¨

Hårfjerning m/laser

Hårfjerning med Soprano Ice Titanium

Er du lei av å fjerne hår under armene og bikinilinjen? Inngrodd hår og røde nupper? Fortvil ikke – hårfjerning med laser er et alternativ som gjør at du ikke trenger å kjøpe ny høvel på en god stund!

Vanity Beauty Clinic tilbyr hårfjerning med Soprano Ice Titanium som anses som en av verdens beste, raskeste og mest smertefrie lasere for hårfjerning!

Titanium er raskere og mer effektiv fordi den kombinerer tre laserbølgelengder samtidig: Diode, Alexandrite og Nd:Yag, noe som fører til at du får en meget effektiv og trygg behandling, på alle hudtyper og hudfarger. Det vil også si at laseren jobber i flere dybder i huden samtidig.  I tillegg til å kombinere tre laserbølger samtidig, har håndstykket en innebygd kjøler på -3 grader som kjøler ned huden. Når laseren behandler store områder oppleves behandlingen som tilnærmet smertefri, og er blandt de mest skånsomme og trygge når det gjelder pigmentforandringer eller ndre komplikasjoner som kan komme etter hårlaser behandling.


Fjerning av hår med Titanium er den mest effektive og populære metoden for permanent hårreduksjon. Fra å bruke ca 2 timer på å behandle en hel kropp, er nå tiden redusert til kun 30 minutter.

Tykke og mørke hårstrå er bedre egnet til stråling enn tynne og lyse. Rødt og blondt hår har lite pigment i hårsekkene og kan derfor være vanskelig eller umulig å behandle. Grått og hvitt hår kan ikke behandles med laser. De fleste av våre kunder fjerner uønsket hår på legger, ryggen, under armene og rundt bikinilinjen, men vi behandler også andre områder enn disse.

Hårsekken har tre ulike vekstfaser: anagen,katagen og telogen. Soprano hårfjerning har kun effekt på de hårsekkene som eri den anagene (voksende) fasen. Andelen av hår i denne fasen varierer beroendepå kroppsdel men er i gjennomsnitt 20-30%. Da det kun er hår i den anagene vekstfasen som responderer på behandlingen, kreves det at behandlingen må gjentas.

Pakkeprisene innebærer at hvis du kjøper 4 behandlinger, så får du 6 behandlinger. Det tilsvarer en rabatt på hele 33 % ved kjøp av en pakkepris!

Les dette før du kommer på timen;

Kom helt nybarbert! Det er ikke satt av tid til å gjennomføre barbering på stedet. Timen din vil ikke bli gjennomført, og du vil dessverre bli belastet med et ikke-møtt gebyr på 750,- kroner.

Mørke hudtyper har mer pigment enn lyse hudtyper. Pasienter med mørk hudtype må derfor gjennomføre en konsultasjonstime (patch-test) for å være sikker på at behandlingen kan gjennomføres uten risiko for brannskader eller misfarging av huden.

Har du et særskilt og unntaksvis behov for bistand til barbering (f.eks. siste rest av ryggen som du ikke kommer til på egenhånd), må du booke en særskilt time til dette i tillegg til behandlingstimen.

Du bør ha unngått aktiv soling og selvbruning de siste 2 ukene før timen. I tillegg bør det ha gått minimum 6 måneder siden avsluttet kur med isotretinoin.

Hvor mange behandlinger som kreves for å oppnå ønsket resultat varierer fra person til person, alt avhengig av fargen på håret til personen som skal behandles og hvilken syklus håret befinner seg i når det bestråles. For majoriteten holder det med 5-8 behandlinger, og du vil få mest valuta for pengene om du kjøper pakkeprisene. Deretter må du påregne en vedlikeholdsbehandling 1 gang i året.

Unngå å nappe, vokse eller epilere hårene 4 uker før behandling. Hvis du kun barberer området sørger vi for å ha så mange normale hårsekker som mulig før behandlingen gjennomføres.

Unngå kremer som kan irriterer huden den siste uken før behandling. Gravide og ammende vil ikke bli behandlet. Det gjelder også personer med utbrudd av herpes, infisert, solskadet eller solbrent hud.

Prisliste

Behandling:
Pris:
Tid:
Hårfjerning pakkepris - kjøp 4 behandlinger, få 6 (33 % rabatt)
33 %
30 min
Brystvorter / navle / overleppe / hake / kinn
1100 kr
15 min
Bikinilinje / Armhule / Overleppe og Hake / Hender eller Føtter
1200 kr
15 min
Skuldrene / Magen / Korsryggen / Underarmene
1700 kr
15 min
Ansikt / Rumpe / Brasiliansk
2200 kr
30 min
Legger / Armer / Ansikt og Halsen
3100 kr
30 min
Rygg / Lår
3100 kr
30 min
Begge ben
3600 Kr
45 min
Bikinilinje og Armhuler
1900 kr
30 min
Brasiliansk og Armhuler
2600kr
30 min
Legger, Brasiliansk og Armhule
3900 kr
45 min
Ben, Brasiliansk og Armhuler
4800 kr
45 min
Ben, Brasiliansk, Armhuler og Armer
5100 kr
60 min
Hele kroppen
10 100 kr
90 min
Barberingsbistand
300 kr
15 min
Bestill timeKjøp gavekortFinansieringsalternativer