¨

Ofte stilte spørsmål

Hva er filler?

Lurer du på noe? I feltene nedenfor kan du se svar på noen de vanligste spørsmålene vi får. Send oss gjerne en e-post hvis du ikke finner svaret her eller inne på noen av behandlingssidene!

Hva er forskjellen på Pluryal, Juvederm og Teosyal?

Pluryal, Juvederm og Teosyal er forskjellige fillermerker. Alle fillermerkene består av tverrbundet hyaluronsyre men med noe ulik konsentrasjon og størrelse på partiklene. Produsentene av fillermerkene har også flere produkter som er skreddersydd til de forskjellige behandlingene som klinikken tilbyr, f.eks. behandles leppefiller med Pluryal Classic, mens ansiktsskulpturering og nesekorreksjon behandles med Pluryal Volume.Teosyal har i tillegg produkter skreddersydd til behandlinger under øynene (Tear Trough).

Hvor lenge varer leppefilleren?

Det er vanskelig å si noe helt konkret om holdbarheten til leppefiller ettersom det i stor grad påvirkes av metabolismen til den enkelte, men normalt holder filler 6 måneder første gangen deretter lenger og lenger for hver gang.

Er konsultasjonstimer obligatorisk?

Hvis du er usikker på om f.eks. leppefiller eller ansiktsskulptureringer noe for deg kan det være hensiktsmessig å gjennomføre en konsultasjonstime. Konsultasjonstimer varer 15 minutter, og du har normalt ikke anledning til å gjennomføre en behandling i løpet av denne. Konsultasjonstimer koster 300,- kroner.   Konsultasjonstimer er ikke obligatorisk, og du får alltid muligheten til å fortelle oss hvordan duf.eks. ønsker at leppene skal formes før behandlingen gjennomføres. Det er dine behov og ønsker vi er opptatt av!

Hva er aldersgrensen på behandlinger?

Aldersgrensen på alle våre behandlinger er 18 år.

Har dere delbetaling eller fakturaordning?

Vi har ingen ordning for delbetaling eller betaling med faktura, men vi aksepterer betaling med Mastercard. Vi kan også hjelpe deg med å søke finansiering via Svea finans.

Kan jeg få rabatt hvis jeg velger flere behandlinger?

Vanity har konkurransedyktige priser, men gir likevel rabatt dersom du kjøper mer av den samme behandlingen, se. f.eks. Rynkebehandling som blir billigere per område desto flere områder du velger. Tilsvarende er det mulig å oppnå en rabatt på f.eks. ansiktsskulpturering.

Har dere tid til å behandle venninnen min på samme time?

Som regel vil dette la seg gjøre dersom dere gir beskjed til klinikken på forhånd.

Er det lang ventetid på behandling?

Normalt er det ikke lang ventetid på våre behandlinger. Trykk her for å komme til bookingsiden hvor du også kan se hvor lang ventetid vi har.

Hvilke behandlinger har dere for akne og arr?

Vanity har flere forskjellige behandlinger for akne, arr og aknearr. Les mer om dette på Medisinsk hudpleie.