¨

Hårfjerning – kropp

Fjerning av kroppshår med laser

Har du uønsket hårvekst i ansiktet eller kroppen som du ønsker å fjerne permanent med laser?

Mange kontakter oss med spørsmål om hvordan de kan fjerne uønsket kroppshår på best mulig måte. Hår kan fjernes på mange ulike måter, f.eks. voksing, barbering, epilato og hårfjerningskrem, men ingen av disse alternativene gir permanente resultater. For å fjerne uønsket kroppshår permanent, må man ty til hårfjerning med laser.

Vanity Beauty Clinic tilbyr hårfjerning med Soprano Ice Titanium. Dette er en hårfjerningslaser i verdensklasse, og regnes for å være en av verdens beste, raskeste og mest effektive lasere for å fjerne uønsket kroppshår. Laseren kombinerer til sammen tre ulike bølgelengder i ett håndstykke: Diode, Alexandrite og Nd:Yag.

Ved å kombinere tre bølgelengde i ett jobber laseren i flere dybder i huden samtidig. Det gir en meget effektiv og trygg behandling, og den egner seg til alle hudtyper og hudfarger. Soprano Ice kjøler ned huden, samtidig som den gradvis varmer opp hårroten. Det er derfor at behandlingen er nærmest smertefri, i motsetning til mange andre lasere og hårfjerning med IPL.

Vi kan fjerne hår på nesten alle steder på kroppen: 

  • Legger
  • Ben
  • Underliv (brasilliansk)
  • Mage
  • Bryst (populær behandling hos herrer)
  • Armhuler
  • Underarmer
  • Overarmer
  • Ansiktet

Prisliste hårfjerning med laser

Hårfjerningslaser fungerer slik at energien fra laserstrålene varmer opp fargepigmentet i håret og hårroten slik at røttene ødelegges permanent. Tykke og mørke hårstrå er bedre egnet til stråling enn tynne og lyse. Rødt og blonde hårstrå har lite pigment i hårsekkene, og kan derfor være vanskelig eller umulig å behandle. Grått og hvitt hår har ikke pigment, og kan derfor ikke behandles med laser.

I gjennomsnitt forsvinner 10-25% av hårene etter hver behandling. Første resultatet ser man etter 6 uker, da hårene vokser tregere etter behandlingen, før de detter av. Resultatet av behandlingen og antall behandlinger som trengs kan variere. De fleste kan oppnå en 70-90% reduksjon av hår. Vi anbefaler en vedlikeholdsbehandling en gang i året etter fullført behandlingregime.

Hva bør unngås før og etter behandling?

2 uker før og etter behandlingen skal du unngå solarium og overdreven soling, da dette kan øke risiko for midlertidig tap av pigment etter behandlingen.

I tillegg bør det ha gått 6 måneder siden avsluttet kur med isotretinoin.

4 uker før behandling bør du unngå å nappe, vokse eller epilere hårene. Du skal kun barbere området under hele behandlingsperioden for å sørge for å ha så mange normale hårsekker som mulig, også før behandling. Resultatene blir kun permanente dersom vi får ødelagt hårsekken.

Kremer som kan irritere huden bør unngå. Gravide og ammende vil ikke bli behandlet. Det gjelder også personer med utbrudd av herpes, infisert, solskadet eller solbrent hud. Når du kommer til behandling er det er viktig at området er nøye barbert, helst dagen før.

Hvor ofte må jeg behandles?

Avhengig av hudtype og hårtype trenger må hvert område å behandles 5-12 ganger. Ansiktet kan behandles hver 4. uke, mens resten av kroppen vanligvis behandles hver 6. uke. Har du mørk hudtype kan du trenge flere behandlinger. Hos oss kan du kjøpe en pakkepris på 4 behandlinger og få 6 behandlinger.

Hvilke områder kan behandles, og hva koster hårfjerning med laser?

Alle områder med uønsket hårvekst. Mange kvinner ønsker å fjerne hår på legger, armhulene, bikiniområdet, ansikt og rygg. Noen kvinner ønsker også å fjerne uønsket svart hår rundt munn og i ansiktet. Menn ønsker spesielt å fjerne hår på rygg/overarmer, brystkasse og magen.

Les mer om hva hver enkelt behandling koster her, og send oss gjerne en e-post om du ikke finner området du ønsker å fjerne så ser vi på en løsning sammen.

Hva med komplikasjoner/bivirkninger?

Etter laserbehandling kan huden være rød og det kan være litt hevelse rundt hårsekkene. Dette går vanligvis over på noen minutter, men kan noen ganger vedvare i noen timer til 1 dag. Midlertidig pigmenttap forekommer i ca 1%. Dette kan forebygges ved å ikke sole seg i ukene før eller etter behandlingen. Vi anbefaler derfor ikke å starte med hårfjerning før sommeren på områder som skal være mye utsatt for sol da det øker risikoen for pigmenttap. For øvrig henviser vi til behandlingssiden hvor risikoaspektene er mer utførlig beskrevet. Sett deg grundig inn i disse før du eventuelt bestiller ny time.