¨

Bli kvitt sinnarynken på under en halvtime med Botox

Bli kvitt sinnarynken på under en halvtime med Botox

Sinnarynke er en rynke som de aller fleste har, og det er heller ikke så rart. I dagens samfunn lever vi fleste en travel hverdag hvor man hele tiden har flere baller i luften samtidig.

Det er flere ting som kan stresse oss ut, og da er det naturlig at ansiktet lager en grimase som etter hvert skaper det man kaller sinnarynke. Selv om denne rynken er svært vanlig, er det flere som synes den er skjemmende for sitt eget ansikt. Heldigvis kan sinnarynke enkelt korrigeres med Botox.

Botox på sinnarynke er en effektiv, rimelig og enkel behandling som blir gjort unna på under en halvtime. Dermed er dette en behandling du enkelt kan rekke i lunsjpausen. Deretter kan dra tilbake til kontoret med en fresht og våkent ansikt, klar for å møte resten av dagens utfordringer.

Lang og god erfaring med Botox

I Vanity Beauty Clinic har vi lang og god erfaring med å ta Botox for å skjule sinnarynken. Vi tar vårt arbeid svært seriøst, og ønsker at våre kunder skal forlate klinikken med et smil om munnen.

Har du spørsmål angående Botox mot sinnarynke eller andre behandlinger, ikke nøl med å ta kontakt på mail eller telefon.