¨

Leppefiller

Forskning viser at store lepper er attraktivt. Hvis du drømmer om leppene til Angelina Jolie, Esther Canadas eller Kylie Jenner kan denne behandlingen være noe for deg!

Hva er leppefiller?

Leppefiller er en behandling hvor hyaluronsyregele injiseres i leppene for å øke volumet og/eller korrigere skjevheter og asymmetri.

Hyaluronsyre er en mukopolysakkarid som eksisterer naturlig i deler av kroppen, herunder i leddvæske og som deler av grunnsubstansen i bindevev. Hyaluronsyren har god evne til å binde vann og bidrar som støtdempende fyllmateriale.  Kroppen både produserer og bryter ned hyaluronsyre daglig, og det er årsaken til at leppefiller ikke er et permanent og irreversibelt inngrep.

Hvordan foregår behandlingen?

Før behandling påføres en sterk bedøvelseskrem som skal virke i 10 - 15 minutter før behandlingen. Bedøvelseskremen gjør leppen nummen og behandlingen mindre smertefull.

Deretter gjennomfører du en samtale med kosmetisk sykepleier før selve behandlingen starter. Dette har til hensikt å hente inn informasjon om din sykdomshistorie og hvordan du ønsker at leppene skal se ut. I tillegg får du informasjon om påregnelige bivirkninger, og hva du bør gjøre før og etter behandling.

Når behandlingen starter vil filleren injiseres på ulike steder i leppene for å bygge opp ønsket form og fasong. Selve behandlingen tar ikke mer enn ca. 30 minutter.

I enkelte tilfeller er det nødvendig med en oppfølgningstime etter ca. 2 uker for korrigering.

Leppefiller kan kombineres med Lipflip. Det innebærer at små dråper toksiner settes i leppekanten for å forhindre at leppen roterer innover og blir smalere når man smiler.

Hvilken effekt har behandlingen?

Hvilken volummessig effekt behandlingen har på leppene avhenger naturlig nok av hvor mye produkt som injiseres. De fleste trenger 1ml eller mer for å oppnå ønsket volum.

Etter behandlingen vil du ha større lepper enn det som er ditt naturlige utgangspunkt uten leppefiller. Som nevnt bryter kroppen ned hyaluronsyre gradvis, og det medfører at behandlingen ikke er et permanent inngrep. Varigheten er ca. 6 måneder, men påvirkes av en rekke individuelle faktorer som metabolisme, livsstil og røyking.

Har behandlingen noen bivirkninger?

Ved injeksjon av leppefiller kan det oppstå klumper. Dette er ufarlig og filleren kan bearbeides på egenhånd ved massasje for å få en jevnere fordeling av produktet i leppens hulrom.

Behandlingen medfører en rekke sjeldne risikoer som:vedvarende hevelse, asymmetri, vedvarende misfarging av huden (grå, blå eller rødlig misfarging), abscesser (byller, hulrom fylt med puss), infeksjon, granulom (knuter bestående av kornet vev), overfølsomhet i ett område,arrdannelse, allergiske reaksjoner med kløe, hevelse og i svært sjeldne tilfeller anafylaksi. Det kan utvikles indurasjoner (forhardninger) ellerknuter ved injeksjonsstedet.

Mer Informasjon
Read more

Før/etter galleri:

Before/after gallery:

No items found.

Prisliste per behandlingstype

Price list per type of treatment

Behandling:
Treatment:
Pris:
Price:
Tid:
Time:
Behandlinger utført av Sol Elise koster 300kr mer enn ordinær pris.
300 kr
15 min
Konsultasjonstime
300 Kr
15 min
Lip Flip
1090 Kr
15 min
Leppebehandling med Pluryal 0,5ml
2000 Kr
30 min
Leppebehandling med Pluryal 1ml
2700 Kr
30 min
Leppebehandling med Teosyal 0,5ml
2200 Kr
30 min
Leppebehandling med Teosyal 1ml
2900 Kr
30 min
Leppebehandling med Juvederm 0,5ml
2400 Kr
30 min
Leppebehandling med Juvederm 1ml
3200 Kr
30 min
Fjerne filler i lepper, ansiktet og nese
1100 Kr
15 min
Bestill timeKjøp gavekortFinansieringsalternativerMake an appointmentOrder gift card

© 2019 Vanity Beauty Clinic