¨

Biostimulatorer

Biostimulator

En biostimulator har til hensikt å reparere huden, og bygger på en revolusjonerende teknologi med polynukleotider (Highly Purified PolyNucleotides - HPN).

Polynukleotider er en biopolymer bestående av nukleotid monomer, og nukleotider er biokjemiske forbindelser som utgjør byggesteinene i DNA og RNA.

Fordelen er at de har evnen til å reparere huden, og stimulere til hårvekst. Mer presist vil de stimulerer veksten av fibroblaster som syntetiserer elastinfibre, kollagen, hyaluronsyre, vekstfaktorer, og andre proteiner i den ekstracellulære matrisen. Det vil også forbedre oksygenopptak ved å fremme dannelsen av nye kapillærer, i tillegg til å forbedre mikrosirkulasjons, vaskularitet og blodgjennomstrømning i eksisterende kapillærer. I tillegg beskytter det mot frie radikaler ved det som kalles "Scavanger effekten" - polynukleotider kan feste seg til frie radikalerer og dermed blokkere skadelige effekter.

Vanity Beauty Clinic benytter biostimulatorer fra Pluryal. Polynukleotidene er av farmasøytisk kvalitet, og har ISO 13485 sertifisering. De ulike produktene er "SILK", "DENSIFY" og "HAIR DENSITY", og kommer som 2 ml sprøyter. Hvis du er usikker på om dette er en behandling for deg, så kan du bestille en konsultasjonstime. Våre behandlere har høy kompetanse på hud og hudhelse, og kan hjelpe deg med å sette opp et behandlings- og produktregime som passer nettopp deg, din hud og ditt budsjett.

Pluryal Densify

Pluryal Densify 2ml inneholder totalt 20 mg Highly Purified PolyNukleotider (HPN), 20 mg hyaluronsyre (HA) og 80mg Mannitol.

Kombinasjonen av 50 % HPN og 50 % HA gjør behandlingen overlegen til å stimulere fibroblaster sammenlignet med andre biostimulatorerer på markedet som kun består av polynukleotider, eller skinboostere som tradisjonelt kun består av hyaluronsyre (f.eks. Profhilo). Mannitol er en antioksidant som forlenger effekten av hyaluronsyre.

Med alderen mister huden evnen til å produsere kollagen og elastin, hvilket gjør at huden oppleves som slapp og grov. Ex-vivo studier viser at Denisfy har svært god effekt på syntesen av kollagen og elastin. Det er elastinfibrillene (små tråder) i lærhuden (dermis) som gjør huden elastisk, og kollagenfribrillene som holder huden sammen. Mellom fibrillagene er det hyaluronsyre som påvirker hudens evne til å binde og holde vann. Aldringstegnene oppstår når nettverket av tråder blir mindre stramt fordi nivået av kollagen og elastin har sunket. To behandlinger med Pluryal Densify har med VISIA hudskanner dokumentert at pasientene fikk en betydelig reduksjon i hudens alder etter bare 2 behandlinger, hvilket gjør den til en fantastisk anti-age behandling!

Behandlingen egner seg for deg som

  • Har dehydrert og gusten hud
  • Manglende spenst
  • Manglende glød
  • Nylig har tatt laserbehandlinger i ansiktet (ca. 3 uker siden).
  • Ønsker å jobbe preventivt mot aldringstegnene (anti-age).

Densify kan benyttes i ansiktet, halsen, dekollete, bryst og baksiden av hendene.

Densify kan også kombineres med Pluryal SILK eller Biosculpture.

Vi anbefaler en pakke a 3 som gjennomføres med 3-ukers intervaller.

Pluryal Silk

Pluryal SILK er en intradermal biostimulator som består av 15 mg Highly Purified PolyNukleotider (HPN). Ex-vivo studier viser at SILK styrker overhuden (epidermis) ved å øke kollagennivået i dermis betydelig. Pasientene fikk også en vesentlig mer homogen farge og bedre glød.

SILK egner seg bedre til områder i ansiktet hvor huden er tynn, for eksempel områdene rundt munnen, rundt øynene og i strekkmerker. SILK kan også benyttes i andre områder med tynn hud, slik som rynker og linjer fra øynene, linjer rundt munnen og munnvikslinjer (periorale rynker), samt hals, dekollete og bryst.

Dersom du har mørke ringer rundt øynene, og disse ikke er forårsaket av volumtap i tåregropen, så vil SILK kunne være rett behandling, eventuelt i kombinasjon med vår Tear Trough behandling mot mørke ringer og innsøkk.

Vi anbefaler en pakke a 3 som gjennomføres med 3-ukers intervaller.

Pluryal Hair Density

Pluryal Hair Density 2ml består av 15 mg Highly Purified PolyNukleotider (HPN) og har 5 virkeområder:

  • (1) Polynukleotidene er bundet til vannmolekyler. Dette bidrar i seg selv til å hydrere hodebunnen.
  • (2) Polynukleotider stimulerer veksten av fibroblastene som synteserer kollagen og elastinfibre, hyaluronsyre og andre proteiner i den ekstracellulære matriksen i dermis (et nettverk av fiberdannende proteiner og polysakkarider). Hårfolikler er forankret i dermis og får næringen sin fra mikroskulasjonen i dermis. Desto sterkere og sunnere hodebunnen er, desto mindre hår vil man miste.
  • (3) Polynukleotider øker mikrosirkulasjonen ved å bidra til dannelsen av nye kapillærer, vaskulariteten og blodtilførselen. Dette bidrar til at hårfolikkelen får den næringen den trenger for å vokse.
  • (4) Polynukleotider beskytter mot frie radikaler gjennom "Scavenger effekten", dvs. de fester seg til de frie radikalene og blokkerer den skadelige effekten det har på håret og hodebunnen.
  • (5) Polynukleotider danner nukleotider og nucleosider som kan bidra til DNA-dannelse ved å stimulere cellevekst, metabolisme og regenerering av celler. Den økte metabolske aktiveten til fibroblastene stimulerer utskillelsen av kollagen. Polynukleotidenes stimuli av hårfolliklene fremmer hårvekst.

Pluryal har gjennomført flere ulike studier på effekten som polynukleotider har mothårtap.

Den første studien bestod av å vurdere antall hår som falt av når ved å vaske håret. Testen ble utført ved å telle antall hår som falt av i en vask. Studien viste at antall hår som falt av etter Hair Density ble injisert ble vesentlig redusert i løpet av 30 dager, og mer enn halvert etter 120 dager! Konklusjonen er at Hair Density gjør håret sunnere og friskere, slik at færre hår faller av.

Den andre studien bestod av et trikogram, som er en undersøkelse av hårrøttene under et mikroskop. Her ble det sett på ratioen mellom hår som befant seg i vekstfasen (anagene-fasen) og hvilefasen (telogene-fasen som ender med hårtap). Undersøkelene i trikogrammet viste at antallet hår som befant seg i den anagene fasen økte vesentlig. Fra en baselinje på 60 % i anagen fasen økte dette til 65 % etter 30 dager, ca. 70 % etter 60 dager, og ca. 75 % etter 120 dager.

Polynukleotider har svært lovende resultater mot hårtap.

Pluryal Hair Density kan benyttes i hodebunnen, skjegg og øyenbryn.

Ved hårtap i hodebunnen anbefales vi en pakke a 4 behandlinger som utføres med et intervall på 1 uke. Etter omstendighetene kan det være nødvendig med ytterligere 4 behandlinger hver 3-4 uke.

Ved behandling av skjegg eller øyenbryn anbefales en pakke a 3 behandlinger som utføres med et intervall på 3 uker.

Hair Density kan også kombineres med Pluryal HAIR mesoterapi og PRP for et komplett og ultimat anti-hårtap regime.

Årlige vedlikeholdsbehandlinger må påregnes for å opprettholde resultatene.

Prisliste

Behandling:
Pris:
Tid:
Pluryal DENSIFY 2 ml
3300 kr
30 min
DENSIFY - pakke a 3 beh.
7900 kr
30 min
Pluryal SILK 2 ml
2850 kr
30 min
SILK - pakke a 3 beh.
6800 kr
30 min
Pluryal HAIR DENSITY 2 ml
3100 kr
30 min
HAIR DENSITY - pakke a 4 beh
9950 kr
30 min
Bestill timeKjøp gavekortFinansieringsalternativer