¨

Profhilo og Biosculpture

Pluryal Biosculpture

Hva er Pluryal Biosculpture?

Pluryal Biosculpture 2,2 ml er en svært avansert og revolusjonerende biostimulator som består av til sammen 55 mg hyaluronsyre med ulike egenskaper.

Hvem egner behandlingen seg for?

Behandlingen egner seg for enhver som viser tegn på aldring av huden, eller har tørr og slapp hud. Biosculpture er en populær anti-age behandling som det er utmerket å kombinere sammen med andre estetiske behandlinger:

Hvordan foregår behandlingen?

Behandlingsområdet blir rengjort og sterilisert for å hindre at bakterier trekker inn i huden. Deretter injiseres biosculpture på nøye utvalgte områder. Du får til sammen 2,2 ml produkt fordelt på ulike injeksjonsområder. Selve behandlingen tar ikke mer enn 30 minutter og har ingen nedetid. Du kan derfor gå tilbake til daglige gjøremål.

Hvor ofte bør man ta behandlingen?

Vi anbefaler at du tar 1 behandling i måneden i 2-3 måneder, deretter 1-2 årlige vedlikeholdsbehandlinger.

Hva er egenskapene til Pluryal Biosculpture?

Hyaluronsyre er et naturlig sukkermolekyl som kroppen produserer selv, og finnes blant annet i hudens bindevev der det bidrar til økt elastisitet og fuktighet. Ved økt alder, avtar kroppens egen produksjon av hyaluronsyre, og man vil oppleve tørrere og slappere hud.

I Biosculpture er to typer hyaluronsyre med ulik molekylær vekt bundet sammen for å lage en solid 3D matrise. Hyaluronsyre med høy molekylær vekt (2 millioner Dalton) er tverrbundet sammen med hyaluronsyre med medium molekylær vekt (1 million Dalton). Dette kombinernes med hyaluronsyre med lav molekylær vekt (500 000 Dalton) som ikke er tverrbundet.

Oppbygningen av Biosculpture

Den molekylære oppbygningen har betydning for varighet og effekt

De ulike hyaluronsyrene har ulik nedbrytningstid. Jo lenger hyaluronsyren varer, jo lenger vil nedbrytningstiden være, og resultatet blir langvarig biostimulasjon av huden.

Dokumentert effekt:

Ex-vivo studier har bevist at biosculpture beskytter og styrker overhuden (epidermis), i tillegg til øke mengden hyaluronsyre i øvre og nedre del av dermis (papillary og reticular). Dette gir firedobbel effekt: 

  • (1) Hudforyngelse i form av lett oppstramming av løs hud
  • (2) Fuktbehandling - gjenoppretter fuktbalansen i huden.
  • (3) Restrukturerer - stimulering av dermale og hypodermale vevsreseptorer
  • (4) Gjenoppretter volumtap - bidrar til å gjenopprette tapt volum i ansiktet og hendene.

Profhilo

Hva er Profhilo?

Profhilo er en prisvinnende og revolusjonerende hyaluronsyrebehandling som injiseres i det øverste hudlaget. Behandlingen brukes til behandling av slapp hud i ansiktet og hals, og med sin høye konsentrasjon av hyaluronsyre er den også svært populær som anti-age behandling. Profhilo tar tradisjonelle skinboostere til et nytt nivå.

Produktet er fremstilt på en helt spesiell patentert fermenteringsmetode uten tilsetning av kjemikalier som BDDE, og har markedets høyeste konsentrasjoner av hyaluronsyre med hele 64mg per 2ml.

Ved behandling med Profhilo gjenopprettes hyaluronsyrebalansen. Behandlingen fukter og strammer opp huden uten å bygge volum slik fillere gjør.

Hvem egner behandlingen seg for?

Behandlingen ble kåret til årets mest innovative behandling på THE AESTHETICS AWARD i 2016 med sin 5-punkts "BAP"-teknikk (Bio Aesthetic points), og kan benyttes for å behandle

  • Fine linjer / lett rynkereduksjon
  • Lett oppstramming av løs hud i ansikt og hals
  • Økt produksjon av kollagen og elastin
  • Tilførsel av fukt og glød til ansiktet, halsen, armer eller brystet

Selv om behandlingen først og fremst benyttes for å øke fuktbalansen i ansiktet, kan den også brukes på armer, hender, knær, hals og decollete. Profhilo har nå også kommet med en spesialutviklet serie for huden på kroppen.

Hvordan foregår behandlingen?

Profhilo injiseres i 5 punkter på hver side av ansiktet med 5-punkts BAP-teknikk som sikrer optimal spredning av produktet i spesielt utvalgte områder.  Dette er områder som har mindre risiko for blåmerker og smerte ved injeksjon.

Du vil til sammen få 2 ml produkt fordelt på 10 injeksjoner som skjer rett under huden. Produktet har stor spredningsevne, hvilket medfører at hele huden blir behandlet uten å bygge volum.

Hvor lang tid tar behandlingen?

Behandlingen tar ikke mer enn ca. 30 minutter, og har ingen nedetid. Du kan gå rett tilbake til daglige gjøremål etter behandlingen.

Hvor ofte bør man ta behandlingen?

Profhilo holder seg i huden i ca. 28 dager, og i dette tidsrommet foregår det stimulering av 4 ulike typer kollagen og elastin ved langsom frisetting av hyaluronsyre. Behandlingen øker hudens egen produksjon av kollagen og elastin som gjør huden fyldigere, øker spenst samtidig som den glatter ut fine linjer og rynker.

Aldersgruppen mellom 30 - 50 år anbefales å ta 2 behandlinger med ca. 30 dagers mellomrom, deretter en touch-up vedlikeholds behandling hver 6 mnd. Aldersgruppen over 50 år anbefales å ta 3 behandlinger med 30 dagers mellomrom, deretter en vedlikeholdsbehandling hver 3 mnd for ett optimalt resultat.

Prisliste

Behandling:
Pris:
Tid:
Konsultasjonstime
300 Kr
15 min
Pluryal Biosculpture 2,2 ml
3300 kr
30 min
Biosculpture - pakke a 2. beh
5800 kr
30 min
Biosculpture - pakke a 3 beh.
7990 kr
30 min
Profhilo 2 ml
3500 kr
30 min
Profhilo pakke a 4 ml
6000kr
30 min
Profhilo - touch up
3200kr
30 min
Bestill timeKjøp gavekortFinansieringsalternativer