¨

Rynkebehandling pris

Rynkebehandling pris

Ønsker du å redusere synligheten av rynker og fine linjer? I denne artikkelen ser vi på rynkebehandling, effekten av dette – og ikke minst pris. Du finner seksjonen for pris på rynkebehandling hos oss nederst i denne artikkelen.

Hva er rynkebehandling?

Rynkebehandling er en type kosmetisk medisin som brukes til å redusere synligheten av rynker og fine linjer i ansiktet. Det finnes ulike metoder for rynkebehandling, men den mest aktive behandlingen for rynker er injeksjon med botox. Rynkebehandling med botox er en effektiv og lite smertefull behandling som gir gode resultater kort tid etter behandlingen er gjennomført.

Hvordan fungerer behandlingen?

Botox fungerer ved å blokkere signaler fra nervene til musklene som forårsaker disse rynkene, og dermed redusere muskelaktiviteten. Dette får musklene til å slappe av og reduserer utseendet på rynker og fine linjer. Resultatene av behandlingen varer vanligvis mellom 3 til 4 måneder.

Botox til rynkebehandling - Statiske og dynamiske rynker

Botox injeksjon er effektivt i bruk mot å redusere synligheten av dynamiske rynker, som dannes når vi beveger ansiktsmusklene. Ved å bruke botox kan vi også redusere synligheten av statiske rynker. Dette er rynker som er synlige selv når ansiktsmusklene er avslappet. Disse rynkene kan skyldes tap av kollagen eller elastisitet i huden, og behandles gjerne ved bruk av en kombinasjon av Botox og fillere.

Hvilke områder egner seg for rynkebehandling?

Rynker kan oppstå både i ansiktet og ved halsen, og til og med andre steder på kroppen. Spesielt vanlig er det å behandle rynker i pannen, mellom øyenbrynene og rundt øynene (smilerynker eller kråkeføtter).

Hva avgjør prisene på rynkebehandling?

Prisen på rynkebehandling vil avhenge av flere faktorer. I størst grad avhenger det av hvor mange områder som skal behandles. Det vil også være forskjell på type behandling. Eksempelvis har vi her på Vanity egne priser for baby botox og botox mot røykelinjer.

Hva er våre priser for rynkebehandling?

Baby botox (10 enheter/svak botox)

Pris: 1290 kr

Varighet: 30 min

Botox 1 område

Pris: 1900 kr

Varighet: 30 min

Botox 2 områder

Pris: 2900 kr

Varighet: 30 min

Botox 3 områder

Pris: 3900 kr

Varighet: 30 min

Botox justering

Pris: 1090 kr

Varighet: 15 min

Reduksjon av røykelinjer med Botox

Pris: 1290 kr

Varighet: 30 min

Det er viktig å merke seg at behandlingen regnes for off-label, og er ikke alminnelig anerkjent i Norge til rynkebehandling. Både botox og bruk av nåler innebærer risiko for påregnelige og sjeldne bivirkninger. Vi anbefaler at du leser grundig gjennom disse slik de er beskrevet her

Se full oversikt over alle våre priser