¨

Biostimulatorer

Biostimulatorer

Biostimulator

En biostimulator har til hensikt å reparere huden, og bygger på en revolusjonerende teknologi med polynukleotider (Highly Purified PolyNucleotides - HPN).

Polynukleotider er en biopolymer bestående av nukleotid monomer, og nukleotider er biokjemiske forbindelser som utgjør byggesteinene i DNA og RNA.

Fordelen er at de har evnen til å reparere huden, og stimulere til hårvekst. Mer presist vil de stimulerer veksten av fibroblaster som syntetiserer elastinfibre, kollagen, hyaluronsyre, vekstfaktorer, og andre proteiner i den ekstracellulære matrisen. Det vil også forbedre oksygenopptak ved å fremme dannelsen av nye kapillærer, i tillegg til å forbedre mikrosirkulasjons, vaskularitet og blodgjennomstrømning i eksisterende kapillærer. I tillegg beskytter det mot frie radikaler ved det som kalles "Scavanger effekten" - polynukleotider kan feste seg til frie radikalerer og dermed blokkere skadelige effekter.

Vanity Beauty Clinic benytter biostimulatorer fra Pluryal. Polynukleotidene er av farmasøytisk kvalitet, og har ISO 13485 sertifisering. De ulike produktene er "SILK", "DENSIFY" og "HAIR DENSITY", og kommer som 2 ml sprøyter. Produktene brukes til å behandle rynker og linjer, manglende fukt og hårtap. Du kan lese mer om disse nedenfor.

Hvis du er usikker på om dette er en behandling for deg, så kan du bestille en konsultasjonstime. Våre behandlere har høy kompetanse på hud og hudhelse, og kan hjelpe deg med å sette opp et behandlings- og produktregime som passer nettopp deg, din hud og ditt budsjett.

NB! Behandlingen utføres ikke på gravide eller ammende.

Les mer
Behandling:
Pris:
Tid:
Pluryal DENSIFY 2 ml
3300 kr
30 min
DENSIFY - pakke a 3 beh.
7900 kr
30 min
Pluryal SILK 2 ml
2850 kr
30 min
SILK - pakke a 3 beh.
6800 kr
30 min
Pluryal HAIR DENSITY 2 ml
3100 kr
30 min
HAIR DENSITY - pakke a 4 beh
9950 kr
30 min