¨

VanityShape Cellulittreduksjon

VanityShape cellulittreduksjon

Hva er VanitShape cellulittreduksjon?

Vanityshape er en skreddersydd behandling mot cellulitter, løs hud og reduksjon av uønsket kroppsfett.

Hvordan fungerer VanityShape?

VanityShaping er multifunksjonell kroppsformingsmaskin. Maskinen kombiner infrarødt lys, radiofrekvenser, vakuum og mekanisk massasje som bidrar til å redusere størrelsen på fettceller og oppløsning av fribrøse drag i cellulittene. I tillegg har den et særskilt håndstykke som utfører ultralyd kavitasjon som bryter ned fettdepoter. VanityShaping er en særlig effektiv behandling mot cellulitter, oppstramming av løs hud og reduksjon av uønsket fett som er helt eksklusiv hos oss!

Behandlingen består av tre elementer:

I) Ultralyd kavitasjon til fettreduksjon.

II) Mekanisk vakuummassasje med infrarødt lys og radiofrekvenser.

III) Pluryal Mesoline BODYFIRM.

Hvordan foregår behandlingen?

Når behandlingen starter vil et håndstykke plasseres inntil huden. Når maskinen starter, lager den et vakuum som suger huden opp i håndstykket samtidig som det først sendes ultralydbølger for å bryte opp fettdepoter. Deretter sender den infrarødt lys og radiofrekvenser til å varme opp både overhuden og underhuden samtidig som huden utsettes for mekanisk massasje.

Håndstykket føres frem og tilbake over hele behandlingsområdet. Behandlingen oppleves som varm og tilnærmet helt smertefri.

Til slutt injiseres Pluryal mesoline BODYFIRM. Dette er en mesococktail med ingrendienser som bidrar til å bryte ned fettceller til glyserol og frie fettsyrer, i tillegg til og stramme opp.

Vanityshaping er en effektiv behandling av cellulitter

VanityShaping er en ikke-kirurgisk og lite invaderende prosedyre hvor du først gjennomfører en konsultasjon med en behandler for å undersøke om, og eventuelt hvilken grad av cellulitter du har.

Hovedaspektene i effektiv cellulittreduksjon er å redusere mengden og størrelsen til fettcellene, i tillegg til å rive ned og bygge opp et nytt og sterkere bindevev slik at huden ikke blir "bulkete". Når fettcellene reduseres i størrelse og bindevevet styrkes, vil ikke ankerpunktene til bindevevet lage "groper" i huden, og dermed vil den se glatt og jevn ut.

Hovedfunksjonen til det infrarøde lyset er å stramme opp overhuden (epidermis), mens hovedfunksjonen til radiofrekvensene er å redusere cellulitter og jobbe dypere i huden for å bryte opp det svake bindevevet som er en medvirkende årsak til at cellulittene oppstår.

Varmen fra håndstykket stimulerer proteinene i kroppens repareringsmekanismer til å danne nye kollagenfibre som "bærer" huden bedre, da kollagen er en viktig del av bindevet. Bulkene i huden jevnes ut.

Cellulitter graderes i 3 nivåer:

Grad 1: synlige cellulitter når huden klemmes sammen

Grad 2: cellulittene er synlige som groper når man står, men ikke når man ligger.

Grad 3: cellulittene vises både når man står, og når man ligger.

Alle tilstandene er ufarlig, men mange opplever dette likevel som plagsomt.

Hvor lang tid tar behandlingen?

Selve behandlingen tar ikke mer enn ca. 30 - 75 minutter totalt avhengig av størrelsen på behandlingsområdet.

Er det nedetid etter behandlingen?

Behandlingen har heller ingen nedetid, og du kan gå rett tilbake til daglige gjøremål.

Hvor ofte bør man ta behandlingen?

Behandlingen er effektiv på alle hudtyper og alle hudfarger.

Det anbefales fra 6 behandlinger hvor man utfører 1 behandling hver uke i 2 uker, så har man en ukes pause får man igjen utfører 1 behandling hver uke i 2 uker. Dette gjentas til man er ferdig med alle 6 behandlingene.

Når kan man forvente å se resultater?

Resultatet kan være synlig allerede etter tredje behandling. Det er dessverre ingen garanti for at resultatet vil være permanent, da de fibrøse dragene kan komme tilbake, og fettdepotene kan klumpe seg igjen ved vektøkning og dårlig kosthold.

Hva koster VanityShape cellulittreduksjon?

Prisene gjelder per område. Et område er f.eks. forside eller bakside lår.

Prisliste

Behandling:
Pris:
Tid:
Konsultasjonstime
300 Kr
15 min
VanityShape Cellulittbeh - 1 behandling
2500 kr
75 min
VanityShape Cellulittbeh - pakke a 3
6750 kr
75 min
VanityShape Cellulittbeh. - pakke a 6
11 100 kr
75 min
Bestill timeKjøp gavekortFinansieringsalternativer