realistisk med tanke på utgangspunktet ditt. I tillegg får du informasjon om påregnelige bivirkninger og hva du bør gjøre etter en behandling.

Etter en konsultasjonstime blir behandlingsområdet klargjort. Når behandlingen starter vil du få ett stikk ca. 3 cm under hvert øye. Deretter benyttes en butt nål for å injisere filleren under muskelen for å gjenopprette volumtap. Bruken av butt nål vil redusere risikoen for hevelse og blåmerker.

Hele behandlingen er gjennomført på ca. 30 minutter.

Hvilken effekt har behandlingen?

Formålet er å redusere mørke skygger og innsøkk under øynene.

Om de mørke ringene under øynene skyldes skygge eller tynn hud som lar de blå venene skinne igjennom vil filleren kamuflere noe av dette. Skyldes de mørke skyggene pigmentering vil ikke Tear Trough hjelpe mot dette, men da kan en behandling med Pluryal Mesoterapi Antiox være løsningen.

Har du dype innsøkk kan 1 ml bli i det minste laget. I slike tilfeller anbefales enda en behandling a 1 ml for å optimalisere resultatet. Det anbefales å vente 14 dager med neste behandling.  

Forventet varighet på denne behandlingen er opptil ca. 6 - 12 måneder.

Fjerning av filler under øynene

All fjerning av filler krever en individuell ordinering av vår ansvarlige lege. Du vil motta en SMS med instrukser når du har bestilt time.

Dersom man har et ønske om å fjerne filler etter tear trough, evt fjerne filler-migrasjon, så gjøres dette ved å bestille en time for fjerning av filler. Vi injiserer et enzym i området du ønsker å fjerne filler, eventuelt der filleren har migrert, og dette vil løse opp filleren i løpet av de neste 48 timene. Det er normalt ikke mulig å fjerne all filler samtidig. Det er derfor vi tilbyr en (1) gratis oppfølging innen 7 dager etter behandling for å fjerne eventuelle rester. Dersom det er behov foryttligere hjelp med fjerning etter disse to timene, må man booke seg en ny time for fjerning av filler.

Prisliste

Behandling:
Pris:
Tid:
Konsultasjonstime
300 Kr
15 min
Tear Trough (under øynene)
3600 Kr
30 min
Fjerne filler i lepper, ansiktet og nese
1500 Kr
15 min
Bestill timeKjøp gavekortFinansieringsalternativer