¨

Permanent hårfjerning til en fornuftig pris

Permanent hårfjerning til en fornuftig pris

I dag er permanent hårfjerning en av de mest etterspurte behandlingene hos oss nordmenn. I dag er det mange som tilbyr hårfjerning og det finnes mange metoder. Dette medfører også til stor usikkerhet hos målgruppen når alternativene er mange. I tillegg blir som oftest prisene fullstendig forskjellige ettersom hvilke behandlinger som tilbys. 

Vi i Vanity Beauty Clinic baserer våre behandlinger på erfaring, kunnskap og god informasjon overfor deg som kunde. Våre priser for permanent hårfjerning varierer fra person til person, alt avhengig av fargen på håret til personen som skal behandles og hvilken syklus håret befinner seg i når det bestråles.

For majoriteten holder det med 5-6 behandlinger. Unngå å nappe, vokse eller epilere 4 uker før behandling. Dette har en sammenheng med vekstsyklusene og at vi ønsker så mange normale hårsekker som mulig før behandlingen.

Hårfjerning med anerkjente lasere

Vi tilbyr hårfjerning med Soprano Ice Titanium som anses for å være Rolls Royce innen laserhårfjerning. Denne inneholder tre hoder i ett (Alexandrite,Diode og N-yag). Den er supereffektiv, og prosessen med hårfjerning går betydelig raskere enn noen annen laser på markedet for langvarig hårfjerning.

Er permanent hårfjerning smertefullt?

Våre lasere har et innebygget kjølesystem. Dette reduserer ubehaget betraktelig. Det er verdt å vite at det er normalt å bli rød og øm i huden etter behandlingen, men dette er forbigående. 

Det er viktig å unngå sterk sol på behandlet område i 2 uker før behandling og 2 uker etter behandling. Selvbruning skal heller ikke benyttes på området den siste uken før behandling.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å benytte deg av vår fagkunnskap og erfaring dersom du ønsker permanent hårfjerning til en fornuftig pris!