¨

Tannbleking

Glad i kaffe, røyk, snus eller rødvin? Smilet er ofte det første vi legger merke til når vi møter nye mennesker, og misfargede tenner kan oppleves som lite sjarmerende. Med vår profesjonelle tannbleking får du hvitere tenner og et vakrere smil, og et hvitt smil signaliserer sunne rutiner og skjønnhet!

Hva er tannblekning?

Tannbleking er en kjemisk rens av tennenes ytterlag som gjør tennene hvitere.

Hvordan foregår behandlingen?

Vi anbefaler deg å ta kontakt med din tannlege for en nærmere undersøkelse og rens av tennene. Eventuelle karies må utbedres og fyllinger må være av god kvalitet. Tannkjøttet må være friskt og du bør ikke ha sykdommer i munnen.

Behandlingen foregår ved at vi først påfører en beskyttelsesgele på tannkjøttet. Deretter blir blekemiddelet hydrogenperoksid penslet på tennene. Til slutt tilføres plasmalys som aktiverer virkestoffet i blekemiddelet. Dette gjentas opptil 3 ganger avhengig av utgangspunkt og hvilket resultat du ønsker deg. Hele prosessen tar ca. 1 – 1,5 time.

Hvilken effekt har behandlingen?

Normalt vil tennene bli 4 – 7 nyansere hvitere på VITA-skalaen. Selv om ca. 98 % oppnår en forbedring på minst 2 nyanser, vil ca. 2 % ikke oppnå resultat i det hele tatt. Hvis tennene dine er naturlig gule, skadet eller misfarget fra innsiden, vil de ikke respondere like godt på bleking som misfarging forårsaket av kaffe, te, rødvin, snus eller røyk. Fyllinger, kroner og skallfasetter lar seg ikke bleke.

Varigheten av blekingen beror på graden av misfarging, hygiene og vedlikehold etter blekingen. Det anbefales å ta en vedlikeholdsbehandling etter 6 mnd. for å opprettholde resultatet.

Har behandlingen noen bivirkninger?

Etter behandlingen vil tennene trekke til seg fuktighet via maten som inntas. Unngå mat, drikke og annet med sterk pigmentering i tre døgn etter gjennomført behandling. Tannbleking kan gi ubehagelig ising i tennene i de påfølgende dagene etter behandlingen. Isingen er forbigående, helt ufarlig og kan lindres med påføring av remineraliserende gel.

Dersom blekemiddelet kommer i kontakt med tannkjøttet kan det irritere tannkjøttet. Dette er forbigående og vil normalt forsvinne i løpet av få minutter etter at blekemiddelet tas bort.

Det har ikke vært dokumentert andre store skader eller farer med tannbleking når behandlingen utføres på en profesjonell måte og i mindre doser.

Mer Informasjon
Read more

Før/etter galleri:

Before/after gallery:

No items found.

Prisliste per behandlingstype

Price list per type of treatment

Behandling:
Treatment:
Pris:
Price:
Tid:
Time:
Tannbleking
2000 Kr
75 min
Bestill timeKjøp gavekortFinansieringsalternativerMake an appointmentOrder gift card

© 2019 Vanity Beauty Clinic