PRP-behandling

PRP er en helt naturlig behandling som kan bremse hårtap, styrke hudkvaliteten og forebygge rynker. Visste du at ditt eget blod kan brukes til skjønnhetsbehandlinger?

Hva er PRP?

Blod består av røde og hvite blodceller samt blodplater og blodplasma. PRP står for Platelet-Rich Plasma og består av konsentert blodplaterikt plasma som hentes fra ditt eget blod og injiseres tilbake i behandlingsområdet i skjønnhetsøyemed.

Blodplatene er en viktig del av blodet vårt. Det stopper ikke bare blødninger, men inneholder flere vekstfaktorer som er viktig for reparasjon av skader. Det er en anerkjent behandlingsmetode som først ble benyttet til ortopedisk medisin, idrettsmedisin og kjevemedisin. I senere tid har den også blitt mer og mer vanlig til kosmetiske behandlinger ved at man utnytter vekstfaktorenes egenskaper for å motvirke hårtap, til hudfornyelse, «Vampire Facials» med mer.

Hvordan foregår behandlingen?

Først tapper vi blod som ved en ordinær blodprøve. Deretter blir blodet sentrifugert. Ved sentrifugering får man skilt de ulike bestanddelene i blodet fra hverandre. De røde blodcellene faller nederst i reagensrøret. Over de røde blodcellene finner vi de hvite blodcellene og blodplatene i midten. Plasmaen legger seg på toppen. Vi henter ut de konsentrerte vekstcellene som deretter injiseres i de aktuelle behandlingsområdene. Ved behandling mot hårtap injiseres det i hodebunnen og ved behandling av arr eller hud injiseres det der.

De konsentrerte vekstcellene kan i tillegg benyttes som serum til microneedling/mesoterapi.

Hvilken effekt har behandlingen?

Ved å injisere dine egne vekstfaktorer hjelper du cellene dine. Håret vil få nok næring til å vokse tykkere og fortere, arr vil bli mindre synlig og huden vil få gløden og spensten tilbake. Anbefalte behandlingsområder er under øynene, arr og hårfestet. PRP kan gi flotte resultater men behandlingen må gjøres flere ganger over tid. Det anbefales 4-5 behandlinger med 4 ukers mellomrom. Deretter bør en vedlikeholdsbehandling gjentas minst en gang i året. Effekten kan man som regel se 8-12 uker etter første behandling.

Har behandlingen noen bivirkninger?

Ettersom PRP består av ditt eget blod er det ingen bivirkninger.

Mer Informasjon
Read more

Før/etter galleri:

Before/after gallery:

No items found.

Prisliste per behandlingstype

Price list per type of treatment

Behandling:
Treatment:
Pris:
Price:
Tid:
Time:
PRP Hårtap
3000 Kr
60 min
PRP Ansikt/Hals
3000 Kr
60 min
Bestill timeBestill GakortMake an appointmentOrder gift card

© 2019 Vanity Beauty Clinic