¨

Kinnben

Kinnben

Noen opplever volumtap på kinnben etter vektnedgang eller som en naturlig del av aldringsprosessen. Fra 25 årsalderen går produksjon av hyaluronsyre ned, og huden taper litt av sin naturlig spenst, volum og evne til å holde på fuktighet i huden. Dette volumtapet påvirker også kinnbena.

Mangel på volum i kinnben kan føre til at man føler at seg eldre og «flatere» i midtre del av ansiktet. Årsaken til dette er at manglende støtte på kinnbeina kan føre til en forverring av nasolabiale linjer (linjene som går fra nesen til munnvikene). Mange lurer også på hvordan de kan få høye og markerte kinnbein.

For å motvirke volumtap på kinnbeina kan vi injisere en hyaluronsyregele der volumtapet har oppstått, eller hvis man bare generelt ønsker å endre ansiktsformen. Filleren fungerer som et reisverk, og gjenoppretter tap av volum, spenst og fukt. Filler på kinnbeina vil gjenopprette tapt volum, fremheve kinnben og gi en konturering av ansiktet. Markerte og høye kinnben gir en fin profil, og "løfter" området under og på siden av øynene. Ved å injisere volum på kinnbena kan vi altså gi en indirekte forbedring av "søkk" under øynene (tear trough).

Under en konsultasjon vil våre kosmetiske sykepleiere gjøre en vurdering og gi deg en anbefaling på hvilken filler behandling som vil passe deg best. Vi kan også vise deg flere før og etter bilder av filler i kinnben.

Prisen for filler i kinnben varierer på mengden produkt, men koster fra 2200,- kroner. NB! Det er risiko og bivirkning forbundet med behandling. For å lese mer om disse kan du trykke her: