¨

Stylage Leppefiller

Stylage Leppefiller

Med leppefilleren Stylage kan du forstørre leppene og fremheve den mest erogene sonen.
Det finnes flere ulike fillere som også brukes mot rynker for å gjøre større volum i en kosmetisk behandling. De fleste fillerne er laget av hyaluronsyre, blant annet Teosyal, Restylane, Juvederm, Saypha og Stylage.

Leppefilleren Stylage er en behandling hvor hyaluronsyren blir injisert i leppene for å korrigere skjevheter og asymmetri eller for å øke volumet i leppene. Stylage inneholder hyaluronsyre som er en mukopolyssakkarid som finnes naturlig i deler av kroppen, som for eksempel i leddvæsker og som deler av grunnsubstansen i bindevev.

Hyaluronsyren har en god evne til å binde vann og vil bidra som et støtdempende fyllmateriale. Samtidig som kroppen produserer hyaluronsyre vil den også bryte det ned daglig. Derfor vil ikke Stylage være et permanent og irreversibelt inngrep. 

Slike foregår behandlingen

Før du starter behandlingen vil du få påført en sterk bedøvelseskrem som skal virke i 10-15 minutter.Leppene dine vil bli numne og behandlingen mindre smertefull. Deretter vil du gjennomføre en samtale med kosmetisk sykepleier. Dette for å få hente inn informasjon om din sykdomshistorie og hvordan du ønsker at leppene dine skal se ut. Du vil også få informasjon om påregnelige bivirkninger og hva du bør gjøre etter behandling.

Selve behandlingen vil ikke ta mer enn 30 minutter.

Vi vil da injisere filleren på ulike steder for å bygge opp ønsket form og fasong. Dersom du ønsker korrigeringer etter 2 uker setter vi opp en oppfølgingstime. For å oppnå ønsket resultat trenger de fleste 1 ml eller mer for å oppnå ønsket volum. Oversikt over priser finner du på vår nettside.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til oss i Vanity Beauty Clinic!