¨

Mesoterapi

Hva er Mesoterapi?

Mesoterapi er en fellesbetegnelse på forskjellige spesialutviklede cocktails av vitaminer, mineraler, urteekstrakter og peptider som injiseres for å forbedre huden avhengig av hva huden din trenger. Vi benytter oss av mesoterapi fra Pluryal. Pluryal ® mesoline er designet for å tilby et totalt behandlingsregime til enhver hudproblematikk. Hvis du plages av lite glød, akne-arr, ujevn pigmentering eller hårtap har du Pluryal mesoline en perfekt meso-cocktail til deg. Behandlingene kan kombineres med medisinsk hudpleie for å oppnå optimal effekt.

Forskjellige sammensetninger benyttes i ulike områder etter ønsket effekt og behov.

Vanity Beauty Clinic tilbyr følgende mesoterapibehandlinger fra Pluryal mesoline:

  • REFRESH (tilfører fuktighet, og bidrar til å redusere fine linjer)
  • TIGHT - (strammer huden)
  • SHINE - (Gir glød og motvirker solflekker)
  • CLEAR - (motvirker akne og akne arr)
  • ANTIOX - (tilfører antioksidanter, mineraler og fjerner mørke ringer)
  • HAIR - (bidrar til hårvekst)
  • BODYFIRM - (fjerner cellulitter, strammer opp huden på kroppen)
  • RADIANCE - (behandling av melasma, hyperpigmentering på kropp og mørke ringer under øynene)

Hvordan foregår en behandling med mesoterapi?

Mesoen penetrerer inn i hudoverflaten ved hjelp av microneedling, aquagold glass eller med en meget tynn nål i form av små stikk i hudoverflaten. Stikkene i hudoverflaten stimulerer kollagensyntesen, og mesoen tilfører huden viktige næringsstoffer. Våre behandlere skreddersyr en behandling til nettopp din hud!

Effekten av behandlingen vil være synlig ca. 1 uke etter behandlingen, men vil være mest synlig 1-2 uker etter siste behandling i en behandlingspakke på 3 behandlinger. Vi anbefaler at du gjennomfører minimum 3 behandlinger med 2 ukers mellomrom for å få et best mulig resultat.

Den første dagen etter behandlingen bør du ta høyde for at huden vil være litt rød. I tillegg kan du få små blåmerker og noe hevelse. Har du sensitiv hud kan helbedringsprosessen ta noe lenger tid.

Mesoterapi med REFRESH

REFRESH består av hyaluronsyre, stamceller fra planter, vitaminene A, B3, B5 og B6 samt Sodium DNA. Hyaluronsyren tilfører fuktighet, forbedrer elastisiteten og bidrar til fornyelse av hudvevet.

Stamcellene fra plantene har en stimulerende effekt på fibroblastene (hudceller i lærhuden) som gjør at huden kan gjenopprette elastisitet og strekkmotstand. Vitaminene har en bevist effekt mot fine linjer, kviser, strekkmerker, sår og eksem. De gir hudbarrieren en beskyttende effekt mot forurensende og irriterende stoffer. Vitaminene styrker viktige enyzmer i huden som er ansvarlige for cellevekst, og til å forebygge hudsykdommer. 

Sodium DNA beskytter kollagen i huden mot skadelige solstråler og frie radikaler. Sodium DNA har en utmerket synergieffekt med vitaminene.

REFRESH anbefales til ansikt, nakke og hender. Behandlingen gir huden en oppkvikkende glød, og passer for deg som vil forebygge fine linjer med noe annet enn vår tradisjonelle muskelavslappende behandling.

Mesoterapi med TIGHT

Mesococktailen består av virkestoffene dimetyletanolamin (DMAE), silisium, ferulinsyre og panthenol som strammer opp huden. TIGHT egner seg spesielt godt rundt øynene, halsen, og ikke minst som en etterbehandling ved fjerning av uønsket fett i ansiktet eller på kroppen. Behandlingen kan stramme opp løs hud over øynene. Områder som underarmer, innside lår og mage egnes også godt til behandling med TIGHT for oppstrammende effekt. Mesoen kan ikke settes i områder hvor man har filler, da det kan løse opp filleren.

Mesoterapi med SHINE

SHINE består av virkestoffene vitamin C, kojinsyre, fytinsyre, pyrovinsyre og ekstrakter fra hvitmorbærplanten som aktivt reduserer ujevn pigmentering, jevner hudtonen, og tilfører glød. Fokusområdene for behandlingen er ansiktet, halsen og hender.

Mesoterapi med CLEAR

Mesoterapi med CLEAR er en behandling for ansiktet og ryggen. Cocktailen består av vitaminene A og B, ginkgo biloba (tempeltre) og hyaluronsyre. Meso-cocktailen kan brukes til behandling mot kviser.

Mesoterapi med ANTIOX

ANTIOX inneholder glutamin og alfa-liponsyre, mannitol, aceylcystein samt aminosyrene taurin, proline, cysteine og cystin. I tillegg har den mineralene sink og kobber.

Glutamin og liponsyren er effektive mot frie radikaler og reduser aldring. Mannitol er et sukkermolekyl som brukes for å binde fuktighet i huden. Aminosyrene bidrar til kollagensyntesen, og kollagen er det viktigste strukturelle proteinet i kroppen. Mineralene og glutamin bleker huden, og behandlingen er derfor godt egnet til redusere mørke ringer under øynene, gjerne i kombinasjon med tear trough.

Behandlingen passer for deg som ønsker å redusere mørke ringer under øynene, eller ønsker å tilføre huden viktige antioksidanter og mineraler for å redusere aldring. ANTIOX gir god synergieffekt sammen med HAIR, og benyttes derfor i "Vanitys Hair Repair" PRP-behandling.

Mesoterapi med HAIR

HAIR består av kopperpeptid, koffein, stamceller fra planter, B-vitaminer, aminosyrer og hyaluronsyre. Behandlingen stimulerer til økt hårproduksjon og motvirker hårtap.

Kopperpeptid hemmer aktivitet fra enzymet 5-alfa-reduktase, som gir flekkvis hårtap. Stamcellene fra plantene har en stimulerende effekt på vekst, migrasjon og differensiering av stamceller i hårsekkene. Aminosyrene arginin og lysin, samt vitaminene B3 og B5, fremmer hårvekst.

Hyaluronsyren tilfører nødvendig fuktighet for å gi hårene gunstige vekstforhold. Koffein og coenzyme Q10 stimulerer blodsirkulasjonen. Behandlingen er perfekt for deg som ønsker fyldigere hårvekst enten i øyenbryn, skjegg eller hodet!

HAIR gir god synergieffekt sammen med ANTIOX, og benyttes derfor i "Vanitys Hair Repair" PRP-behandling.

Mesoterapi med BODYFIRM

BODYFIRM er en perfekt behandling for deg som sliter med cellulitter. Cocktailen består av L-karnitin, koffein, planteekstrakt fra gotu kola (centella asiatica) og ruskus (ruscus aculeatus) samt artisjokk.

Mesoterapi med RADIANCE

RADIANCE er en behandling som kan egne seg for de som plages av mørke ringer under øynene, melasma, hyperpigmentering på kroppen eller post inflammatorisk hyperpigmentering (PIH). Behandlingen reduserer hyperpigmentering ved bruk av de aktive ingredienser som transeksamsyre, glutation (aminosyre) og karnosin.

Prisliste

Behandling:
Pris:
Tid:
Konsultasjonstime
300 Kr
15 min
Mesoterapi - REFRESH
2000 Kr
30 min
Mesoterapi - TIGHT
2000 Kr
30 min
Mesoterapi - SHINE
2000 Kr
30 min
Mesoterapi - CLEAR
2000 Kr
30 min
Mesoterapi - ANTIOX
2000 Kr
30 min
Mesoterapi - HAIR
2000 Kr
30 min
Mesoterapi - BODYFIRM
2000 Kr
30 min
Mesoterapi - RADIANCE
2000 kr
30 min
Bestill timeKjøp gavekortFinansieringsalternativer