¨

Leppefiller

Leppefiller er en behandling hvor hyaluronsyregele injiseres i leppene for å definere leppekonturen, løfte leppene og munnviken, redusere linjer i leppekanten, øke volum, tilføre fuktighet samt korrigere skjevheter og asymmetri.

Hva er leppefiller?

Når vi blir eldre fornyes huden tregere. Kroppens egen produksjon av hyaluronsyre vil avta, og konsekvensene av dette er at leppene kan bli tynnere, tørrere og miste elastisiteten slik at man får linjer og tapt volum. Med leppefiller kan vi forsøke å gjenopprette noen av leppenes tidligere form.

Leppefiller er en behandling hvor hyaluronsyregele injiseres i leppene for å øke volumet og/eller korrigere skjevheter og asymmetri.

Hyaluronsyre er en mukopolysakkarid som eksisterer naturlig i deler av kroppen, herunder i leddvæske og som deler av grunnsubstansen i bindevev. Hyaluronsyren har god evne til å binde vann og bidrar som støtdempende fyllmateriale.  Kroppen både produserer og bryter ned hyaluronsyre daglig, og det er årsaken til at leppefiller ikke er et permanent og irreversibelt inngrep.

På Vanity møter du noen av landets mest erfarne injeksjonsspesialister innen leppebehandling, og vi benytter oss kun av internasjonalt anerkjente merkevarer som Pluryal, Juvederm og Teosyal.

Hvordan foregår behandlingen?

Før behandling påføres en sterk bedøvelseskrem som skal virke i 10 - 15 minutter før behandlingen. Bedøvelseskremen gjør leppene nummen og behandlingen mindre smertefull.

Deretter gjennomfører du en konsultasjon med kosmetisk sykepleier før selve behandlingen starter. Dette har til hensikt å hente inn informasjon om din sykdomshistorie, hvordan du ønsker at leppene skal se ut og hva som er realistisk å oppnå med ditt utgangspunkt. I tillegg får du informasjon om påregnelige bivirkninger, og hva du bør gjøre før og etter behandling.

Når behandlingen starter vil filleren injiseres på ulike steder i leppene for å bygge opp ønsket form og fasong. Selve behandlingen tar ikke mer enn ca. 30 minutter.

I enkelte tilfeller er det nødvendig med en oppfølgningstime etter 10 dager for korrigering.

Leppefiller kan kombineres med Lipflip. Det innebærer at noen dråper toksiner settes i leppekanten for å forhindre at leppen roterer innover, og blir smalere når man smiler.

Hvilken effekt har behandlingen?

Hvilken volummessig effekt behandlingen har på leppene avhenger naturlig nok av hvor mye produkt som injiseres.

De fleste trenger 1 ml eller mer for å oppnå ønsket volum. Det anbefales å starte med 0,5 eller 1,0 ml for å gå gradvis frem.

I og med at kroppen bryter ned hyaluronsyre gradvis, er ikke leppefiller et permanent inngrep. Varigheten er fra 3 - 9 måneder, men vil i noen tilfeller vare lengre. Prisen beror på hvilken filler som velges, og mengden som injiseres.

Mer Informasjon
Read more

Bildegalleri:

Before/after gallery:

No items found.

Prisliste per behandlingstype

Price list per type of treatment

Behandling:
Treatment:
Pris:
Price:
Tid:
Time:
Behandlinger utført av Sol Elise koster 300kr mer enn ordinær pris.
300 kr
15 min
Konsultasjonstime
300 Kr
15 min
Lip Flip
1090 Kr
15 min
Leppebehandling med Pluryal 0,5ml
2000 Kr
30 min
Leppebehandling med Pluryal 1ml
2700 Kr
30 min
Leppebehandling med Teosyal 0,5ml
2200 Kr
30 min
Leppebehandling med Teosyal 1ml
2800 Kr
30 min
Leppebehandling med Juvederm 0,5ml
2400 Kr
30 min
Leppebehandling med Juvederm 1ml
3200 Kr
30 min
Fjerne filler i lepper, ansiktet og nese
1100 Kr
15 min
Bestill timeKjøp gavekortFinansieringsalternativerMake an appointmentOrder gift card

© 2019 Vanity Beauty Clinic