¨

Pigmentering – hender

Pigmentflekker på hendene

Vi behandler pigmentflekker på hendene dine

Pigmentflekker på hendene kan ha mange former og fasonger. Tilstanden oppstår når man får et område i huden med mørkere farge. De vanligste pigmentflekkene er melasma, leverflekker (solar lentigo) og talgvorter (seboreisk keratose). Du kan lese mer om disse under kategorien hud / pigmentering.

Vi har flere behandlinger skan egne seg for en skånsom og effektiv behandling av pigmentflekker på hendene dine. Behandlingene kan brukes alene, men i mange tilfeller vil en kombinasjon gi de beste resultatene. Årsakene til det er at det ikke finnes en behandling som løser alt. På Vanity Beauty Clinic møter du autoriserte behandlere med betydelig kompetanse på hud generelt og pigmenteringsproblemer spesielt.

Send oss gjerne en e-post om du har spørsmål om pigmentflekker på hendene, eller sett opp en konsultasjonstime med en av våre kosmetiske sykepleiere. Sammen kan vi skreddersy et behandlingsregime som passer til deg.

Vanity gjør oppmerksom på mulig risiko for vanlige og sjeldne bivirkninger. Les mer om disse ved å trykke på linkene nedenfor for å komme inn til behandlingssidene.

Behandling av pigmentflekker på hendene

Laserbehandling av pigmentflekker

Visse pigmentforandringer kan effektivt behandles med IPL (Intense Pulsed Light). IPL er særlig effektivt og skånsom måte å behandle pigmentering forårsaket av solstråler eller leverflekker. Pigmentet i huden blir knust av lyset, og skilles ut av kroppen. Selve behandlingen tar kort tid og forårsaker nesten ingen smerte. Behandlingstiden er såpass kort at fint kan gjennomføre den i lunsjen. Flere behandlinger er nødvendig for å oppnå ønsket resultat, og antall behandlinger beror på størrelsen av pigmentflekkene og hudtype. Behandlingen egner ikke seg på melasma ettersom dette normalt er hormonelt betinget.

Mesoterapi mot pigmentflekker

Mesoterapi med SHINE og RADIANCE er også være en effektiv behandlinger mot pigmenteringsflekker, herunder melasma. Les mer om mesoen og de aktive virkestoffene her. Ingrendisene er skreddersydd til å behandle pigmentering på en effektiv måte, men flere behandlingerer nødvendig. Her er det normalt ingen nedetid, slik at du kan gå rett tilbake til daglige gjøremål etter behandlingen.

Hjemmeprogram

Vi har et rikt utvalg av medisinske kremer fra MeLine som kan har god effekt på pigmentflekker og melasma. Våre kosmetiske sykepleiere anbefaler produkter som er tilpasset din hud.