¨

Periorale linjer

Periorale linjer

Sliter du med linjer i området rundt munnen?

Fine eller dype linjer rundt munnen (Perioriale linjer) kalles på det kosmetiske fagspråket for "røykelinjer". Dette er linjer som er synlige både under og over leppen, og er en av de første linjene som oppstår med alderen. Årsaken til at linjene oppstår er fordi volumet i huden synker ved tap av ansiktsfett og elastisitet. Andre medvirkende faktorer til periorale linjer kan være genetikk, eller eksponering for sol og røyking.

Periorale linjer kan behandles med botulinumtoksin, filler, skinbooster og laser. Hvilken behandling som kan passe til nettopp deg er det ikke lett å si noe om på forhånd. Det kan også være forvirrende for mange å vite hvilken behandling som kan passe.

På Vanity Beauty Clinic vil du møte behandlere med betydelig kompetanse på behandling av periorale linjer, og vi kan gjennom en konsultasjon skreddersy et behandlingsregime som passer til nettopp deg.

NB! Vi opplyser at det er risiko og bivirkning forbundet med alle våre behandlinger. Disse er beskrevet inne på behandlingssidene. Vi ber om at du setter deg grundig inn i mulig risiko og bivirkning før du eventuelt bestiller time.

Skånsom og effektiv behandling mot periorale linjer

Fjerne linjer med muskelavslappende behandling

Muskelavslappende behandling får muskelen til å slappe av slik at den ikke klarer å snurpe seg sammen. Resultatet av en slik behandling vil være å redusere linjer osm allerede eksisterer, i tillegg til forebygge dannelsen av nye. Behandlingen består av bare noen få stikk, og tar i underkant av 30 minutter å gjennomføre. Det brukes en tynn nål som forårsaker minst mulig smerte. Du kan gå rett tilbake til hverdagslige gjøremål. Behandlingen forutsetter en individuell ordinering fra vår ansvarlige lege. Vår erfaring er at de beste resultatene oppnås dersom behandlingen kombineres med en tyntflytende filler/skinbooster. NB! Dette regnes som off-label bruk, og behandlingen er ikke alminnelig anerkjent. Les også om mulig risiko og bivirkning på behandlingssiden:

Fjerne linjer med filler

Filler er en hyaluronsyreglene som normalt brukes til forme og skulptere ansiktet. Filler kan også brukes spesifikt for å rette ut og redusere omfanget av periorale rynker. I slike tilfeller bruker vi en tyntflytende filler som injiseres i et område som kalles "barcode". Filleren vil da strekke ut linjene slik at de blir glattere. I tillegg kan vi injisere filler i leppene. Ved bruker av leppefiller vil leppene bli fyldige og naturlige samtidig som de strekker ut linjene. Les om mulig risiko og bivirkning ved å trykke på linkene under.

Fjerne linjer med skinbooster

Skinbooster en tyntflytende hyaluronsyre som ikke bygger noe særlig volum. Formålet med en slik behandling er å injisere i det øverste hudlaget for å gjenopprette spenst, hudkvalitet og glød. Dersom linjene rundt munnen er forårsaket av tørr hud, vil skinbooster kunne være rett behandling. Behandlingen innebærer risiko for uønskede bivirkninger. Les mer om disse ved å trykke på linken under.

Fjerne linjer med laser

Lys- og laserbehandlinger foregår ved at det sendes sterke og konsentrerte stråler med høy energi i huden. Laseren skaper et kontrollert traume i området som behandles, slik at huden gjenoppbygger seg selv. Behandlingen stimulerer til produksjon av kollagen, og strammer opp huden i det aktuelle området. Laser regnes for å være en effektiv og trygg behandling for periorale linjer, men den er ikke fri for risiko eller bivirkning. Les mer om dette inne på behandlingssiden ved å trykke på linken under.