¨

Green Peel

Hva er Green Peel?

Green Peel er utviklet av hudlege Christine Schrammek, spesialist i allergi og aldring. Green Peel er en medisinsk utviklet peeling hvor det kun benyttes naturlige virkestoffer, uten kjemiske ingredienser som irriterer huden. Den har en oppstrammende effekt på huden, og bekjemper tap av spenst og synlige aldringstegn.

Behandlingen er det perfekte naturlige alternativet til syrer og invasive behandlinger, og har dokumentert effekt på:

 • Uren hud
 • Akne / kviser
 • Arr / aknearr
 • Enkelte pigmenteringsutfordringer
 • Solskadet hud
 • Grå og gusten hud
 • Store porer
 • Linjer og rynker

Behandlingene er gjennomført på globalt nivå i nærmere 60 år, og regnes for å være en trygg og enestående behandling ettersom den kun består av naturlige ingredienser fra planter og urter som stimulerer alle hudens funksjoner, innerst til ytterst. Økt blodsirkulasjon fra urtene fremskynder hudfornyelsen på et minimum av tid - perfekt for deg som er travel, mye på farten og som ønsker å jobbe med hud over tid. Behandlingen lager ingen hull i huden.

På Vanity Beauty Clinic tilbys Green Peel i ulike styrker:

 • Green Peel Express (30 min)
 • Green Peel Fresh Up (45 min)
 • Green Peel Energy (45 min)

Behandlingene kan gjennomføres hver måned, men vi skreddersyr et behandlingsregime til nettopp deg, din hud og ditt budsjett for å sikre et optimalt resultat.

Cellefornyelsen i overhuden økes og produksjon av bindevev i ” hudens reisverk ” styrkes. Hudens fuktighetsinnhold balanseres, huden regenereres og vitaliseres og fremstår sterkere, sunnere med økt spenst.

Green Peel Express

Green Peel Express, populært kalt "partypeel", er en behandling som bremser aldring og styrker sensitiv hud. Behandlingen egner seg for alle, men er spesielt god for deg som ønsker fresh og fin glød til helgens bryllup, bedriftens sommerfest, eller andre festligheter.

Kun urtepeel uten maske. Umiddelbar glød på 30 minutter.

Green Peel Fresh Up

Green Peel Fresh Up er den mildeste av Green Peel behandlingene, og passer for alle hudtyper. Fresh Up er veldig fin for deg som ikke har tatt en Green Peel behandling før, og for deg som har sensitiv hud men likevel ønsker en fin glød. Dette er varianten av Green Peel behandlingene som har minst nedetid.

Behandlingen avsluttes med en ansiktsmaske som er spesielt tilpasset din hud for å gi ekstra fukt og roe ned huden etter behandling. Gjennomføres på 45 minutter.

Green Peel Energy

Green Peel Energy er en sterkere variant av Green Peel. Ved denne behandlingen jobber vi dypere i huden og med hudproblematikk, slik at denne er perfekt for deg som har utfordringer med akne, grov og gusten hud, store porer og manglende glød. I tillegg vil behandlingen bidra til å redusere fine linjer og rynker i ansiktet.

I likhet med Green Peel Fresh Up, avsluttes også denne behandlingen med en ansiktsmaske som tilpasses din hud. Behandlingen gjennomføres på 45 minutter.

Hjemmeprodukter

Det anbefales å kjøpe hjemmekitt fra Dr. Schrammek som man bruker i ettertid, og mellom behandlingene for å få best resultat av Green Peel behandlingen. Årsaken til at vi anbefaler hjemmeprodukter er for å sørge for at du får bedre effekt av behandlingen, og unngår produkter som motarbeider effekten som Green Peel gir, eller irriterer huden med kjemiske ingredienser.

Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål om Green Peel!

Prisliste

Behandling:
Pris:
Tid:
Green Peel Express
990 kr
30 min
Green Peel Fresh Up
1400 kr
45 min
Green Peel Energy
1600 kr
45 min
Bestill timeKjøp gavekortFinansieringsalternativer