¨

Akne og aknearr

Hva er akne og aknearr?

Mange med akne eller aknearr opplever store fysiske og psykiske belastninger, og nå blir flere og flere eksperter samstemte om at mange sliter unødvendig. Har du utfordringer med kviser eller kvisearr kan du lese om behandlingene vi tilbyr her.

- Akne (kviser):

Akne er en betennelse i talgkjertelen som er forårsaket av tette porer og opphopning av talg. Betennelsen oppstår i det midtre laget av huden som kalles lærhuden. Det er helt normalt å ha kviser, og noen opplever dette også selv i voksen alder. Noen får nesten ingen kviser, mens andre opplever store utbrudd. Det er også helt individuelt hvor plaget man blir av dette.

- Aknearr (kvisearr):

Kvisearr kan oppstå på flere måter, for eksempel ved at man har klemt mye på kvisene. Arrene kan også oppstå som nedsunkne groper (atrofiske), mens andre har opphøyde arr (hypertrofiske). Nedsunkne arrgroper er den vanligste typen.

Hvilke behandlinger kan være aktuelle for deg?

Vil tilbyr en rekke behandlinger mot akne- og aknearr:

  • Erbium:YAG - laserbehandling mot aknearr.
  • Hydrafacial - dyprens av huden.
  • Dermapen 4 (Microneedling) med eller uten mesoterapi
  • Skinbooster

Hvilken type behandling som anbefales avhenger av typen arr - vi anbefaler deg å sende oss en henvendelse med bilde av huden, eventuelt sett opp en konsultasjonstime gjennom timebestillingsystemet.

Erbium:YAG - laserbehandling mot aknearr

Erbium:YAG er en av de kraftigste og effektive laserbehandlingene vi har for hudforbedring. Den er effektiv på vanskelige akne-arr, forstørrede porer, grov/ujevn hudtekstur, linjer/rynker, hyperpigmenteringer og kan for øvrig brukes til en generell oppstramming av huden på lik linje med Clearlift ansiktsløft. Behandlingen kan benyttes av alle hudtyper.  Først vil du gjennomgå en konsultasjon med behandleren din for å få analyse av hud og hudtype. Behandleren stiller deretter inn laseren etter hudens behov. Vi skiller mellom mild-medium-dyp peel avhengig av indikasjon og hudtype. Selve behandlingen tar ca. 60 minutter.

Laserstrålene vil treffe det øverste hudlaget (epidermis),og stimulere det midtre hudlaget vårt (dermis / lærhuden). Slik vil kollagen og elastinproduksjonen stimuleres, noe som vil føre til bedret hudkvalitet.

Huden vil være skorpebelagt, samt rød og stram etterbehandling. Deretter kommer huden til å flasse bort og fornye seg innen 5 - 14 dager avhengig hvor dypt behandlingen skal gjøres.

For å unngå pigmenteringer (lyse eller mørke flekker i huden) er det er svært viktig at man bruker solkrem med høy solfaktor (25 - 50) og unngår direkte sollys/solarium 4 uker før behandlingen begynner. Det samme gjelder mens behandlingregimet pågår, og i minst 2 måneder etter avsluttet behandlingsregime.

NB! Mørke hudtyper har mer pigment enn lyse hudtyper. Pasienter med mørk hudtype må derfor gjennomføre en konsultasjonstime for å være sikker på at behandlingen kan gjennomføres uten risiko for brannskader eller misfarging av huden.

Hydrafacial - dyprens av huden som motvirker kviseutbrudd

Hydrafacial er en unik dyprens av huden som fjerner uønskede urenheter som døde hudceller, forurensning og smuss samt hudormer gjennom et vakuum-utsug. Behandlingen gir en rask og effektiv rens av alle porer, samt skånsom eksfoliering og peeling av huden gjennom tre behandlingstrinn. Du kan lese mer om Hydrafacial ved å trykke her, og behandlingen har en positiv effekt på tilstoppede porer som kan føre til mindre kviser.

Vanitys Skin Repair

Microneedling innebærer at ett apparat (Dermapen 4) med små nåler perforerer huden fra 0,25 – 3,0 mm i det øverste hudlaget. Dette påfører huden et mikrotraume som stimulerer til økt produksjon av kollagen, elastin og hyaluronsyre, samt lager små ganger ned i underhuden slik at det påførte serumet penetrerer dypere. Økt produksjon av kollagen, elastin og hyaluronsyre bidrar til å stramme opp og fornyer huden. Behandlingen bekjemper rynker, pigmentering, akne-arr og strekkmerker

Dette er en kombinasjonsbehandling som består av microneedling, mesoterapi fra Pluryal Mesoline (normalt CLEAR) etterfulgt av en kjemisk peeling og et kosttilskudds program med A-vitamin. Anbefalt hyppighet er ca. hver måned i 4 – 6 måneder. Mesoterapi kan byttes ut med PRP for en prisøkning på 1000kr. Vi anbefaler en kur på 4-5 behandlinger med 4 - 6 ukers mellomrom. Denne behandlingen bør kombineres med en skinbooster etter 4 uker. Det foreslåtte behandlingsregimet er effektivt mot såvel kviseutbrudd som behandling av kvisearr. Behandlingen finnes også under medisinsk hudpleie.

Prisliste

Behandling:
Pris:
Tid:
Konsultasjonstime
300 Kr
15 min
Erbium:YAG
2500 kr
45 min
Erbium:YAG - Pakkepris a 4 behandlinger
7500 kr
45 min
HydraFacial Classic med Glysal Peel MD
1700 kr
40 min
Vanitys Skin Repair
2700 Kr
60 min
Vanitys Skin Repair eller GLOW pakkepris a 3 behandlinger
6750 Kr
60 min
Bestill timeKjøp gavekortFinansieringsalternativer