¨

Green peel

Green peel

Green Peel er en kraftig og oppstrammende behandling som er med på å bekjempe tidlig aldring, bedre uren hud, redusere akne og akne arr. I tillegg er behandlingen også bra for ujevn hudtone, pigmenter, store porer, solskader samt grå og gusten hud.

Behandling med lang fartstid

Green Peel er en behandling som bruker 100% naturlig virkestoffer. Behandlingen ble utviklet av Dr. Schrammek og har eksistert i over 60 år. I dag er behandlingen tatt i bruk i over 70 land, og er mer populær enn noensinne! Det er heller ikke noe sjokk at behandlingen fortsetter å være ettertraktet. Flere går i dag rundt med en høybelastet hudbarriere, og trenger behandlinger som Green Peel for å kunne få en sunnere og sterkere hud uten å gå drastisk til verks. Behandling med Green Peel kan vise til en lang dokumentasjon av effekt, styrkende hud og ikke minst trygghet. Ettersom dette er en behandling som bruker rene planter og urter som Aloe Vera, blæretang og spirulina er det ingen kjemiske stoffer som benyttes under en Green Peel. Likevel er dette er behandling som kan gå dypt inn i hudlaget og behandle både sensitiv og trøblete hud. Dette er en trygg prosess som stimulerer huden uten å påføre den stress. La oss gå litt nærmere inn på selve virkningen av behandlingen.

Virkningen av Green Peel behandling

Virkningen fra Green Peel er både beroligende og helende, men det er også regenererende og vitaliserende for huden. Etter en Green Peel får huden en oppstramming, og du vil kunne se en helt ny glød i hudlaget. Urtene har en virkning både på utsiden og innsiden av huden. Fra innsiden jobber behandlingen med å bekjempe bakterier, redusere inflammasjon og gi næring til huden, noe som er avgjørende for et godt resultat. Dette bidrar til å gi huden økt styrke, sunnhet og spenst. Under en Green Peel behandling øker metabolismen i cellene, slik av cellefornyelsen også øker og produksjonen av bindevev styrkes. Peelingen med Green Peel gir de gode stoffene tilgang til å trenge inn i huden. Når næringsstoffene har jobbet på innsiden av huden, vil også urtene tilføre en beroligende effekt etter behandlingen, som sørger for at huden kjenner på minimalt med stress og irritasjon. Peelingen og masken kombinert gir den perfekte detox for huden, og du vil se synlige resultater i løpet av kort tid.

Green Peel skader ikke hudbarrieren - den styrker den

Green Peel er en rensende og stimulerende behandling, hvorav urtene har samme ph som huden. Dermed er det svært skånsomt til tross for god effektiv. Behandling vil Green Peel vil heller ikke skape noen hull i hudlaget. Green Peel sin unike evne til å stimulere hudlaget uten å utsette hudbarrieren for skader, er noe av det som har gjort den til en elsket og anerkjent behandling. Green Peel utføres i forskjellige styrker. Her på Vanity tilbyr vi tre ulike behandlinger med Green Peel. Les mer om de ulike behandlingene nedenfor.

Green Peel - behandlingene vi tilbyr

Green Peel Fresh Up

Denne Green Peel behandlingen er den mildeste av de ulike behandlingene. Dette er en eksepsjonell god behandling for å få litt ekstra glød i huden, gjerne om du skal på et event eller lignende, derav har den også fått navnet “Party Peel” da den gir en glød som sminke ikke kan gi deg! Behandlingen passer for alle hudtyper, men er spesielt aktuell for de med ekstra sensitiv eller tynn hud. Behandlingen bedrer opptak av viktige stoffer samtidig som den hjelper med å forbedre uren hud.  Den bremer også aldringen av huden, ved å tilføre de riktige næringsstoffene. Vi anbefaler alltid de som ikke har tatt en Green Peel behandling før og starte med denne. Green Peel Fresh up varer i 45 minutter og avsluttes med en maske.

Green Peel Express

Denne behandlingen er en quick utgave av den mildeste Green Peel tilgjengelig. Behandlingen bremser aldring og styrker huden. Spesielt for de med aldrende tynn hud er dette den anbefalte behandlingen. Etter hvert som hudbarrieren blir sterkere vil det være mulig å gå videre til en dypere variant av Green Peel. Behandlingen består kun av en urtepeel uten maske.

Green Peel Energy

Dette er en sterkere form for Green Peel behandling. Styrkegraden på denne behandlingen fungerer godt for å takle konkrete problemer og hjelpe til med forebygging av rynker. Green Peel Energy jobber dypere i huden enn Fresh Up og brukes til å behandle problemer med akne, pigmenter, grå og gusten hud, store porer og ikke minst manglende glød! Behandlingen avsluttes alltid med en ansiktsmaske som er tilpasset din hud med hensikt om å takle problemer som er spesifikke for deg. Om det så er akne arr, mangel på fuktighet eller tegn på aldring – Green Peel har noe for alle og enhver! Denne behandlingen kan føre med seg noe rødhet rett etterpå, men dette går over fort og du vil kunne delta på et event eller lignende allerede dagen etter.

Etter Green Peel behandling

En Green Peel er som nevnt en 100% naturlig behandling, og det krever ingen nedetid å ta en Green Peel. Du vil heller ikke kunne oppleve at det flasser over tid, til tross for at huden fornyer seg. Mange opplever å få en langt sterkere hudbarriere etter en Green Peel behandling.

Vi anbefaler at du kombinerer Green Peel behandlinger med hjemmeprodukter fra Dr. Schrammek. Ved å bruke produktene utviklet av skaperen av Green Peel, vil behandlingen også få en bedre effekt. Vær nøye med å ikke bruke produkter som kan motarbeide effekten fra en Green Peel. Skulle du være usikker på hva dette kan være, er det bare å snakke med behandler når du kommer til din Green Peel behandling.