¨

Ansiktsskulpturering

Hva er ansiktsskulpturering?

Ansiktsskulpturering med filler innebærer at hyaluronsyregele injiseres i huden for å gjenopprette fuktbalanse og samtidig skulpturere ansiktet. Med alderen mister man også ansiktsvolum, og dette volumtapet kan gjenopprettes med filler. Filler kan også injiseres i ansiktet hvor økt volum kan gi et estetisk løft.

Behandlingen kan også redusere linjer i ansiktet som nasolabiale linjer og skulpturere markerte kinnbein, kjeveben og fremheve hake.

Ansiktssymmetri og arr kan også forbedres med ansiktsskulpturering.

På Vanity Beauty Clinic vil du bli møtt av behandlere med bred erfaring innen ansiktsskulpturering. Vi benytter oss av kjente og kvalitetssikrede behandlingsmetoder fra Pluryal Academy og MD Codes fra Allergan. Vi bruker også kun internasjonalt anerkjente kvalitetsprodukter som Pluryal, Teosyal og Juvederm.

Hvordan foregår behandlingen?

Før behandlingen starter skal du først gjennomføre en konsultasjon med kosmetisk sykepleier for å hente inn informasjon om din sykdomshistorie, hvilke områder som du vurderer å få behandlet, og hva som kan være realistisk å oppnå med ditt utgangspunkt.

Hvilken behandlingsmetode og type filler som anbefales vil bli avgjort med behandleren under konsultasjonen. I tillegg får du informasjon om påregnelige bivirkninger og hva du bør gjøre etter behandlingen.

Selve behandlingen tar ca. 15 - 20 minutter avhengig av hvilke områder som skal behandles. Antall behandlinger og antall ml avhenger av ønsket resultat, og tilpasses derfor individuelt i dialog med din behandler. Har du f.eks. bestilt 3 ml med Pluryal, kan dette endres til 1 ml i løpet av timen.

Fillerens varighet er fra ca. 9 - 12 måneder, og kan i noen tilfeller vare lengre. Varighet vil variere avhengig av behandlingsområdet og typen filler som brukes. Varighet på slike injeksjoner er veldig individuelt og avhenger av metabolisme og mengden som er injisert. Produsentene skilter imidlertid med at det holder opptil 15 - 18 måneder.

Ansiktsskulpturering med filler er et langt mindre invasivt inngrep enn kirurgi. Det er heller ikke permanent, og om du skulle angre så kan det også fjernes med hyaluronidase.

Prisliste

Behandling:
Pris:
Tid:
Konsultasjonstime
300 Kr
15 min
Ansiktsskulpturering med Pluryal (0,5 ml)
2200 kr
15 min
Ansiktsskulpterering med Pluryal (per ml)
2700 Kr
30 min
Ansiktsskulpturering med Pluryal (3ml)
6900 Kr
45 min
Ansiktsskulpturering med Juvederm (per ml)
3400 Kr
30 min
Fjerne filler i lepper, ansiktet og nese
1500 Kr
15 min
Behandlinger utført av Sol Elise koster 200kr ekstra.
200 kr
30 min
Bestill timeKjøp gavekortFinansieringsalternativer