¨

Effektiv behandling av store porer

Effektiv behandling av store porer

Store porer er langt fra uvanlig. Og svært mange nordmenn plages årlig med store porer eller at huden får grovere trekk. Av erfaring ser vi i Vanity Beauty Clinic at gener og alder som regel er årsaken, men vi har også sett tilfeller hvor fet hud og talg har medført til store porer.

Hos oss i Vanity Beauty Clinic finner du en rekke løsninger for deg som er plaget av store porer. Alle våre behandlinger er skånsomme og behandles kun med naturlige og dokumenterte midler.

Forebyggelse er viktig
Etter behandling vil du få god rådgivning og informasjon om gode produkter som hjelper huden med å holde seg frisk. På den måten kan du selv forebygge at porene blir store. Vanity Beauty Clinic AS er en profesjonell skjønnhetsklinikk som kun tilbyr effektive og godt dokumenterte behandlinger av høy kvalitet, og vår visjon er at du som kunde skal føle at vi oppfyller dine ønsker på en trygg og god måte. Vår ansvarlige lege er dr. Ole Viggo Windingstad, spesialist i samfunnsmedisin og psykiatri.

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon om hvordan du kan bli kvitt store porer.