¨

Ansiktsskulpturering

Ansiktsskulpturering

Hva er ansiktsskulpturering?

Med alderen vil vi miste volum i ansiktet samtidig som aldringstegnene melder sin ankomst. Med ansiktsskulpturering kan vi bruke hyaluronsyrefiller til å gjenopprette volumtapet ved bruk av filler. Ansiktsskulpturerering er derfor ettertraktet som anti-age behandling.

I tillegg til å reversere enkelte aldringstegn, kan vi også bruke filler til å endre ansiktets form. Noen kvinner ønsker markerte kinnbein og hake for å fremheve sine feminine trekk, og menn vil gjerne ha en kraftigere kjevelinje. Ved å injisere filler i hake, kjevelinje eller kinnbein kan vi fremheve attraktive ansiktstrekk på samme måte som invasive kirurgiske inngrep med bruk av implantater. Vi kan altså endre ansiktets form ved bruk av hyaluronsyrefillere på en langt mer skånsom måte.

Behandlingen kan også redusere linjer i ansiktet og forbedre visse typer arr.

På Vanity Beauty Clinic vil du bli møtt av behandlere med bred erfaring innen ansiktsskulpturering. Vi benytter oss kun av kjente og kvalitetssikrede behandlingsmetoder fra Pluryal Academy og MD Codes fra Allergan. Vi bruker også kun internasjonalt anerkjente kvalitetsprodukter som Pluryal, Teosyal og Juvederm.

Hvis du lurer mer på om denne behandlingen er noe for deg, kan du lese mer om behandlingen nedenfor eller sette opp en konsultasjonstime med en av våre behandlere.

Les mer
Behandling:
Pris:
Tid:
Konsultasjonstime
300 Kr
15 min
Ansiktsskulpturering med Pluryal (0,5 ml)
2200 kr
15 min
Ansiktsskulpterering med Pluryal (per ml)
2700 Kr
30 min
Ansiktsskulpturering med Pluryal (3ml)
6900 Kr
45 min
Fjerne filler i lepper, ansiktet og nese
1500 Kr
15 min
Behandlinger utført av Sol Elise koster 200kr ekstra.
200 kr
30 min