Hårfjerning m/laser

Er du lei av å fjerne hår under armene og bikinilinjen? Inngrodd hår og røde nupper? Fortvil ikke – hårfjerning med laser er et alternativ som gjør at du ikke trenger å kjøpe ny høvel på en god stund!

Hårfjerning med Alexandrite GentleLASE og Diodelaser

Vanity Beauty Clinic tilbyr hårfjerning med DL900 Diodelaser samt den effektive Alexandrite GentleLASE laseren som regnes for å være en av de mest effektive laserne for langvarig hårfjerning.

Tykke og mørke hårstrå er bedre egnet til stråling enn tynne og lyse. Rødt og blondt hår har lite pigment i hårsekkene og kan derfor være vanskelig eller umulig å behandle. Grått og hvitt hår kan ikke behandles med laser. De fleste av våre kunder fjerner uønsket hår på legger, ryggen, under armene og rundt bikinilinjen, men vi behandler også andre områder enn disse. Laseren har et innebygget kjølesystem som reduserer ubehag. Det er normalt å bli rød og øm i huden etter behandling, men dette er forbigående.

Hvor mange behandlinger som kreves for å oppnå ønsket resultat varierer fra person til person, alt avhengig av fargen på håret til personen som skal behandles og hvilken syklus håret befinner seg i når det bestråles. For majoriteten holder det med 5-6 behandlinger. Unngå å nappe, vokse eller epilere 4 uker før behandling. Dette har en sammenheng med vekstsyklusene og at vi ønsker så mange normale hårsekker som mulig før behandlingen.

Pigmentet i huden vil også bli noe påvirket. Lys hud påvirkes mindre enn mørk hud. Alle former for laserbehandling kan i sjeldne tilfeller gi en lettere brannskade på huden eller pigmentforandringer. Det er derfor viktig å unngå soling/solarium på området i 2 uker før behandling og 2 uker etter behandling. Selvbruning skal heller ikke benyttes på området den siste uken før behandling.

For å beskytte huden mot økt pigmentering i området må solkrem med faktor 30-50 benyttes hver dag i en måned etter behandling på områder som ikke tildekkes av klær. Dette er fordi huden er svært sårbar den første tiden etter behandling.

Unngå kremer som kan irriterer huden den siste uken før behandling. Gravide og ammende vil ikke bli behandlet. Det gjelder også personer med utbrudd av herpes, infisert, solskadet eller solbrent hud.

Pakkeprisene består av 3 behandlinger av 2 områder og blir et billigere alternativ enn om du kjøper de enkeltvis. Skulle man trenge flere enn 3 behandlinger, gis det 25% rabatt per behandling.

Mer Informasjon
Read more

Før/etter galleri:

Before/after gallery:

No items found.

Prisliste per behandlingstype

Price list per type of treatment

Behandling:
Treatment:
Pris:
Price:
Tid:
Time:
Brasiliansk og armhuler (pakkepris a 3 behandlinger)
9600 Kr
45 min
Bikini og armhuler (pakkepris a 3 behandlinger)
7800 Kr
45 min
Bikinilinje
1700 Kr
30 min
Brasiliansk
2400 Kr
30 min
Armhuler
1500 Kr
30 min
Legger
2300 Kr
45 min
Lår
2800 Kr
45 min
Hele Armer
2600 Kr
45 min
Underarm
1800 Kr
30 min
Rygg
2800 Kr
45 min
Skuldre
2800 Kr
45 min
Helt ansikt
1900 Kr
30 min
Nedre del av ansiktet
1000 Kr
30 min
Bestill timeMake an appointment

© 2019 Vanity Beauty Clinic