¨

Botox rundt munnen

Botox rundt munnen

Skjemmes du av ditt gummysmile? Fortvil ikke, med enkel Botox rundt munnen kan du bli kvitt ditt gummysmile på bare 15 minutter. I Vanity Beauty Clinic har vi erfarne og flinke behandlere som har tatt mer Botox rundt munnen enn man kan telle. Du er med andre ord trygge hos oss.

Reduser marionettlinjer

Med Botox rundt munnen kan man også redusere marionettlinjer på bare 30 minutter. I Vanity Beauty Clinic er vi opptatt av å høre på våre kunder og gir resultater ut fra deres ønsker. Vi tror at det er nettopp derfor det er så mange av våre kunder som velger å komme tilbake.

Reduser også røykelinjer ved bruk av Botox rundt munnen

Det er også flere som velger å komme til oss for å redusere skjemmende linjer i overleppen som følge av langtidsrøyking. For å behandle slike rynker tar man også i bruk Botox rundt munnen. Dette får man også gjort på kun 30 minutter, og du kan forlate klinikken med et mye sunnere uttrykk i ansiktet.

Har du spørsmål om Botox rundt munnen, er det bare å kontakte oss på mail eller telefon. Vi er opptatt av at våre kunder skal føle seg trygge når de kommer på besøk hos oss.