¨

PRP ansiktsbehandling

PRP ansiktsbehandling

Er du klar over at ditt eget blod også kan være en kilde til en sunn og fyldigere hud?

Hvorfor bruke PRP i ansiktet?

PRP-behandling kan brukes i ansiktet for å forbedre hudens helse og utseende på flere måter. Her er noen av de vanligste områdene det kan hjelpe med en PRP ansiktsbehandling.

Forbedrer hudens tekstur

PRP-ansiktsbehandling kan hjelpe med å forbedre hudteksturen ved å stimulere produksjonen av kollagen og elastin i huden i kombinasjon med Dermapen 4. Dette kan føre til en glattere, fastere og mer ungdommelig hud.

Reduserer fine linjer og rynker

PRP-behandling kan hjelpe med å redusere synligheten av fine linjer og rynker i ansiktet ved å stimulere kollagenproduksjonen når det brukes i kombinasjon med Dermapen. Dette kan gi en fyldigere og glattere hudoverflate.

Reduserer synligheten av arr og pigmentering

En ansiktsbehandling med PRP kan bidra til å redusere synligheten av arr og pigmentering i ansiktet ved å stimulere helbredelsesprosessen i huden i kombinasjon med Dermapen 4.

Hva skjer under en PRP behandling?

PRP-behandling i ansiktet innebærer vanligvis at PRP injiseres i de områdene som trenger forbedring, vanligvis ved hjelp av små nåler. Injeksjonene er relativt smertefrie, men pasientene kan føle en liten stikkende følelse.

Hvor lang tid tar en PRP behandling i ansiktet?

Prosedyren tar vanligvis ikke mer enn 30-45 minutter, og det er minimal restitusjonstid. Pasienter kan forvente gradvis forbedring i hudens struktur og tone i løpet av de neste ukene og månedene etter behandlingen når den brukes i kombinasjon med Dermapen 4.

PRP ansiktsbehandling som serum

PRP kan også brukes som et serum i en hudpleierutine. PRP-serumet kan brukes på samme måte som andre hudpleieserum, og påføres direkte til huden.

På Vanity kan PRP tas i bruk som serum i kombinasjon med mesoterapi eller Dermapen 4/Microneedling.

Har du lyst til å høre med om dine muligheter ved bruk av PRP i ansiktet? Bestill en konsultasjon hos oss i Vanity 

Se også her for mer informasjon om bivirkninger og risiko