¨

Hudrens for sunn og frisk hud

Hudrens for sunn og frisk hud

Det kan være vanskelig og finne en god hudrens, da det finnes uendelige produkter som er beregnet for både hår og ansikt. Hudrens er et must for alle kvinner som ønsker å bevare huden sunn og frisk.

Hos oss i Vanity Beauty Clinic får du hudrens som hjelper huden med å utføre sin naturlige funksjon. Om du ønsker å opprettholde en god hudpleierutine, starter du dagen med en hudrens som er tilpasset din hudtype.

Er du flink og rense huden med hudrens både morgen og kveld vil det dannes et grunnlag for god hudhelse. Huden utsettes i løpet av dagen smuss,avfallsstoffer, døde hudceller, rester av makeup samt de ytre forurensningene på huden. Dette fører igjen til delvis tilstoppede porer, tap av glød og sjanser for utbrudd av kviser.

Det finnes mange fordeler med og bruke rens

Bruker du rens vil du fjerne døde hudceller, du vil fremme cellefornyelse, du kan fjerne makeup, du renser bort overflødig svette og talg, huden holdes sunn og frisk, andre produkter penetrerer huden bedre, du fjerner avfallsstoffer og forurensing på huden, minsker porer, slipper kviseutbrudd, virker antibakteriell, og du vil etterlate huden din myk og smidig. Med vår Hydrafacial vil du få en perfekt eksfoliering og dyprens av huden samtidig som vi tilfører den nødvendige næringsstoffer, vitaminer og mineraler.

Dobbeltrens

Det vil alltid lønne seg med en dobbeltrens. Dette fordi at først vil huden bli renset for sminke og all annen skitt og forurensing som har festet seg på huden. Derfor renser du den igjen etter første rens. Dette for å rense selve huden. Det anbefales å dobbelt rense både morgen og kveld.