¨

Medisinsk hudpleie og Dermapen

Skinbooster (fuktbehandling)

Med tiden mister huden mer og mer av den naturlige hyaluronsyren, og dette er en av hovedårsakene til at huden blir tynnere, tørrere og rynkete. Skinboosters er derfor en viktig anti-age behandling for deg som ønsker å tilføre huden nødvendig fuktighet, redusere fine linjer, rynker, anke-arr, motvirke aldringstegn og generelt gi huden en frisk glød.

Behandlingen innebærer at en tynn hyaluronsyrefiller injiseres rett under det øverste hudlaget. Flere kliniske studier viser at skinboosters ikke bare bidrar til å gjenopprette fuktbalanse, men også setter igang en kollagensyntese som gir deg sterkere, fastere og glattere hud over tid. Behandlingen gir umiddelbare resultater, og i løpet av de påfølgende 2 - 4 ukene vil hudkvaliteten og resultatet bli bedre og bedre. Følgende områder kan behandles:

  • Lepper
  • Ansikt
  • Hals og decollete
  • Hender

Vi anbefaler en kur på 2 - 4 behandlinger med ca. 2 til 6 ukers mellomrom. Deretter en vedlikeholdsbehandling hver 6mnd for å vedlikeholde resultatet.

Umiddelbart etter behandlingen vil skinboosteren forårsake små forhøyninger i huden som forsvinner i løpet av ca. 24 timer.

Dermapen 4 (microneedling)

Microneedling innebærer at ett apparat (Dermapen 4) med små nåler perforerer huden fra 0,25 – 3,0 mm i det øverste hudlaget. Dette påfører huden et mikrotraume som stimulerer til økt produksjon av kollagen, elastin og hyaluronsyre, samt lager små ganger ned i underhuden slik at det individuelt utvalgte serumet penetrerer dypere ned i cellene.

Økt produksjon av kollagen, elastin og hyaluronsyre bidrar til å stramme opp og fornyer huden. Behandlingen bekjemper rynker, pigmentering, akne-arr og strekkmerker. I behandlingen kan Mesoterapi eller PRP benyttes som serum, eventuelt også injiseres. Microneedling kan etterfølges av en kjemisk peeling for å oppnå maksimalt utbytte, se våre signaturbehandlinger "Vanitys Skin repair" og "Vanitys GLOW". Vi anbefaler en kur på 4-6 behandlinger med 4-6 ukers mellomrom, og har en god pakkerabatt ved kjøp av 3 behandlinger.

Vanitys Skin Repair

Behandlingen består av microneedling med Dermapen 4, mesoterapi fra Pluryal Mesoline (normalt REFRESH) etterfulgt av en individuelt utvalgt kjemisk peel og ett kosttilskudds program med A-vitamin. Mesoterapi kan byttes ut med PRP mot et pristillegg på 1000kr. Vi anbefaler en kur på 4-5 behandlinger med 4 - 6 ukers mellomrom. Denne behandlingen bør kombineres med en skinbooster etter 4 uker.

Vanitys GLOW

Microneedling med Dermapen 4, mesoterapi fra Pluryal Mesoline og en individuelt utvalg kjemisk peel basert på dine behov og ønsker. Mesoterapi kan byttes ut med PRP mot et pristillegg på 1000kr. Denne behandlingen bør kombineres med en skinbooster etter 4 uker.

Klassisk ansiktsbehandling

Dette er en velværebehandling som passer for alle, både kvinner og menn.

Ansiktsbehandling inkluderer rens, peeling, utklemming (hvis ønskelig), en spesialmaske og kremer. Her vil du få muligheten til å bli bedre kjent med huden din gjennom en analyse, i tillegg til at vi vil være behjelpelige med å skreddersy et anbefalt hjemmepleieprogram til deg.

Dersom det er ønskelig kan man også få en god ansikts- og skuldermassasje som fremmer sirkulasjonen i huden. I denne behandlingen arbeider man med å tilføre fuktighet og næring til huden. Du vil oppnå en sunnere og mer glødende hud, samtidig som du kan senke skuldrene og lene deg tilbake for en mer avslappende og behagelig atmosfære.

Aquagold

Aquagoldbehandling innebærer at en cocktail av muskelavslappende middel, mesoterapi og skinbooster injiseres i en kontrollert dybde i det øverste hudlaget via en spesialdesignet ampulle med nåler. Toksinene gjør at produksjonen av talg og sebum reduseres, og er perfekt hvis du plages av med fet hud og ansiktsvette. Skinboosteren tilfører huden fukt og bidrar til å redusere linjer forårsaket av tørr hud. Til slutt vil vitaminene fra mesoterapi stimulere til vekst og hudfornyelse.

Fjerning av vorter/utvekster med plasmapen

Vi fjerner skånsomt dine vorter og utvekster ved hjelp av vår plasmapen! Behandlingen etterlater minimale eller ingen arr. Prisen inkluderer opptil 3 vorter/utvekst som fjernes på samme time, men skal du fjerne flere kan vi lage en pakkepris.

Prisliste

Behandling:
Pris:
Tid:
Hudanalyse
0 Kr
15 min
Skinbooster (fuktbehandling)
1700 Kr
30 min
Skinbooster 3 ml pakke
3300 kr
30 min
Dermapen 4 (microneedling)
2200 Kr
45 min
Dermapen 4 - pakke à 3 behandlinger
5500 Kr
45 min
Vanitys Skin Repair
2700 Kr
60 min
Vanitys GLOW
2700 Kr
60 min
Vanitys Skin Repair eller GLOW pakkepris a 3 behandlinger
6750 Kr
60 min
Klassisk ansiktsbehandling
1 200 kr
60 min
Aquagold
3500 Kr
30 min
Fjerning av vorter/utvekst med plasmapen
1500 Kr
30 min
Bestill timeKjøp gavekortFinansieringsalternativer