¨

Kjemisk peeling

Kjemisk peeling

Kjemisk Peeling

Kjemisk peeling er en avansert og effektiv hudbehandling som tilbys hos Vanity Beauty Clinic i Oslo. Denne prosedyren kan bidra til å forbedre hudens tekstur, redusere pigmentering, og til og med redusere utseendet på arr. I denne artikkelen vil vi utforske hva du kan forvente før, under og etter en kjemisk peeling, samt hvordan denne behandlingen kan hjelpe deg med å oppnå en sunnere og mer strålende hud.

Forberedelser Før Kjemisk Peel

Kjemisk peeling kan være aktuell for deg som ønsker å jobbe med å redusere rynker og arr, grov hud og grove porer, misfarging og aldersflekker.

Før du gjennomgår en kjemisk peeling hos Vanity Clinic, er det hensiktsmessig med en konsultasjon med en av våre erfarne kosmetiske sykepleiere. Dette gir deg muligheten til å vurdere hva du ønsker å oppnå, om du har noen bekymringer knyttet til behandlingen og mulig risiko. Basert på din hudtype og tilstand, vil vår ekspert anbefale den beste typen kjemisk peeling for deg.

Det er viktig å forberede huden din på behandlingen ved å følge spesifikke retningslinjer. Dette kan inkludere å unngå soleksponering, bruke solkrem regelmessig og avstå fra bruk av visse hudpleieprodukter i dagene før behandlingen.

Under Kjemisk Peeling

Som hovedregel anbefaler vi kjemisk peel med MeLine dersom du ønsker å jobbe med pigmeneringsutfordringer, og Dr. Dennis Gross dersom du ønsker å jobbe med generell hudforbedring, rynker og linjer samt grov hud.

Peelen inneholder ulike syrer, som for eksempel mandelsyre. Syren eksfolierer de øverste lagene av huden din, og kan føles som en mild prikkende, lett svie eller kløe. Noe ubehag må altså påregnes ved kjemisk peeling. Etter at løsningen har virket en stund, blir den nøytralisert og vasket av huden.

Behandlingstiden varierer avhengig av ditt individuelle hudbehov og hvilken type kjemisk peeling som brukes. I sjeldne tilfeller kan det oppstå allergiske reaksjoner mot virkestoffene.

Etter Kjemisk Peeling

Umiddelbart etter behandlingen kan du forvente en mild rødhet og følsomhet i huden. Dette er normalt og avtar vanligvis i løpet av noen timer til noen dager. I løpet av de påfølgende dagene kan huden begynne å skrelle eller flasse, avslører friskere hud under. Det er viktig å beskytte huden din mot direkte sollys og å følge hudpleiespesialistens etterbehandlingsanbefalinger for å sikre best mulig resultat.

Effekten på Arr og Hudforbedring

Kjemisk peeling kan være et kraftig verktøy for å forbedre utseendet på arr. Ved å fjerne de øverste lagene av huden, kan kjemisk peeling redusere synligheten av arr, inkludert akne-arr og overfladiske arr. Dypere arr kan også bli mindre synlige over tid, da peelingen kan stimulere til dannelse av nytt kollagen og elastin i huden. Du kan lese mer om kjemisk peeling og medisinsk hudpleie her.

Kjemisk peeling i Oslo

Vanity Beauty Clinic i Oslo er ditt bestemmelsessted for profesjonelle og skreddersydde kjemiske peeling-behandlinger. Vårt erfarne team av hudpleiespesialister er dedikert til å hjelpe deg med å oppnå en sunnere, yngre og mer strålende hud. Kontakt oss i dag for å planlegge en konsultasjon og finn ut mer om hvordan kjemisk peeling kan hjelpe deg med å oppnå dine hudmål.

Trykk her for å bestille time.