¨

HydraFacial

HydraFacial

Hva er HydraFacial?

HydraFacial er en unik dyprens av huden som fjerner uønskede urenheter som døde hudceller, forurensning, smuss og hudormer gjennom et vakuum-utsug. Har du lyst på sunn og frisk glød etter kun 20 - 30 minutter så må du lese mer om denne behandlingen!

Behandlingen gir deg en rask og effektiv rens av alle porer, samt skånsom eksfoliering og peeling av huden. Grunnpakken "Classic" har tre behandlingstrinn:

Trinn 1: Dyprens og eksfoliering - Maskinen påfører et rensende serum samtidig som spiraltuppen vasker vekk døde hudceller gjennom et vakuum-utsug. Prosessen har til hensikt å fjerne smuss og forurensning fra porenes overflate, og få frem et nytt lag av frisk hud.

Trinn 2: Mild peel og vakuum-utsug - Ved trinn 2 påføres glykol og salisylsyre som løser opp urenheter, smuss og forurensning som er klogget lenger ned i porene. Syrene kan oppgraderes om ønskelig til Glysal Peel og Glysal Peel MD. (Du trenger ikke bekymre deg for flassing i ettertid). Når syrene har løsnet opp urenhetene suges urenhetene opp av porene uten å klemme på de. Prosessen fjerner hudormer (blackheads), smuss og forurensning som sitter dypt nede i porene.  

Trinn 3: Nå som huden din er ren føres antioksidanter og hyaluronsyre ned i porene for å gi næring til og beskytte huden. Inneholder kraftige antioksidanter som bidrar til detoksing og beskytte huden mot frie radikaler. Inneholder Vitamin A og E, ekstrakt fra rosmarin og hvit te, hyaluronsyre og hestekastanje.

Behandlingen er meget effektiv, men samtidig skånsom og behagelig. Hele behandlingen tar ikke mer enn ca. 30 minutter, og kan repeteres 1 gang per måned eller etter behov. Du kan forvente resultater umiddelbart etter behandling.

Grunnpakken kan oppgraderes mot et lite tilleggsvederlag, og medfører at du får en kraftigere peeling og rens i trinn 2.

  • Glysal Peel
  • Glysal Peel MD

Grunnpakken kan også oppgraderes ytterligere ved å legge til en booster. Boosterne kommer i tillegg til trinn 1 - 3, og behandlingen vill med boosteren få totalt 4 behandlingstrinn. Boosterne vi tilbyr er:

  • Dermabuilder booster
  • Hydrafacial Dr. Nassif MD Hydraglucan
  • Hydrafacial Anti-Aging ReGen GF Boos

For den kresne gjør vi også oppmerksom på at HydraFacial kan kombineres med Clearlift. (Q-switch laserbehandling som strammer opp huden). I tillegg selger vi kremer mot store porer, uren hud og akne og glød i både klinikken og nettbutikken.

NB: Kom uten sminke! Behandlingen utføres ikke på gravide eller ammende.

Les mer
Behandling:
Pris:
Tid:
HydraFacial Classic
1500 kr
ca.30 - 40 min
HydraFacial Classic med Glysal Peel
1600 kr
ca. 30 - 40 min
HydraFacial Classic med Glysal Peel MD
1700 kr
ca.30 - 40 min
HydraFacial Dermabuilder Boost
1950 kr
ca.30 - 40 min
HydraFacial Dr. Nassif MD Hydraglucan Boost
2300 kr
ca.30 - 40 min
HydraFacial Anti-Aging ReGen GF Boost
2450 kr
ca. 30 - 40 min