¨

Behov for å fjerne kråketær?

Mange mennesker har sterk mimikk i ansiktet som medfører til rynker rundt øynene (kråketær) og som strekker seg videre ut mot tinningen. Ved å dempe mimikken i gjeldende området vil du kunne forebygge mot mange dype rynker.

Hos oss i Vanity Beauty Clinic finner du gode løsninger og behandlinger for deg som ønsker å fjerne kråketær.

Vi benytter oss av kun godt utforsket og dokumenterte behandlinger med Botox eller filler-injeksjoner som egner seg for kråketær. Formålet med behandlingen er å fylle opp søkk eller hulrommet under øynene.

Som pasient på vår klinikk vil du merke rask effekt av behandlingen, og du vil som oftest behøve 1-2 behandlinger. Resultatet varer gjerne i flere år.

Diverse behandlinger mot kråketær

For deg som ønsker å fjerne kråketær er som oftest behandlinger med muskelavslappende midler mest effektivt.

Allikevel kan det være situasjoner hvor det er mer effektivt å benytte laserbehandling. Laserbehandling varmer opp huden og stimulerer kollagenet som gir en oppstrammende og forbedret effekt på huden.

Microneedling er også et løsning vi kan ta i bruk for å fjerne kråketær. Dette er en motorisert penn som ved hjelp av flere nålestikk stimulerer huden til å produsere mer kollagen. Med denne behandlingen forbedrer du huden i hele ansiktet og ikke bare øyeområdet.

Kontakt oss dersom du ønsker mer informasjon om hvordan du kan fjerne kråketær. Vi hjelper deg med å finne den beste behandlingen for din hudtype!