¨

Leppefiller

Hva er leppefiller?

Leppefiller er en behandling hvor hyaluronsyregele injiseres i leppene for å definere leppekonturen, løfte leppene og munnviken, redusere linjer i leppekanten, øke volum, tilføre fuktighet samt korrigere skjevheter og asymmetri. Hyaluronsyre er en mukopolysakkarid som eksisterer naturlig i deler av kroppen, herunder i leddvæske og som deler av grunnsubstansen i bindevev. Hyaluronsyren har god evne til å binde vann og bidrar som støtdempende fyllmateriale.  Kroppen både produserer og bryter ned hyaluronsyre daglig, og det er årsaken til at leppefiller ikke er et permanent og irreversibelt inngrep.

Leppefillers kan gjøre mye mer enn å øke volum, og er ikke forbeholdt unge. Behandlingen blir mer og mer populær hos alle kjønn, og også av aldrende. Når vi blir eldre fornyes huden tregere. Kroppens egen produksjon av hyaluronsyre vil avta, og konsekvensene av dette er at leppene kan bli tynnere, tørrere og miste elastisiteten slik at man får linjer og tapt volum. Med leppefiller kan vi forsøke å gjenopprette noen av leppenes tidligere form.

På Vanity møter du noen av landets mest erfarne injeksjonsspesialister innen leppebehandling, og vi benytter oss kun av internasjonalt anerkjente merkevarer som Pluryal, Juvederm og Teosyal. Vi mestrer alle type teknikker for leppefiller (ordinær, russian mm), og kan gi deg både unaturlige eller naturlige og diskrete resultater. Vi tar dine ønsker som pasient seriøst, og tilpasser teknikken deretter.

Hvordan foregår behandlingen?

Før behandling påføres en sterk bedøvelseskrem som skal virke i 10 - 15 minutter før behandlingen. Bedøvelseskremen gjør leppene nummen og behandlingen mindre smertefull.

Deretter gjennomfører du en konsultasjon med kosmetisk sykepleier før selve behandlingen starter. Dette har til hensikt å hente inn informasjon om din sykdomshistorie, hvordan du ønsker at leppene skal se ut og hva som er realistisk å oppnå med ditt utgangspunkt. I tillegg får du informasjon om påregnelige bivirkninger, og hva du bør gjøre før og etter behandling.

Når behandlingen starter vil filleren injiseres på ulike steder i leppene for å bygge opp ønsket form og fasong. Selve behandlingen tar ikke mer enn ca. 30 minutter.

I enkelte tilfeller er det nødvendig med en oppfølgningstime etter 10 dager for korrigering.

Leppefiller kan kombineres med Lipflip. Det innebærer at noen dråper toksiner settes i leppekanten for å forhindre at leppen roterer innover, og blir smalere når man smiler. Dette forutsetter individuel ordinering fra vår ansvarlige lege via Huubro.

Hvilken effekt har behandlingen?

Hvilken volummessig effekt behandlingen har på leppene avhenger naturlig nok av hvor mye produkt som injiseres.

De fleste trenger 1 ml eller mer for å oppnå ønsket volum. Det anbefales å starte med 0,5 eller 1,0 ml for å gå gradvis frem.

I og med at kroppen bryter ned hyaluronsyre gradvis, er ikke leppefiller et permanent inngrep. Varigheten er fra 3 - 9 måneder, men vil i noen tilfeller vare lengre. Prisen beror på hvilken filler som velges, og mengden som injiseres.

Bildegalleri - leppefiller

Prisliste

Behandling:
Pris:
Tid:
Lip Flip
1290 Kr
15 min
Pluryal 0,5ml
2200 Kr
30 min
Pluryal 1 ml
2900 Kr
30 min
Teosyal 0,5ml
2300 Kr
30 min
Teosyal 1 ml
3000 Kr
30 min
Juvederm 0,5ml
2600 Kr
30 min
Juvederm 1ml
3400 Kr
30 min
Fjerne filler i lepper, ansiktet og nese
1500 Kr
15 min
Behandlinger utført av Sol Elise koster 200kr mer enn ordinær pris.
200 kr
30 min
Bestill timeKjøp gavekortFinansieringsalternativer