¨

Hudrens for sunn og frisk hud

Hudrens for sunn og frisk hud

Få strålende hud med effektiv ansiktsrens og Hydrafacial-behandling

Det kan være vanskelig og finne en god hudrens, da det finnes uendelige produkter som er beregnet for både hår og ansikt. Hudrens er et must for alle som ønsker å bevare huden sunn og frisk. Er du flink og rense huden med hudrens både morgen og kveld vil det dannes et grunnlag for god hudhelse. Huden utsettes i løpet av dagen smuss,avfallsstoffer, døde hudceller, rester av makeup samt de ytre forurensningene på huden. Dette fører igjen til delvis tilstoppede porer, tap av glød og sjanser for utbrudd av kviser.

En grundig hudrens er essensiell for å oppnå en sunn og frisk hud. Urenheter som døde hudceller, forurensning, smuss og hudormer kan føre til tilstoppede porer og ujevn hudtone. Heldigvis finnes det effektive behandlinger som kan gi deg en ren og strålende hud - Hydrafacial er en av dem!

Hydrafacial hudrens

Hydrafacial er en unik dyprens av huden som kombinerer eksfoliering, peeling og vakuum-utsug for å fjerne urenheter og gi huden en fornyet glød. Behandlingen utføres på kun 30 minutter, og gir rask og synlig resultat. Hydrafacial-prosessen består av tre trinn som effektivt renser porene og gir huden nødvendig næring.

Trinn 1: Dyprens og eksfolieringDen første delen av Hydrafacial-behandlingen innebærer en grundig dyprens og eksfoliering. En spesiell maskin påfører et rensende serum på huden, samtidig som en spiraltupp vasker vekk døde hudceller ved hjelp av vakuum-utsug. Dette trinnet fjerner smuss og forurensning fra porenes overflate og avdekker et nytt lag av frisk hud.

Trinn 2: Mild peel og vakuum-utsugVed trinn 2 påføres glykol og salisylsyre som løser opp urenheter, smuss og forurensning som sitter dypt nede i porene. Syrene bidrar til å fjerne hudormer og urenheter uten å etterlate flassing i etterkant. Hydrafacial kan også tilpasses med Glysal Peel og Glysal Peel MD for ekstra effektivitet. Denne delen av behandlingen sørger for en grundig rens av porene, uten behov for klemming eller press.

Trinn 3: Næring og beskyttelseEtter at huden er ren og fri for urenheter, påføres en kraftig blanding av antioksidanter og hyaluronsyre. Disse nærende ingrediensene beskytter huden mot frie radikaler og gir den nødvendig næring. Hydrafacial inneholder blant annet Vitamin A og E, ekstrakt fra rosmarin og hvit te, hyaluronsyre og hestekastanje for å gi huden den beste pleien.

Les mer Hydrafacial og hvordan du kan rese huden her!

Hjemmeprodukter til rens av huden

I nettbutikken vår tilbyr vi også et utvalg av rens fra anerkjente merker som Schrammek, Dr. Dennis Gross og Meline. Disse produktene kan være en flott tilleggsbehandling for å opprettholde resultatet etter Hydrafacial-behandlingen og forbedre hudens generelle tilstand.

Så hvis du ønsker å kvitte deg med urenheter og få tilbake en ungdommelig og strålende hud, er Hydrafacial den perfekte løsningen for deg. Kontakt oss for å bestille en behandling i dag og opplev fordelene med en grundig ansiktsrens som gir deg en sunn og glødende hud.

Bruker du rens vil du fjerne døde hudceller, du vil fremme cellefornyelse, du kan fjerne makeup, du renser bort overflødig svette og talg, huden holdes sunn og frisk, andre produkter penetrerer huden bedre, du fjerner avfallsstoffer og forurensing på huden, minsker porer, slipper kviseutbrudd, virker antibakteriell, og du vil etterlate huden din myk og smidig. Med vår Hydrafacial vil du få en perfekt eksfoliering og dyprens av huden samtidig som vi tilfører den nødvendige næringsstoffer, vitaminer og mineraler.