¨

Fjern kviser effektivt med rett behandling

Fjern kviser effektivt med rett behandling

Dersom du har behov for å fjerne kviser, men usikker på hvilken behandling som egner seg best for deg, anbefaler vi i Vanity Beauty Clinic å besøke vår klinikk i Oslo for en konsultasjon av huden din og omfanget av problemet. På den måten kan vi tilpasse behandlingen etter din hud.

Vi benytter oss av Acne Recovery. Dette er en behandling som består av lett microneedling, mesoterapi med Pluryal CLEAR etterfulgt av en kjemisk peeling, LED- maske med blått lys og ett kosttilskudds program. Anbefalt hyppighet er ca. hver måned i 4 – 6 måneder. Kliniske studier har vist at blått lys er effektivt på kviseutbrudd og som en forebyggende kvisebehandling.

Plaget av arr etter kviser?
Ved akneutbrudd kan kollagenstrukturen ødelegges og du kan få innsøkk i huden (kvise- arr). Med hjelp av skinboosters kan vi gjenopprette volumtapet slik at innsøkket forsvinner, og du får tilbake den glatte hudoverflaten. Behandling foregår ved at små microdråper injiseres enten ved hjelp av små nålestikk eller ved en butt kanyle for å distribuere skinboosteren jevnt.

Praktisk informasjon om kvisebehandlingen
Vi anbefaler at en anti-akne behandling med skinboosters gjøres hver 3 måned. Etter behandlingen er huden rød med små hevelser på størrelse med myggstikk. Blåmerker kan også oppstå, men de kan dekkes med sminke/makeup ca. 1 time etter behandlingen. Du bør ta høyde for at det vanligvis kan gå 2-3 dager hvor huden er litt rød, og du kan få små blåmerker samt noe hevelse. Har du en sensitiv hud kan det ta litt lenger tid.

Pasienten kan kjenne små ujevnheter i huden i opptil 3 uker etterbehandlingen, men dette er nesten usynlig og jevner seg gradvis.

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss dersom du ønsker profesjonell og effektiv kvisebehandling.