¨

Profhilo

Hva er Profhilo?

Profhilo er en prisvinnende og revolusjonerende hyaluronsynrebehandling som injiseres i det øverste hudlaget. Behandlingen brukes til behandling av slapp hud i ansiktet og hals, og med sin høye konsentrasjon av hyaluronsyre er den også svært populær som anti-age behandling. Profhilo tar tradisjonelle skinboostere til et nytt nivå.

Produktet er fremstilt på en helt spesiell patentert fermenteringsmetode uten tilsetning av kjemikalier som BDDE, og har markedets høyeste konsentrasjoner av hyaluronsyre med hele 64mg per 2ml.

Hyaluronsyre er et naturlig sukkermolekyl som kroppen produserer selv, og finnes blant annet i hudens bindevev der det bidrar til økt elastisitet og fuktighet. Ved økt alder, avtar kroppens egen produksjon av hyaluronsyre, og man vil oppleve tørrere og slappere hud. Ved behandling med Profhilo gjenopprettes hyaluronsyrebalansen. Behandlingen fukter og strammer opp huden uten å bygge volum slik fillere gjør.

Behandlingen ble kåret til årets mest innovative behandling på THE AESTHETICS AWARD i 2016 med sin 5-punkts "BAP"-teknikk (Bio Aesthetic points), og kan benyttes for å behandle

  • Fine linjer / lett rynkereduksjon
  • Lett oppstramming av løs hud i ansikt og hals
  • Økt produksjon av kollagen og elastin
  • Tilførsel av fukt og glød til ansiktet, halsen, armer eller brystet

Behandlingen egner seg for enhver som viser tegn på aldring av huden, og er en populær anti-age behandling som det er utmerket å kombinere sammen med andre estetiske behandlinger:

Selv om behandlingen først og fremst benyttes for å øke fuktbalansen i ansiktet, kan den også brukes på armer, hender, knær, hals og decollete. Profhilo har nå også kommet med en spesialutviklet serie for huden på kroppen.

Hvordan foregår en Profhilo-behandling?

Behandlingsområdet blir rengjort og sterilisert for å hindre at bakterier trekker inn i huden.

Deretter blir Profhilo injisert i 5 punkter på hver side av ansiktet med 5-punkts BAP-teknikk som sikrer optimal spredning av produktet i spesielt utvalgte områder.  Dette er områder som har mindre risiko for blåmerker og smerte ved injeksjon.

Du vil til sammen få 2 ml produkt fordelt på 10 injeksjoner som skjer rett under huden. Produktet har stor spredningsevne, hvilket medfører at hele huden blir behandlet uten å bygge volum.

Behandlingen tar ikke mer enn ca. 30 minutter, og har ingen nedetid. Du kan gå rett tilbake til daglige gjøremål etter behandlingen.

Hvilken effekt har Profhilo?

Profhilo holder seg i huden i ca. 28 dager, og i dette tidsrommet foregår det stimulering av 4 ulike typer kollagen og elastin ved langsom frisetting av hyaluronsyre. Behandlingen øker hudens egen produksjon av kollagen og elastin som gjør huden fyldigere, øker spenst samtidig som den glatter ut fine linjer og rynker.

Aldersgruppen mellom 30 - 50 år anbefales å ta 2 behandlinger med ca. 30 dagers mellomrom, deretter en touch-up vedlikeholds behandling hver 6 mnd. Aldersgruppen over 50 år anbefales å ta 3 behandlinger med 30 dagers mellomrom, deretter en vedlikeholdsbehandling hver 3 mnd for ett optimalt resultat.

Prisliste

Behandling:
Pris:
Tid:
Konsultasjonstime
300 Kr
15 min
Profhilo 2 ml
3500 kr
30 min
Profhilo pakke a 4 ml
6000kr
30 min
Profhilo - touch up
3200kr
30 min
Bestill timeKjøp gavekortFinansieringsalternativer