¨

Mesoterapi

Pluryal ® mesoline er designet for å tilby et totalt behandlingsregime til huden din. Hvis du plages av dårlig glød, akne-arr, ujevn pigmentering eller hårtap bør du lese mer om dette her. Behandlingene kan kombineres med medisinsk hudpleie eller Cfor å oppnå optimal effekt.

Hva er Mesoterapi?

Mesoterapi innebærer at en coctail av vitaminer, mineraler, urteekstrakter og kjemikalier injiseres i huden for vedlikehold, eller for å gi den et estetisk løft.

Forskjellige ampuller kan benyttes i ulike områder etter ønsket effekt. F.eks. er hovedoppgaven til REFRESH å tilføre fuktighet og andre ingredienser som frisker opp huden, mens hovedoppgaven til TIGHT er å stramme opp huden. Vanlige områder vi behandler er ansikt, hals, décollete, håndryggen, innersiden av armer, innersiden av ben og mage.

Vanity Beauty Clinic tilbyr følgende mesoterapibehandlinger fra Pluryal mesoline:

  • REFRESH (tilfører fuktighet)
  • TIGHT - (strammer huden)
  • SHINE - (reduserer pigmenterer)
  • CLEAR - (motvirker akne og aknearr)
  • ANTIOX - (tilfører antioksidanter, mineraler og fjerner mørke ringer)
  • HAIR - (bidrar til hårvekst)
  • BODYFIRM - (fjerner cellulitter, strammer opp huden på kroppen)

Hvordan foregår behandlingen?

Mesoen penetrerer inn i hudoverflaten ved hjelp av microneedling, aquagold glass eller med en meget tynn nål i form av små stikk i hudens overflate. Stikkene i hudens overflate stimulerer kollagensyntesen. Når vi kombinerer dette med flere nøye sammensatte næringsstoffer som injiseres i huden  tilføres huden viktige næringsstoffer avhengig av hvilket mesoprodukt som ble benyttet. Våre behandler skreddersyr en behandling til nettopp din hud!

Effekten av behandlingen vil være synlig noe tid etter behandlingen, men vil være mest synlig 1-2 uker etter siste behandling i en behandlingspakke på 3 behandlinger. Vi anbefaler at du gjennomfører minimum 3 behandlinger med 2 ukers mellomrom for et optimalt resultat.

Den første dagen etter behandlingen bør du ta høyde for at huden vil være litt rød. I tillegg kan du få små blåmerker og noe hevelse. Har du sensitiv hud kan helbedringsprosessen ta noe lenger tid.

Mesoterapi med REFRESH

REFRESH består av hyaluronsyre, stamceller fra planter, vitaminene A, B3, B5 og B6 samt Sodium DNA. Hyaluronsyren tilfører fuktighet, forbedrer elastisiteten og bidrar til fornyelse av hudvevet.

Stamcellene fra plantene har en stimulerende effekt på fibroblastene (hudceller i lærhuden) som gjør at huden kan gjenoppdage elastisitet og strekkmostand. Vitaminene har en bevist effekt mot rynker, kviser, strekkmerker, sår og eksem. De bidrar til å gi en beskyttende effekt ved å støtte hudbarrieren mot forurensende og irriterende stoffer. Styrker viktige enyzmer i huden som er ansvarlige for cellevekst og til å forebygge hudsykdommer. 

Sodium DNA motvirker at kollagen ødelegges av solstråler og antioksidativt stress (ubalanse ved nøytralisering av skadelige biprodukter som frie radikaler). God synergieffekt sammen med vitaminene.

Behandlingsområdene er ansikt, nakke og hender. Behandlingen gir huden en oppkvikkende glød, og passer for deg som vil forebygge rynker med noe annet enn vår tradisjonelle rynkebehandling.

Mesoterapi med TIGHT

Cocktailen består av dimetyletanolamin (DMAE), silisium, ferulinsyre og panthenol som strammer opp huden. Spesielt godt egnet rundt øynene og halsen ved fjerning av uønsket fett i ansiktet eller på kroppen.

Mesoterapi med SHINE

Behandlingen med Pluryal SHINE er nøye designet med aktive virkestoffer som vitamin C, kojinsyre, fytinsyre, pyrovinsyre og ekstrakter fra hvitmorbærplanten for å redusere ujevn pigmentering, gi huden din en jevn hudtone og glød. Fokusområdene for behandlingen er ansiktet, halsen og hender.

Mesoterapi med CLEAR

Mesoterapi med CLEAR er en behandling for ansiktet og ryggen. Cocktailen består av vitamin A, ginkgo biloba (tempeltre), hyaluronsyre og B vitaminer. Behandlingen kan brukes mot kviser og gir huden din en frisk og klar glød.

Mesoterapi med ANTIOX

ANTIOX inneholder glutamin og alfa-liponsyre, mannitol, aceylcystein samt aminosyrene taurin, proline, cysteine og cystin. I tillegg har den mineralene sink og kobber. Glutamin og liponsyren har en effektiv behandling som bekjemper frie radikaler og reduser aldring. Mannitol er et labprodusert sukker som brukes for å binde fuktighet. Aminosyrene bidrar til kollagensyntesen, og kollagaen er det viktigste strukturelle proteinet i kroppen. Mineralene og glutamin bleker huden, og behandlingen er derfor godt egnet til redusere mørke ringer rundt øynene, gjerne i kombinasjon med tear trough.

Behandlingen passer for deg som vil bli kvitt mørke ringer rundt øynene, eller ønsker å tilføre huden din viktige antioksidanter og mineraler for å redusere aldringen. ANTIOX er inkludert i "Vanitys Hair Repair" PRP-behandling.

Mesoterapi med HAIR

HAIR består av kopperpeptid, koffein, stamceller fra planter, B-vitaminer, aminosyrer og hyaluronsyre. Behandlingen motvirker hårtap og stimulerer til økt hårproduksjon.

Kopperpeptid hemmer 5-alfa-reduktaseaktivitet, som er et enzym som forekommer ved flekkvis hårtap. Stamcellene fra plantene har en stimulerende effekt på vekst, migrasjon og differensiering av stamceller i hårsekkene. Vitaminene B3, B5 og B5 fremmer hårvekst og helse. Arginin og lysin er aminosyrer som også har en positiv effekt på hårvekst. Hyaluronsyren tilfører nødvendig fuktighet for optimale vekstforhold. Kaffein og coenzyme Q10 stimulerer blodsirkulasjonen i behandlingsområdet.

Behandlingen er perfekt for deg som ønsker fyldigere øyenbryn eller hår! HAIR er inkludert i "Vanitys Hair Repair" PRP-behandling.

Mesoterapi med BODYFIRM

BODYFIRM er en perfekt behandling for deg som sliter med cellulitter. Cocktailen består av L-karnitin, koffein, planteekstrakt fra gotu kola (centella asiatica) og ruskus (ruscus aculeatus) samt artisjokk.

Konsultasjonstime

Book en time med kosmetisk sykepleier for å finne hvilken behandling som passer til deg og huden din. Konsultasjonstimer koster 200,- kroner, men beløpet kommer til fratrekk dersom du velger en behandling senere!

Mer Informasjon
Read more

Før/etter galleri:

Before/after gallery:

No items found.

Prisliste per behandlingstype

Price list per type of treatment

Behandling:
Treatment:
Pris:
Price:
Tid:
Time:
Konsultasjonstime
300 Kr
15 min
Mesoterapi med REFRESH
1500 Kr
30 min
Mesoterapi med TIGHT
1500 Kr
30 min
Mesoterapi med SHINE
1500 Kr
30 min
Mesoterapi med CLEAR
1500 Kr
30 min
Mesoterapi med ANTIOX
1500 Kr
30 min
Mesoterapi med HAIR
1500 Kr
30 min
Mesoterapi med BODYFIRM
1500 Kr
30 min
Mesoterapi pakkepris a 3 behandlinger
3000 kr
30 min
Bestill timeKjøp gavekortFinansieringsalternativerMake an appointmentOrder gift card

© 2019 Vanity Beauty Clinic