¨

Hvordan fjerne soverynker?

Hvordan fjerne soverynker?

Huden eldes i samme takt som oss selv. Soverynkene som tidligere forsvant, blir værende. Samtidig kan soverynker oppstå i flere tilfeller enn bare alderdom. Trykk mot ansiktet generelt, over en lenger periode vil kunne medføre til at soverynkene blir permanente dype rynker i ansiktet.

Vi i Vanity Beauty Clinic har erfaringen som kreves for å fjerne soverynker og gjenskape ungdommelig og sunn hud. Ved hjelp av medisinsk rynkebehandling vil vi kunne bistå en hver problemstilling. For oss er det viktig at huden ikke skades av behandlingen. Derfor benytter vi oss kun av produkter med dokumentert forskning og effekt. Samtidig som behandlingene i seg selv må være skånsomme overfor deg som pasient.

Hvordan unngår man soverynker?

Det finnes flere ting du kan gjøre for å forebygge soverynker. Du kan benytte deg av hudpleieprodukter som passer for din hud. Samtidig har forskning vist at den beste sovestillingen er på ryggen og at det ligger mye sannhet i myten om å ikke sove på magen og ansiktet. Om ansiktet utsettes for gjentatte trykk og bevegelser og dermed folder som blir værende igjen som rynker.

Vanity Beauty Clinic er en profesjonell skjønnhetsklinikk som kun tilbyr effektive og godt dokumenterte behandlinger av høy kvalitet. Vår visjon er at du som kunde skal føle at vi oppfyller dine ønsker på en trygg og god måte.

Vi forstår at du er ukjent med soverynker, derfor kan du trygt ta kontakt med oss dersom du har spørsmål i forbindelse med behandling eller forebyggelse av soverynker.