¨

Innsunkne tinninger

Innsunkne tinninger

Når man blir eldre kan man oppleve å få volumtap i ansiktet. Volumtapet kan oppstå flere steder, som f.eks. under øynene eller ved tinningene. Når volumet forsvinner får man det som kalles "innsunkne tinninger", og det er faktisk et av de første aldringstegnene som gjør at ansiktet ser eldre ut. Årsaken til volumtapet er mindre fett, mindre fukt (dehydrert hud) og reduksjon av kollagen og elastisitet. Etterhvert som volumet forsvinner fra tinningen, vil man også kunne få fallende øyenbryn.

Hva kan hjelpe mot innsunkne tinninger?

Noen spør oss om hva som kan gjøres for å behandle innsunkne tinninger. Ettersom årsaken til innsunkne tinninger er tap av volum, kan vi injisere en hyaluronsyrefiller for å gjenopprette volumtapet. Etter behandlingen har tinningen fått tilbake sitt naturlig volum, og det gjør at man føler og ser yngre ut. I tillegg holder hyaluronsyre godt på fuktighet, og det bidrar til å øke elastisiteten. Behandlingen regnes for å være trygg og effektiv, og tar ikke mer enn ca. 30 minutter.

Etter behandlingen kan man få litt hevelse i området og det kan oppstå blåmerker, men dette roer seg som regel innen en ukes tid. Det er risiko forbundet med alle injeksjoner, les mer om disse ved å trykke på linken nedenfor.

Hvis du har spørsmål om innsunkne tinninger kan du gjerne sende oss en mail, og hvis du ønsker informasjon om hva det koster å behandle innsunkne tinninger kan du trykke her:

Ansiktsskulpturerering