¨

Er du plaget med rynker i pannen?

Er du plaget med rynker i pannen?

Når alderen setter sitt preg på huden, er det svært vanlig at man har tydelige rynker i pannen. Disse rynkene kan oppleves som skjemmende for enkelte, og man mimrer gjerne tilbake til en rynkefri tid der man følte seg mer vel og opplagt.

Man har gjerne sett reklamer for kremer som lover fantastiske resultater og tenkt «wow, den prøver jeg!» Som oftest leder dette til skuffelse, fordi slike kremer fjerner ikke eksisterende rynker, men heller har en mild forebyggende kvalitet.

Den mest effektive måten å bli kvitt rynker i pannen på

Heldigvis kan Botox fikse problemet i en fei. Ved forsiktig injeksjon av Botox, kan man bli kvitt rynker i pannen på under en halvtime. Dermed kan man slutte å bruke flere tusen på unødvendige kremer, og heller investere i sikre og effektive resultater.

Botox i pannen er over sikt også et mye rimeligere alternativ, der du kan du fjerne rynker på under en halvtime, og rekke møtet etter lunsjen med god margin.

Det er dermed ikke forbausende at flere og flere velger å utnytte seg av Botox for å bli kvitt de skjemmende rynkene i pannen.

Har du spørsmål om hvordan vi fjerner rynker i pannen, er det bare å ta kontakt på telefon eller mail.

Du kan også besøke vår moderne klinikk sentralt i Oslo!