Medisinsk hudpleie

Medisinsk hudpleie er en samlebetegnelse på en rekke behandlinger som klinikken tilbyr for å gi huden din et estetisk løft. Sliter du med ujevn pigmentering, akne-arr, kviser eller dårlig glød kan dette være noe for deg! Behandlingene kan kombineres med Mesoterapi fra Pluryal Mesoline.

Kjemisk Peeling

Kjemisk peeling er effektive hudbehandlinger som eksfolierer huden vedhjelp av kjemiske virkestoffer. Behandlingen gir huden en glattere og jevnere overflate.

Peelingene har en lavere PH enn huden og påfører huden et kontrollert traume for å stimulere til vekst av nye og friske celler. Under behandlingen vil du føle en lett svie/kløe.  I ettertid kan du også oppleve å flasse litt i huden. Dette vil normalt sett avta etter få dager. Det finnes mange forskjellige peelinger med forskjellige virkestoffer og styrke. Riktig peelingtype blir valgt i samråd med deg basert på din hudtype og ønsket resultat.

Skinbooster (fuktbehandling)

Med tiden mister huden mer og mer av den naturlige hyaluronsyren og dette er en av hovedårsakene til at huden blir tynnere, tørrere og rynkete. Skinboosters er derfor en viktig anti-age behandling for deg som ønsker å se ung ut så lenge som mulig.

Behandlingen innebærer at en tynn hyaluronsyrefiller injiseres i de øverste hudlagene for å tilføre fuktighet, redusere fine linjer, rynker, aknearr og generelt gi huden en frisk glød. Flere kliniske studier viser at skinboosters ikke bare bidrar til å gjenopprette fuktbalanse, men også setter igang en kollagensyntese som gir deg sterkere, fastere og glattere hud over tid. Behandlingen gir umiddelbare resultater, og i løpet av de neste 8 – 12 månedene etter behandlingen vil hudkvaliteten og resultatet bli bedre og bedre.

Vi anbefaler en kur på 2-4 behandlinger med ca. 2 til 8 ukers mellomrom. Deretter 1-2 behandlinger i året alt etter utgangspunkt og hudkvalitet for å vedlikeholde resultatet.

Skinbooster mot akne-arr

Ved akneutbrudd kan kollagenstrukturen ødelegges og du kan få innsøkk i huden (akne-arr).  Med hjelp av skinboosters kan vi gjenopprette volumtapet slik at innsøkket forsvinner, og du får tilbake den glatte hudoverflaten. Behandling foregår ved at små microdråper injiseres enten ved hjelp av små nålestikk eller ved en butt kanyle for å distribuere skinboosteren jevnt. I forkant av behandlingen påfører vi en bedøvelseskrem som gjør at behandlingen er nesten fri for smerte.

Vi anbefaler at en anti-akne behandling med skinboosters gjøres hver 3 måned. Etter behandlingen er huden rød med små hevelser på størrelse med myggstikk. Blåmerker kan også oppstå, men de kan dekkes med sminke/makeup ca. 1 time etter behandlingen. Du bør ta høyde for at det vanligvis kan gå 2-3 dager hvor huden er litt rød, og du kan få små blåmerker samt noe hevelse. Har du en sensitiv hud kan det ta litt lenger tid.

Pasienten kan kjenne små ujevnheter i huden i opptil 3 uker etterbehandlingen, men dette er nesten usynlig og jevner seg gradvis.

Pigmentbehandling med Cosmelan

Cosmelan fra Mesoestetic er ett verdenskjent patentert behandling mot pigmentflekker. Den er effektiv uten å skade huden. Studier viser at pigmentflekker kan få huden til å se 10-15 år eldre ut, selv om det ikke er synlige rynker og linjer. Pigmentflekker kan komme av solskader, hormonforandringer og postinflammatoriske årsaker. Cosmelan påvirker melanindannelsen i huden direkte og gir muligheten for å fjerne hyperpigmentering på en effektiv måte. Huden får tilbake dens naturlige farge, glatthet og utstråling. Cosmelan anbefales for aknehud og annen hud med pigmenteringsproblemer. Hudtoner med jevn farge utstråler sunnhet, og sunn huder vakkert.

Cosmelan behandler pigmentflekker av typen; melasma/kloasma,leverflekker, fregner, postinflammatoriske pigmentflekker etter f.eks. akne eller laser. Cosmelan inneholder ikke hydroquinone og kan brukes hele året og av alle hudtyper.

Behandlingen gjennomføres ved at det påføres en maske på klinikken som skal ligge på huden resten av dagen. I tillegg vil du få produkter som skal brukes hver dag fremover. Det blir satt opp ett behandlingsregime og det er viktig at du følger instruksene for optimalt resultat.

Allerede etter 7-10 dager kan man observere merkbare forbedringer i pigmenteringen. Pigmentflekkene blir mindre i størrelse og hudfargen jevnere.  Etter 7-8 uker (avhengig av hudtype) oppnås maksimalt resultat. Cosmelan korrigerer i tillegg til pigmentflekkene også talgproduktsjoien og forminsker porene.

Acne Recovery

Behandlingen består av lett microneedling, mesoterapi med Pluryal CLEAR etterfulgt av en kjemisk peeling, LED-maske med blått lys og ett kosttilskudds program. Anbefalt hyppighet er ca. hver måned i 4 – 6 måneder. Kliniske studier har vist at blått lys er effektivt på akneutbrudd og som en forebyggende behandling av akne.

Skin Reconstruction

Effektiv behandling av arr i ansiktet. Dyp microneedling, disseksjon av arr, mesoterapi med Pluryal REFRESH etterfulgt av kjemisk peeling og TCA i aknearrene. Mesoterapi kan byttes ut med prp for en prisøkning på 900kr. Anbefalt hyppighet er ca. hver måned i 4 – 6 måneder. Behandlingen bør kombineres med en skinbooster etter ca. 4 uker.

GLOW

Microneedling, mesoterapi (skreddersydd etter kundens behov), kjemisk peeling og LED-maske med rødt lys. Mesoterapi kan byttes ut med prp for en prisøkning på 900kr. Kliniske tester har vist at det røde lyset reduserer rynker, akne-arr, cellulitter og plager tilknyttet Psoriasis. I tillegg stimulerer det til økt blodsirkulasjon. Denne behandlingen bør kombineres med en skinbooster etter 4 uker.

Microneedling

Microneedling innebærer at en dermapen perforerer fra 0,25 – 3,0 mm i det øverste hudlaget ved bruk av mange små nåler. Dette påfører huden et mikrotraume som stimulerer til økt produksjon av kollagen. Økt kollagenproduksjon strammer opp og fornyer huden. Behandlingen er effektiv mot rynker, pigmentering, akne-arr og strekkmerker. Behandlingen kan kombineres med mesoterapi, PRP eller kjemisk peeling for å oppnå maksimalt utbytte, se "Acne Recovery", "Skin "Reconstruction" og "Glow". Behandlingen innebærer noe ubehag, og bedøvelseskrem kan benyttes om behov. Vi anbefaler en kur på 5-6 behandlinger med 4-6 ukers mellomrom.

Aquagold

Vår Aquagoldbehandling innebærer at en cocktail av rynkemiddel, mesoterapi og skinbooster injiseres i en kontrollert dybde i det øverste hudlaget. Rynkefjerningsmiddelet gjør at produksjonen av talg og sebum reduseres betraktelig, og er perfekt hvis du sliter med fet hud og ansiktsvette. Skinboosteren tilfører huden fukt og bidrar til å fjerne linjer forårsaket av tørr hud. Til slutt vil vitaminene fra mesoterapi stimulere til vekst og hudfornyelse.

Fjerning av vorter/utvekster med plasmapen

Vi fjerner skånsomt dine vorter og utvekster  ved hjelp av vår plasmapen! Behandlingen gir fine resultater, og du vil få bedøvelse i området før behandling. Prisen er per vorte/utvekst, men skal du fjerne flere kan vi lage en pakkepris.

Mer Informasjon
Read more

Før/etter galleri:

Before/after gallery:

No items found.

Prisliste per behandlingstype

Price list per type of treatment

Behandling:
Treatment:
Pris:
Price:
Tid:
Time:
Hudanalyse
0 Kr
15 min
Enkel kjemisk peeling
799 Kr
30 min
Skinbooster (fuktbehandling)
2000 Kr
30 min
Skinbooster mot akne-arr
2400 Kr
30 min
Pigmentbehandling med Cosmelan
5900 Kr
30 min
Acne Recovery
2500 Kr
30 min
Skin Reconstruction
2500 Kr
60 min
GLOW
2500 Kr
60 min
Enkel Microneedling
1900 Kr
60 min
Aqua Gold
3500 Kr
30 min
Fjerning av vorter/utvekst med plasmapen
1500 Kr
30 min
DermaPen/Microneedling PAKKE à 3 behandlinger
5000 Kr
60 min
Bestill timeBestill GakortMake an appointmentOrder gift card

© 2019 Vanity Beauty Clinic