¨

Hudoppstrammende laserbehandlinger

Hudoppstrammende laserbehandlinger

Hudoppstrammende laserbehandlinger

Vanity Beauty Clinic er en ledende klinikk innen avanserte hudoppstrammende laserbehandlinger fra Alma:

  • Alma ClearLift
  • Alma 4D
  • Alma smooth eyes light
  • Alma Smooth eyes heavy
  • Alma Ultimate

Laserbehandlingene består av langbølgede laserstråler som sendes mot huden for en ikke-kirurgisk hudforyngelse.Vi har behandlinger med og uten nedetid.

Hudoppstrammende behandlinger egner seg som hovedregel for alle aldre og hudtyper med moderate tegn på aldring og/eller solskader. Behandlingene kan også benyttes av dem som kun ønsker å forebygge aldringstegn. De mest synlige/ umiddelbare resultatene ser vi generelt hos pasienter i alderen 35-65 år, uten altfor mye tap av underhudsfett.

Laserstrålene penetrerer huden, og forårsaker et kontrollert mikrotraume i dermis og det øvre hudlaget. Varmen fra laserstrålene stimulerer kroppen til å produsere nye kollagen- og elastinfibre slik at du får en oppstramming av huden. Vi kan også redusere sprengte blodkar, reparere solskader og jevne ut pigmentering.

Etter behandlingen anbefaler vi foundation fra Oxygenetics som du enten kan kjøpe i klinikken, eller i nettbutikken. Vi anbefaler også at alle behandlinger kombineres med et godt hudpleieregime.

Sett gjerne opp en konsultasjonstime om du har spørsmål om behandlingene. Vårt team består av helsepersonell med betydelig erfaring på laserbehandlinger, og hjelper deg gjerne med å svare på dine spørsmål!

NB! Behandlingene utføres ikke på gravide eller ammende.

Les mer
Behandling:
Pris:
Tid:
Konsultasjonstime
390 Kr
15 min
Alma Clearlift ansiktsløft
2090 kr
45 min
Alma Clearlift ansiktsløft pakkepris a 4 behandlinger
6590 kr
45 min
Alma Clearlift ansiktsløft pakkepris a 6 behandlinger
8090 kr
45 min
Alma 4D
2590 kr
45 min
Alma 4D pakke a 4 behandlinger
8090 kr
45 min
Alma Smooth eye LIGHT
2890 kr
45 min
Alma Smooth Eye HEAVY
3090 kr
45 min
Alma ULTIMATE
4590 kr
60 min