¨

Fjerne rynker på overleppen (røykelinjer)

Fjerne rynker på overleppen (røykelinjer)

Ettersom årene går og jo eldre vi blir, vil hudens elastisitet og spenst synke. Dette medfører til at huden bryter ned fukt raskere enn den klarer å produsere, og huden blir slappere. Det er på dette stadiet rynkene blir mer synlige. Samtidig viser forskning og statistikk at røyking fremkaller tilsvarende rynker på overleppen (røykelinjer). I dag finnes det gode og skånsomme metoder å fjerne uønsket rynker på overleppen.

Vi i Vanity Beauty Clinic har lang erfaring med å fjerne røykelinjer og benytter oss av skånsomme medisinske rynkebehandlinger for å hjelpe våre pasienter.

Rask og smertefri behandling med lang varighet

Vi benytter oss av Botox for å glatt ut huden og fjerne uønsket rynker. I dag er Botox en godt utforsket løsning med flere fordeler for deg som pasient. Behandlingene tar kun noen minutter og er så godt som smertefrie. Effekten av behandlingen vil vare mellom ca. 4-6 måneder.

Slik foregår behandlingen

Når vi skal fjerne røykelinjer vil injeksjonsområdet først blir rengjort og sterilisert for å hindre at bakterier trekker inn i huden. Deretter skjer injiseringen med en tynn nål som forårsaker lite smerte. Behandlingen tar kun noen få minutter, og du kan gå rett tilbake til daglige gjøremål. Mild rødhet ved injeksjonsområdene kan oppstå i noen timer etter behandlingen.

Vanity Beauty Clinic er en profesjonell skjønnhetsklinikk som kun tilbyr effektive og godt dokumenterte behandlinger av høy kvalitet. Vår visjon er at du som kunde skal føle at vi oppfyller dine ønsker på en trygg og god måte.

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss dersom du har spørsmål i forbindelse med hvordan du kan fjerne røykelinjer.