¨

Emsculpt: Hva det er, hvordan det fungerer, og hva du kan forvente deg

Emsculpt: Hva det er, hvordan det fungerer, og hva du kan forvente deg

Hva er Emsculpting?

Ønsker du å oppnå en strammere og mer definert kropp uten å bruke timer på trening? Da kan emsculpting være noe for deg. Emsculpt er en innovativ og ikke-invasiv behandling som bruker høyintensitets fokusert elektromagnetisk (HIFEM) teknologi til å øke muskelmassen og styrken i de behandlede områdene, samtidig som den reduserer fett. Behandlingen har raskt blitt populær blant de som ønsker en rask og effektiv måte å forbedre kroppens konturer og definisjon på. La oss se nærmere på hvordan emsculpting fungerer og hvilke fordeler det kan gi deg.

Emsculpt behandling

Det er store fordeler med emsculpt. Teknologien kan hjelpe deg til å øke muskelmassen, redusere fett, forbedre kroppsholdning og gi en mer tonet og definert kropp. Behandlingen er veldig populær å kombinere sammen med kryolipolyse. Resultatet er en merkbar forbedring i styrke. Denne metoden er populær i estetiske behandlinger og fysioterapi, hvor den hjelper til med å forbedre muskeldefinisjonen og øke den generelle muskelhelsen uten kirurgiske inngrep. Emsculpting skilller seg ut fra andre behandlinger. I motsetning til tradisjonelle fettreduksjonsmetoder som liposuksjon eller laserbehandlinger, fokuserer Emsculpting på både å redusere fett og bygge muskler, og tilbyr en dobbel effekt uten kirurgiske inngrep. Nedenfor ser vi mer på hva en emsculpt behandling omfatter.

  • Muskelstimulering: Under emsculpt-behandling plasseres en HIFEM-apparat på området som skal behandles. Apparatet sender høyintensive elektromagnetiske bølger inn i musklene, som stimulerer muskelkontraksjoner som er mer intense enn det som kan oppnås ved vanlig trening. Dette kalles for supramaksimale muskelsammentrekninger.
  • Muskelfiberskade: Som et resultat av muskelstimuleringen oppstår det mikroskopiske skader i muskelfibrene. Dette utløser en prosess kjent som muskelregenerering, hvor kroppen reparerer de skadede muskelfibrene og øker muskelmassen og styrken.
  • Fettreduksjon: I tillegg til å øke muskelmasse og styrke, kan emsculpt-behandling også bidra til å redusere fett. Muskelkontraksjonene som oppstår under behandlingen kan øke stoffskiftet og forårsake en nedbrytning av fettceller, noe som kan føre til redusert fett på det behandlede området.
  • Behandlingstid: En typisk emsculpt-behandling tar vanligvis mellom 30 minutter, og pasienten kan føle en intens muskelsammentrekning under behandlingen. Det er ikke behov for restitusjonstid eller restriksjoner etter behandlingen. Behandlingen er helt fri for smerte, og du kan rett tilbake til daglige gjøremål.
  • Resultater: Emsculpt-behandling kan gi synlige resultater etter bare noen få behandlinger, og pasientene kan oppleve økt muskelmasse, styrke og reduksjon i fett på det behandlede området. Langvarige resultater kan oppnås ved å kombinere emsculpt-behandlingen med en sunn livsstil og regelmessig trening.

Det er viktig å merke seg at emsculpt-behandling ikke er egnet for alle, og det er viktig å snakke med kvalifisert helsepersonell før man gjennomgår behandlingen.

Hvor brukes emsculpting?

Emsculpt-behandling kan brukes på en rekke områder på kroppen, inkludert magen, rumpe, lår, legger og armer. Emsculpt-behandling er ikke-invasiv og smertefri, og krever ingen nedetid.

De mest etterspurte behandlingene er emsculpting på mage og emsculpting på rumpe. For mageområdet, kan emsculpt hjelpe til med å definere de rette og skrå magemusklene, og gi en mer synlig six-pack. Det kan også bidra til å redusere magefett og forbedre kroppens kontur.

For rumpeområdet, kan emsculpt hjelpe til med å øke muskelstyrken og volumet i gluteus maximus muskelen, også kjent som setemuskelen. Dette kan føre til en mer løftet og fast rumpe, samt forbedret kroppssammensetning.

Merk at emsculpt ikke er en vekttap behandling, og er ikke ment å erstatte sunn diett og regelmessig trening. Det kan imidlertid være et nyttig supplement til en sunn livsstil for å forbedre kroppssammensetningen og tone musklene i mage- og rumpeområdene.

Tilbakemelding fra kunde

Mange lurer på hvilket resultat du kan få av emsculpt. Dette er en uttalelse fra en kunde som har tatt 4 emsculpt-behandlinger og 3 behandlinger med kryolipolyse.

«Jeg har nettopp fullført en serie med emsculpt og kryolipolyse-behandlinger, og jeg kan ikke være mer fornøyd med resultatene. Emsculpt hjalp meg med å tone magemusklene mine og gi meg en mer definert midje, mens kryolipolyse reduserte fettet på problemområdene mine, som hofter og mage. Begge behandlingene var smertefrie og enkle å gjennomføre, og jeg kunne se resultater etter bare noen få økter. Jeg vil absolutt anbefale både emsculpt og kryolipolyse til alle som ønsker å forbedre kroppsformen sin på en effektiv og trygg måte.»

Hvordan forberede seg til en Emsculpt-behandling

Emsculptig er vanligvis trygt for de fleste, men behandlingen kan ikke utføres av alle. Det er derfor viktig at du velger en pålitelig klinikk med kompetent helsepersonell som har erfaring med emsculpt-behandlinger. Det kan være risikoer eller kontraindikasjoner for noen.

  • Unngå å spise et stort måltid før behandlingen. På samme måte som trening, anbefales det å bare spise et lett måltid for å unngå kvalme eller ubehag.
  • Bruk løstsittende og behagelige klær på behandlingsdagen. Du vil føle deg mer komfortabel under behandlingen hvis du har på deg myke, løstsittende klær. Mange utfører behandlingen i treningstøy som tight eller shorts. Det er ikke nødvendig å kle seg til undertøy.
  • Vær forberedt på å fjerne eventuelle metallgjenstander eller smykker fra kroppen din før behandlingen. Pasienter med peacemaker eller annet metall i kroppen kan ikke utføre behandlingen.

Fordelene med Emsculpting

  • Muskulatur og fettreduksjon: Emsculpting er effektivt for å forme kroppen ved å øke muskelmassen og samtidig redusere fett. Dette gir en mer tonet og definert kroppsfasong.
  • Smertefritt og ingen nedetid: Behandlingen er smertefri, og pasientene kan returnere til sine normale aktiviteter umiddelbart etter en sesjon, noe som gjør det til et praktisk alternativ for de med en travel hverdag.

Hvordan fungerer emsculpting-prosessen?

En typisk emsculpting-behandling varer omtrent 30 minutter. Under behandlingen plasseres en enhet på behandlingsområdet, hvor den leverer HIFEM-pulser for å indusere dype muskelsammentrekninger. Emsculpting er spesielt gunstig for deg som allerede er i relativt god form men ønsker å forbedre og definere musklene dine, samt redusere små mengder vedvarende fett. De fleste pasienter trenger 4 behandlinger over en periode på to uker for optimale resultater. Resultatene kan begynne å vises umiddelbart og fortsetter å forbedre seg i flere uker etter den siste behandlingen. For å opprettholde resultatene anbefales regelmessige oppfølgingsbehandlinger og en sunn livsstil.

Etterbehandling av Emsculpt-behandling

Planlegg å ta det rolig etter behandlingen. Selv om emsculpt er smertefritt og ikke invasivt, kan du fortsatt føle deg utmattet eller sår etter behandlingen. Sørg for å ta det med ro og unngå tung trening eller anstrengende aktiviteter samme dag. Emsculpting er generelt trygt, med få rapporterte bivirkninger bortsett fra en mulig følelse av muskeltretthet, lik den etter en intens treningsøkt.

Hva koster emsculpting?

Mange lurer på hva prisen for en emsculpt behandling er. Emsculpt prises per behandling og per område. En behandling av ett område koster 1500 kroner. En behandling av to områder koster 1800 kroner. Fire behandlinger av ett område koster 5250 kroner, og fire behandlinger av to områder koster 6400 kroner.

Emsculpt kan kombineres med kryolipolyse

Studier publiser i Journal of Clinical and Aesthetic Dermatology og tidsskriftet Lasers in Medical Science viser at det er mer effektivt å kombinere emsculpt med kryolipolyse til kroppsforming og fettreduksjon enn emsculpting alene.

Emsculpting er ikke en erstatning for trening

Det er viktig å merke seg at emsculpt-behandling ikke er en erstatning for sunn livsstil og regelmessig trening, men kan være et supplement for å hjelpe deg med å oppnå ønsket kroppssammensetning og muskelstyrke. Emsculpting representerer derimot en cutting-edge løsning for deg som ønsker å forbedre kroppens kontur uten kirurgi. Med sin evne til å bygge muskler og redusere fett, tilbyr denne behandlingen en verdifull og effektiv metode for kroppsskulptering ved siden av treningen. Kontakt oss gjerne på e-post dersom du har spørsmål om behandlingen, eller trykk her for å bestille en time.