¨

HydraFacial

Hva er HydraFacial Classic?

HydraFacial Classic (grunnpakken) gir en rask og effektiv rens av alle porer, samt skånsom eksfoliering og peeling av huden gjennom tre behandlingstrinn:

Trinn 1: Dyprens og eksfoliering - Maskinen påfører et rensende serum samtidig som spiraltuppen vasker vekk døde hudceller gjennom et vakuum-utsug. Prosessen har til hensikt å fjerne smuss og forurensning fra porenes overflate, og få frem et nytt lag av frisk hud.

Trinn 2: Mild peel og vakuum-utsug - Ved trinn 2 påføres glykol og salisylsyre som løser opp urenheter, smuss og forurensning som er klogget lenger ned i porene. Syrene kan oppgraderes om ønskelig til Glysal Peel og Glysal Peel MD. (Du trenger ikke bekymre deg for flassing i ettertid). Når syrene har løsnet opp urenhetene suges urenhetene opp av porene uten å klemme på de. Prosessen fjerner hudormer (blackheads), smuss og forurensning som sitter dypt nede i porene.  

Trinn 3: Nå som huden din er ren føres antioksidanter og hyaluronsyre ned i porene for å gi næring til og beskytte huden. Inneholder kraftige antioksidanter som bidrar til detoksing og beskytte huden mot frie radikaler. Inneholder Vitamin A og E, ekstrakt fra rosmarin og hvit te, hyaluronsyre og hestekastanje.

Behandlingen er meget effektiv, men samtidig skånsom og behagelig. Hele behandlingen tar ikke mer enn ca. 30 minutter, og kan repeteres 1 gang per måned eller etter behov. Du kan forvente resultater umiddelbart etter behandling.

Grunnpakken kan oppgraderes mot et lite tilleggsvederlag, og medfører at du får en kraftigere peeling og rens i trinn 2.

  • Glysal Peel
  • Glysal Peel MD

Grunnpakken kan også oppgraderes ytterligere ved å legge til en booster. Boosterne kommer i tillegg til trinn 1 - 3, og behandlingen vill med boosteren få totalt 4 behandlingstrinn. Boosterne vi tilbyr er:

  • Dermabuilder booster
  • Hydrafacial Dr. Nassif MD Hydraglucan
  • Hydrafacial Anti-Aging ReGen GF Boost


For den kresne gjør vi også oppmerksom på at HydraFacial kan kombineres med Clearlift. (Q-switch laserbehandling som strammer opp huden)

HydraFacial Classic med Glysal Peel

HydraFacial med Glysal Peel er en litt kraftigere peeling (trinn 2) som også kombinerer fordelene med mer aggressiv eksfoliering og kjemiske peelinger i en ett-trinns overflatebehandling. Glysal Peel inneholder 15 % glykolsyre og 1,5 % salisylsyre. Syrene forårsaker en lett avskalling av det øvre hudlaget, reduserer forekomst av hudormer og åpner tilstoppede porer bedre enn grunnbehandlingen. Syrene er spesielt effektive mot uren hud ettersom den trenger ned i talgkjertlene.

Behandlingen egner seg for deg som ønsker litt mer enn den helt grunnleggende pakken.

HydraFacial Classic med Glysal Peel MD

Glysal Peel MD er den sterkeste dyprenspeelingen vi tilbyr (trinn 2). Denne inneholder hele 30 % glykolsyre samt 1,5 % salisylsyre. Selv de seigeste døde hudcellene løsner med denne. Glysal Peel MD har svært god effekt på hudfornyelse, og kan bidra til å utjevne fine linjer og styrke hudens tekstur.

Behandlingen passer for deg som setter ren hud med ekstra god glød høyt på listen.

HydraFacial Dermabuilder Boost

En av "Rolls Roycene" av Boosterne! (Trinn 4).

Dermabuilder Boost er designet til å fjerne fine linjer / små rynker i ansiktet og øke hudens elastisitet. Boosteren bidrar til å gi enda glattere og strammere hud med færre linjer og rynker. Boosteren inneholder hele fire ulike Peptier med god anti-aging effekt. Dette er korte kjeder av aminosyrer som er små nok til å trenge ned i hudlaget og faktisk påvirke hudcellene. Peptidene stimulerer hudcellene til å øke produksjon av bindevev og fuktighetsfaktorer.  

Boosteren passer for alle hudtyper.

HydraFacial Dr. Nassif MD Hydraglucan Boost

Dr. Paul Nassif MD, kjent fra TV-serien Botched, har utviklet en cocktail med aktive virkestoffer som hydrerer, reparerer, fornyer og beskytter huden din, samtidig som den gjenoppretter spenst og glød. De aktive ingrediensene er Betaine, N-Acetyl Glucosamine (NAG), GM-Glucan, Reversalys 30 og Hyasol.

  • Betaine er en naturlig fuktighetsgiver, og er en osmolytt som beskytter celler mot miljøbelastning, dehydrering og bidrar til å opprettholde cellevannsbalansen og styrke hudbarrieren.
  • NAG er et sentralt molekyl i hyaluronsyre, og vil både tilføre fuktighet og stimulere hudens evne til å binde vann.
  • GM-Glucan forbedrer hudens immunsystem, barrierefunksjon og bidrar til å akselerere gjenoppbygning av huden. I tillegg beskytter den mot UV-indusert tap av fasthet.
  • Reversalys 30 er et algeekstrakt som tilfører aminosyren taurin, som bidrar til å øke fuktigheten i huden og redusere tegn til tretthet og mørke ringer rundt øynene.
  • Hyasol er en hyaluronsyre med høy molekylvekt, og danner en lett, gjennomtrengelig og usynlig viskoelastisk overflatefilm som bevarer hudens elastisitet, fasthet samtidig som den holder på fuktigheten.

Hvis du først skal ta en HydraFacial behandling, bør du absolutt vurdere å legge til denne boosteren!

HydraFacial Anti-Aging ReGen GF Boost

"Anti-Aging ReGenerative Growth Factor Boost" er en av flaggskipboosterne til HydraFacial!

Boosteren bidrar til å redusere tegn på aldring, og gjenoppbygger huden gjennom et patentert M-007 leveringssystem. ReGen GF inneholder en blanding av neste generasjons vekstfaktoretterlignende peptider som har til hensikt å øke produksjonen av kollagen og elastin, behandle betennelser og akselerere hudreparasjon samtidig som det tilføres fuktighet. HydraFacial hevder at de biokonstruerte peptidene er unike for markedet.

De ulike peptidene bidrar til å opprettholde utseende til en sunn og ungdommelig hud gjennom produksjon av kollagen og elastin. I tillegg reparerer den skadet hud, og hjelper hudcellene med å skylle ut giftstoffer og motvirke dannelsen av frie radikaler.

Boosteren passer for deg som ønsker å motvirke fine linjer og ujevn hudtekstur, samtidig som huden tilføres viktige vekstfaktorer.

Prisliste

Behandling:
Pris:
Tid:
HydraFacial Classic
1500 kr
60 min
HydraFacial Classic med Glysal Peel
1600 kr
60 min
HydraFacial Classic med Glysal Peel MD
1700 kr
40 min
HydraFacial Dermabuilder Boost
1950 kr
30 min
HydraFacial Dr. Nassif MD Hydraglucan Boost
2300 kr
60 min
HydraFacial Anti-Aging ReGen GF Boost
2450 kr
60 min
Bestill timeKjøp gavekortFinansieringsalternativer