Mesoterapi

Pluryal ® mesoline er designet for å tilby et totalt behandlingsregime til huden din. Hvis du sliter med dårlig glød, akne-arr, ujevn pigmentering eller hårtap bør du lese mer om dette her. Behandlingene kan kombineres med medisinsk hudpleie for å oppnå optimal effekt.

Hva er Mesoterapi?

Mesoterapi innebærer at en coctail av vitaminer, mineraler, urteekstrakter og kjemikalier injiseres i huden for gi den et estetisk løft.  Behandlingen kan utføres på en rekke områder for å oppnå et yngre utseende eller gi huden et estetisk løft. Vanlige områder vi behandler er ansikt, hals, décollete, håndryggen, innersiden av armer, innersiden av ben og mage.

Vanity Beauty Clinic tilbyr følgende mesoterapibehandlinger fra Pluryal mesoline:

  • REFRESH
  • TIGHT
  • SHINE
  • CLEAR
  • ANTIOX
  • HAIR
  • BODYFIRM

Hvordan foregår behandlingen?

Mesococtailene kan påføres ved bruk av microneedling, aqua gold glass eller med en meget tynn nå som gir små, lette stikk i hudens overflate. Kombinasjonen av unike og nøye sammensatte næringsstoffer og mange små stikk i hudoverflaten stimulerer kollagensyntesen. Huden får en ny styrke, ny glød, rynker reduseres og den optimale fuktbalansen gjenopprettes.

Du kan se effekten av behandlingen innen veldig kort tid, men den er mest synlig 1-2 uker etter behandlingen. Vi anbefaler at du gjennomfører minimum 3 behandlinger for et langvarig resultat.

I de 2-3 første dagene etter behandlingen bør du ta høyde for at huden vil være litt rød. I tillegg kan du få små blåmerker og noe hevelse. Har du sensitiv hud kan helbedringsprosessen ta noe lenger tid.

Mesoterapi med REFRESH

REFRESH består av hyaluronsyre, stamceller fra planter og vitaminer. Behandlingsområdene er ansikt, nakke og hender. Behandlingen gir huden en oppkvikkende glød.

Mesoterapi med TIGHT

Cocktailen består av dimetyletanolamin (DMAE), silisium, ferulinsyre og panthenol som strammer opp ansiktskonturene, nakken og halsen.

Mesoterapi med SHINE

Behandlingen med SHINE tar sikte på å redusere ujevn pigmentering, gi huden din ny glød. Mesococtailen består av vitamin C, kojinsyre, fytinsyre, pyrovinsyre og ekstrakter fra hvitmorbærplanten. Fokusområdene for behandlingen er ansiktet, halsen og hender.

Mesoterapi med CLEAR

Mesoterapi med CLEAR er en behandling for ansiktet og ryggen. Cocktailen består av vitamin A, ginkgo biloba (tempeltre), hyaluronsyre og B vitaminer. Behandlingen kan brukes mot kviser og gir huden din en frisk og klar glød. Perfekt for deg som mister mye av gløden ved tørr hud om vinteren.

Mesoterapi med ANTIOX

Antiox inneholder 4 antioksidanter, 4 aminosyrer og mineraler som brukes til å behandle ansiktet, nakken, halsen og hårlinjene.

Mesoterapi med HAIR

HAIR består av kopperpeptid, koffein, stamceller fra planter, B-vitaminer, aminosyrer og hyaluronsyre. Behandlingen motvirker hårtap og stimulerer til økt hårproduksjon.

Mesoterapi med BODYFIRM

BODYFIRM er en perfekt behandling for deg som sliter med cellulitter. Cocktailen består av L-karnitin, koffein, planteekstrakt fra gotu kola (centella asiatica) og ruskus (ruscus aculeatus) samt artisjokk.

Konsultasjonstime

Book en time med kosmetisk sykepleier for å finne hvilken behandling som passer til deg og huden din. Konsultasjonstimer koster 200,- kroner, men beløpet kommer til fratrekk dersom du velger en behandling senere!

Mer Informasjon
Read more

Før/etter galleri:

Before/after gallery:

No items found.

Prisliste per behandlingstype

Price list per type of treatment

Behandling:
Treatment:
Pris:
Price:
Tid:
Time:
Konsultasjonstime
200 Kr
30 min
Mesoterapi med REFRESH
1500 Kr
30 min
Mesoterapi med TIGHT
1500 Kr
30 min
Mesoterapi med SHINE
1500 Kr
30 min
Mesoterapi med CLEAR
1500 Kr
30 min
Mesoterapi med ANTIOX
1500 Kr
30 min
Mesoterapi med HAIR
1500 Kr
30 min
Mesoterapi med BODYFIRM
1500 Kr
30 min
Bestill timeMake an appointment

© 2019 Vanity Beauty Clinic