¨

Ansiktsskulpturering

Noen kvinner ønsker markerte kinnbein for å fremheve sine feminine trekk, og noen menn vil gjerne ha en kraftig kjevelinje. Ved å injisere filler i hake, kjevelinje eller kinnbein kan vi fremheve attraktive ansiktstrekk på samme måte som kirurgiske inngrep og bruk av implantater. Er du nysgjerrig på hvordan du kan få bedre ansiktssymmetri og fasong med bruk av filler?

Hva er ansiktsskulpturering?

Ansiktsskulpturering med filler innebærer at hyaluronsyregele injiseres i de områdene av ansiktet hvor økt volum kan gi deg et estetisk løft. Filler kan for eksempel redusere nasolabiale linjer eller gi deg mer markerte kinnbein, kjeveben og hake. Alternativt kan vi korrigere asymmetriske deler av ansiktet slik at du får bedre ansiktssymmetri. Med alderen mister man også ansiktsvolum som kan gjenopprettes med filler/ hyaluronsyregele.

Hvordan foregår behandlingen?

Før behandlingen starter skal du først gjennomføre en konsultasjon med kosmetisk sykepleier for å hente inn informasjon om din sykdomshistorie og hvilke områder som du vurderer å få behandlet. I tillegg får du informasjon om påregnelige bivirkninger og hva du bør gjøre etter behandlingen.

Deretter vil filler injiseres i områdene som kan gi deg et estetisk løft. Ansiktsskulpturering med filler er et langt mindre invasivt inngrep enn kirurgi. Det er heller ikke permanent, og om du skulle angre så er det også reversibelt! Varighet på slike injeksjoner er veldig individuelt og avhenger av metabolisme og mengden som er injisert. Produsentene skilter imidlertid med at det holder opptil 15 måneder.

Har behandlingen noen bivirkninger?

Behandlingen eksponerer pasienten for en rekke sjeldne bivirkninger som: vedvarende hevelse, asymmetri, vedvarende misfarging av huden (grå, blå eller rødlig misfarging), abscesser (byller, hulrom fylt med puss), infeksjon, granulom (knuter bestående av kornet vev), overfølsomhet i ett område, arrdannelse, allergiske reaksjoner med kløe, hevelse og i svært sjeldne tilfeller anafylaksi. Det kan utvikles indurasjoner (forhardninger) eller knuter ved injeksjonsstedet. I sjeldne tilfeller kan filler bli injisert i en blodåre som kan skape okklusjon. Dette kan i tilfeller gi nekrose (celledød).

Mer Informasjon
Read more

Før/etter galleri:

Before/after gallery:

No items found.

Prisliste per behandlingstype

Price list per type of treatment

Behandling:
Treatment:
Pris:
Price:
Tid:
Time:
Konsultasjonstime
300 Kr
15 min
Ansiktsskulpturering med Pluryal (0,5 ml)
2000 kr
15 min
Ansiktsskulpterering med Pluryal (per ml)
2500 Kr
30 min
Ansiktsskulpturering med Pluryal (3ml)
6700 Kr
30 min
Ansiktsskulpturering med Juvederm (per ml)
3200 Kr
30 min
Fjerne filler i lepper, ansiktet og nese
1100 Kr
15 min
Behandlinger utført av Sol Elise koster 200kr mer enn ordinær pris.
200 kr
15 min
Bestill timeKjøp gavekortFinansieringsalternativerMake an appointmentOrder gift card

© 2019 Vanity Beauty Clinic