Rynkebehandling

Med medisinsk rynkebehandling kan du bli kvitt sjenerende rynker, redusere tensjonshodepine, tanngnissing, "gummysmile" eller andre uønskede bevegelser i ansiktet. Ønsker du glatt og ungdommelig hud igjen? Eller vil du kanskje bli kvitt plagsomme «svettepads» under armene? Da kan denne behandlingen være noe for deg!

Hva er medisinsk rynkebehandling?

Dette er et legemiddel som laget av giften fra naturlige bakterier. Virkestoffet i giften forhindrer musklene i området som behandles i å sende nervesignaler.

Hvordan foregår behandlingen av rynker?

Behandlingen foregår ved at injeksjonsområdet først blir rengjort og sterilisert for å hindre at bakterier trekker inn i huden.

Deretter skjer injiseringen med en tynn nål som forårsaker lite smerte. Behandlingen tar kun noen få minutter, og du kan gå rett tilbake til daglige gjøremål. Mild rødhet ved injeksjonsområdene kan oppstå i noen timer etter behandlingen.

Hvilken effekt har behandlingen?

Hvilken effekt og varighet behandlingen har beror på injeksjonsområdet ettersom lammelsen kun er i umiddelbar nærhet av injeksjonsområdet.

Ved behandlingen av rynker vil hel eller delvis lammelse av injeksjonsområdet først oppstå etter ca. 3 – 5 dager, og det kan i enkelte tilfeller ta opptil 14 dager før du oppnår full effekt. Musklene i behandlingsområdet vil bli helt eller delvis lammet i en periode på ca. 3 – 5 måneder og kan ikke trekke seg sammen. Over tid vil huden i ansiktet bli glattere, rynkene vil forsvinne og du vil se yngre ut igjen. Hvis du ikke ønsker en fullstendig lammelse av musklene men likevel ønsker å forebygge eller redusere linjene i ansiktet er "Baby-rynkebehandling" helt perfekt for deg. Vedlikehold må gjentas 2 – 4 ganger i året for å unngå at linjene kommer tilbake.  

Flere bruksområder enn bare rynker

Ved behandling av «gummysmile» vil muskelen som er med på å løfte overleppa svekkes slik at man viser mindre tannkjøtt når man smiler. Effekten av behandlingen er fra ca. 4 – 6 måneder.

Overdreven svetting kalles hyperhidrose, og svetting under armene er et stort problem for de som er rammet. Ved injisering av toxinet vil behandlingen blokkere nervesignaler som sendes til svettekjertlene og forhindre dem i å skille ut væske. Resultatet vil bli helt eller delvis fravær av svetting i ca. 6 – 9 måneder.

Er det noen bivirkninger?

Bivirkninger oppstår sjeldent, og de vanligste er lett ømhet, forbigående hodepine eller et lite blåmerke ved injeksjonsområdet. Ved behandling av sinnarynken kan muskelen i øvre øyelokk svekkes (ptose) i 1-2 uker. Eventuelle bivirkninger er forbigående ettersom rynkemiddelet har en begrenset varighet på ca. 3-4 måneder. Unngå kontakt med eller massasje av injeksjonsområdene.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å takontakt med oss dersom du ønsker en profesjonell rynkebehandling med et godt resultat.

Mer Informasjon
Read more

Før/etter galleri:

Before/after gallery:

No items found.

Prisliste per behandlingstype

Price list per type of treatment

Behandling:
Treatment:
Pris:
Price:
Tid:
Time:
1. område
1600 Kr
15 min
2. områder
2600 Kr
15 min
3. områder
3600 Kr
15 min
Baby-rynkebehandling (10 enheter)
990 Kr
15 min
Justering
990 Kr
30 min
Svettebehandling
5000 Kr
30 min
Reduksjon av Tanngnissing/Maseter
2600 Kr
15 min
Reduksjon av Gummysmile
990 Kr
15 min
Reduksjon av sur munn/Marionettelinjer
990 Kr
30 min
Røykelinjer (linjer i overleppe)
990 Kr
30 min
Nefrititi løft
2600 Kr
15 min
Bestill timeBestill GakortMake an appointmentOrder gift card

© 2019 Vanity Beauty Clinic