¨

Medisinsk hudpleie

Medisinsk hudpleie er en samlebetegnelse på en rekke behandlinger som klinikken tilbyr for å pleie huden og gi den et estetisk løft. Plages du av ujevn pigmentering, akne-arr, kviser eller dårlig glød kan dette være noe for deg!

Skinbooster (fuktbehandling)

Med tiden mister huden mer og mer av den naturlige hyaluronsyren, og dette er en av hovedårsakene til at huden blir tynnere, tørrere og rynkete. Skinboosters er derfor en viktig anti-age behandling for deg som ønsker å se ung ut så lenge som mulig.

Behandlingen innebærer at en tynn hyaluronsyrefiller injiseres rett under det øverste hudlaget for å tilføre fuktighet, redusere fine linjer, rynker, akne-arr og generelt gi huden en frisk glød. Flere kliniske studier viser at skinboosters ikke bare bidrar til å gjenopprette fuktbalanse, men også setter igang en kollagensyntese som gir deg sterkere, fastere og glattere hud over tid. Behandlingen gir umiddelbare resultater, og i løpet av de neste 2 – 4 ukene etter behandlingen vil hudkvaliteten og resultatet bli bedre og bedre.

Vi anbefaler en kur på 2 - 4 behandlinger med ca. 2 til 6 ukers mellomrom. Deretter en vedlikeholdsbehandling hver 6mnd for å vedlikeholde resultatet.

Dermapen 4 (microneedling)

Microneedling innebærer at ett apparat (Dermapen 4) med små nåler perforerer huden fra 0,25 – 3,0 mm i det øverste hudlaget. Dette påfører huden et mikrotraume som stimulerer til økt produksjon av kollagen, elastin og hyaluronsyre, samt lager små ganger ned i underhuden slik at det påførte serumet penetrerer dypere.

Økt produksjon av kollagen, elastin og hyaluronsyre bidrar til å stramme opp og fornyer huden. Behandlingen bekjemper rynker, pigmentering, akne-arr og strekkmerker. I behandlingen kan Mesoterapi eller PRP benyttes som serum, eventuelt injiseres. Microneedling kan etterfølges av en kjemisk peeling for å oppnå maksimalt utbytte, se "Vanitys Skin repair" og "Vanitys GLOW". Vi anbefaler en kur på 4-5 behandlinger med 4-6 ukers mellomrom. Pakkeløsninger anbefales.

Vanitys Skin Repair

Behandlingen består av microneedling, mesoterapi fra Pluryal Mesoline (normalt REFRESH) etterfulgt av en kjemisk peeling og ett kosttilskudds program med A-vitamin. Anbefalt hyppighet er ca. hver måned i 4 – 6 måneder. Mesoterapi kan byttes ut med PRP for en prisøkning på 1000kr. Vi anbefaler en kur på 4-5 behandlinger med 4 - 6 ukers mellomrom. Denne behandlingen bør kombineres med en skinbooster etter 4 uker.

Vanitys GLOW

Microneedling, mesoterapi fra Pluryal Mesoline (skreddersydd etter kundens behov) og kjemisk peeling Mesoterapi kan byttes ut med PRP for en prisøkning på 1000kr. Denne behandlingen bør kombineres med en skinbooster etter 4 uker.

Aquagold

Vår Aquagoldbehandling innebærer at en cocktail av rynkemiddel, mesoterapi og skinbooster injiseres i en kontrollert dybde i det øverste hudlaget. Rynkefjerningsmiddelet gjør at produksjonen av talg og sebum reduseres betraktelig, og er perfekt hvis du sliter med fet hud og ansiktsvette. Skinboosteren tilfører huden fukt og bidrar til å fjerne linjer forårsaket av tørr hud. Til slutt vil vitaminene fra mesoterapi stimulere til vekst og hudfornyelse.

Fjerning av vorter/utvekster med plasmapen

Vi fjerner skånsomt dine vorter og utvekster ved hjelp av vår plasmapen! Behandlingen gir fine resultater, og du vil få bedøvelse i området før behandling. Prisen inkluderer opptil 3 vorte/utvekst som fjernes på samme time, men skal du fjerne flere kan vi lage en pakkepris.

Mer Informasjon
Read more

Før/etter galleri:

Before/after gallery:

No items found.

Prisliste per behandlingstype

Price list per type of treatment

Behandling:
Treatment:
Pris:
Price:
Tid:
Time:
Hudanalyse
0 Kr
15 min
Skinbooster (fuktbehandling)
1500 Kr
30 min
Skinbooster 3 ml pakke
3000 kr
30 min
Dermapen 4 (microneedling)
1900 Kr
45 min
Dermapen 4 - pakke à 3 behandlinger
5250 Kr
45 min
Vanitys Skin Repair
2500 Kr
60 min
Vanitys GLOW
2500 Kr
60 min
Vanitys Skin Repair eller GLOW pakkepris a 3 behandlinger
5500 Kr
60 min
Aquagold
3500 Kr
30 min
Fjerning av vorter/utvekst med plasmapen
1500 Kr
30 min
Bestill timeKjøp gavekortFinansieringsalternativerMake an appointmentOrder gift card

© 2019 Vanity Beauty Clinic