¨

Hudoppstrammende laserbehandlinger

Hudoppstrammende laserbehandlinger

Hudoppstrammende laserbehandlinger

Vanity Beauty Clinic er en ledende klinikk innen avanserte hudoppstrammende laserbehandlinger fra Alma:

  • Alma ClearLift Ansiktsløft
  • Alma 4D
  • Alma smooth eyes light
  • Alma Smooth eyes heavy
  • Alma Ultimate

Laserbehandlingene består av langbølgede laserstråler som sendes mot huden for en ikke-kirurgisk hudforyngelse.Vi har behandlinger med og uten nedetid.

Hudoppstrammende behandlinger egner seg som hovedregel for alle aldre og hudtyper med moderate tegn på aldring og/eller solskader. Behandlingene kan også benyttes av dem som kun ønsker å forebygge aldringstegn. De mest synlige/ umiddelbare resultatene ser vi generelt hos pasienter i alderen 35-65 år, uten altfor mye tap av underhudsfett. Behandlingen egner seg likevel godt for yngre som ønsker å bevare et ungdommelig utseende så lenge som mulig, og vi anbefaler å kombinere disse med f.eks. muskelavslappende behandlinger, biostimulator eller profhilo.

Laserstrålene penetrerer huden, og forårsaker et kontrollert mikrotraume i dermis og det øvre hudlaget. Varmen fra laserstrålene stimulerer kroppen til å produsere nye kollagen- og elastinfibre slik at du får en oppstramming av huden. Vi kan også redusere sprengte blodkar, reparere solskader og jevne ut pigmentering.

Sett gjerne opp en konsultasjonstime om du har spørsmål om behandlingene. Vårt team består av helsepersonell med betydelig erfaring på laserbehandlinger, og hjelper deg gjerne med å svare på dine spørsmål!

Les mer
Behandling:
Pris:
Tid:
Konsultasjonstime
300 Kr
15 min
Alma Clearlift ansiktsløft
2000 kr
45 min
Alma Clearlift ansiktsløft pakkepris a 4 behandlinger
6500 kr
45 min
Alma Clearlift ansiktsløft pakkepris a 6 behandlinger
8000 kr
45 min
Alma 4D
2500 kr
45 min
Alma 4D pakke a 4 behandlinger
8000 kr
45 min
Alma Smooth eye LIGHT
2750 kr
45 min
Alma Smooth Eye HEAVY
3000 kr
45 min
Alma ULTIMATE
4500 kr
60 min