¨

PRP-behandling

PRP er en helt naturlig behandling som kan bremse hårtap, styrke hudkvaliteten og forebygge fine linjer. Visste du at ditt eget blod kan brukes til skjønnhetsbehandlinger?

Hva er PRP?

PRP står for Platelet-Rich Plasma, og er konsentrert blodplaterikt plasma. PRPen injiseres tilbake i behandlingsområdet for å styrke cellene i området som skal behandles.

Blodplatene stopper ikke bare blødninger, men inneholder flere vekstfaktorer som er viktig for reparasjon av skader. Dette er en anerkjent behandlingsmetode som først ble benyttet til ortopedisk medisin, idrettsmedisin og kjevemedisin. I senere tid har den også blitt mer og mer populær til kosmetiske behandlinger ved at man utnytter vekstfaktorenes egenskaper til å motvirke hårtap og fremme hudfornyelse.

Kombinasjonsbehandlinger

Vanity tilbyr nå kombinasjonsbehandlinger hvor PRP kombineres med mesoterapi fra Pluryal. I mange tilfeller vil f.eks. REFRESH eller ANTIOX være fine kombinasjonsbehandlinger - her tilføres antioksidanter, vitaminer og mineraler, eller hyaluronsyre og stamceller fra planter for en optimal anti-age behandling.

Vanitys Hair Repair består av PRP, ANTIOX og HAIR for å ikke bare motvirke hårtap, men den har også til hensikt å vekke sovende hårsekker til live igjen. Behandlingen foregår over en lenger periode, og vi har nå lansert pakkepriser for disse behandlingene.

Hvordan foregår behandlingen?

Først tapper vi blod som ved en ordinær blodprøve. Deretter blir blodet sentrifugert. Ved sentrifugering får man skilt de ulike bestanddelene i blodet fra hverandre. De røde blodcellene faller nederst i reagensrøret, og den blodplatefattige plasmaen legger seg på toppen. I midten finner vi den blodplaterike plasmaen (PRP). Vi henter ut PRP'en og injiserer den i behandlingsområdet. Ved behandling mot hårtap injiseres det i hodebunnen, og ved behandling av arr eller hudforbedring injiseres det i nærområdet.

De konsentrerte vekstcellene kan i tillegg benyttes som serum under Dermapen 4/ Microneedling behandling og/ eller i kombinasjon med mesoterapi eller Aqua Gold.

Hvilken effekt har behandlingen?

Ved å injisere dine egne vekstfaktorer hjelper du cellene dine. Håret vil få mer næring til å vokse tykkere og fortere, arr vil gro raskere og bli mindre synlig. Huden vil få gløden og spensten tilbake. Anbefalte behandlingsområder er under øynene, arr og hårfestet. PRP kan gi flotte resultater, men behandlingen må gjøres flere ganger over tid. Det anbefales 4-5 behandlinger med 2-4 ukers mellomrom. Deretter bør en vedlikeholdsbehandling gjentas hver 6mnd. Effekten kan forventes 8-12 uker etter første behandling. Ved kombinasjonsbehandlinger med mesoterapi vil enda bedre resultater kunne forventes enn ved PRP alene.

Ettersom PRP består av ditt eget blod er det ingen bivirkninger.

Mer Informasjon
Read more

Bildegalleri:

Before/after gallery:

No items found.

Prisliste per behandlingstype

Price list per type of treatment

Behandling:
Treatment:
Pris:
Price:
Tid:
Time:
PRP Hårtap
3500 Kr
45 min
PRP Ansikt/Hals
3500 Kr
45 min
PRP Hårtap eller ansikt/hals pakke a 3 behandlinger
7500 Kr
45 min
PRP med 5 ml mesoterapi
4000 kr
45 min
Vanitys Hair Repair
4125 kr
45 min
Vanitys Hair Repair pakkepris a 3 behandlinger
8250 kr
45 min
Bestill timeKjøp gavekortFinansieringsalternativerMake an appointmentOrder gift card

© 2019 Vanity Beauty Clinic