¨

PRP ansiktsbehandling

PRP ansiktsbehandling

Er du klar over at ditt eget blod også kan være en kilde til en sunn og fyldigere hud?

Hvorfor bruke PRP i ansiktet?

PRP-behandling kan brukes i ansiktet for å forbedre hudens helse og utseende på flere måter. Her er noen av de vanligste områdene det kan hjelpe med en PRP ansiktsbehandling.

Forbedrer hudens tekstur

PRP-ansiktsbehandling kan hjelpe med å forbedre hudteksturen ved å stimulere produksjonen av kollagen og elastin i huden. Dette kan føre til en glattere, fastere og mer ungdommelig hud.

Reduserer fine linjer og rynker

PRP-behandling kan hjelpe med å redusere synligheten av fine linjer og rynker i ansiktet ved å stimulere kollagenproduksjonen. Dette kan gi en fyldigere og glattere hudoverflate.

Reduserer synligheten av arr og pigmentering

En ansiktsbehandling med PRP kan bidra til å redusere synligheten av arr og pigmentering i ansiktet ved å stimulere helbredelsesprosessen i huden. Dette kan gi en jevnere og mer ensartet hudtone.

Øker volum

PRP ansiktsbehandling kan også brukes til å øke volumet i områder som mangler fylde eller har mistet volum med alderen. Dette vil fort gi deg en mer ungdommelig hud!

Hva skjer under behandling?

PRP-behandling i ansiktet innebærer vanligvis at PRP injiseres i de områdene som trenger forbedring, vanligvis ved hjelp av små nåler. Injeksjonene er relativt smertefrie, men pasientene kan føle en liten stikkende følelse.

Hvor lang tid tar en PRP ansiktsbehandling?

Prosedyren tar vanligvis ikke mer enn 30-45 minutter, og det er minimal restitusjonstid. Pasienter kan forvente gradvis forbedring i hudens struktur og tone i løpet av de neste ukene og månedene etter behandlingen.

PRP ansiktsbehandling som serum

PRP kan også brukes som et serum i en hudpleierutine. PRP-serumet kan brukes på samme måte som andre hudpleieserum, og påføres direkte til huden.

På Vanity kan PRP tas i bruk som serum i kombinasjon med mesoterapi eller Dermapen 4/Microneedling.

Har du lyst til å høre med om dine muligheter ved bruk av PRP i ansiktet? Bestill en konsultasjon hos oss i Vanity 

Se også her for mer informasjon om bivirkninger og risiko