¨

Emsculpting

Hva er EmSculpting?

EmSculpting er elektromagnetisk kroppsforming. Vi bruker elektromagnetiske bølger til å fjerne fett og bygge muskler samtidig. Teknologien er kjent for dens imponerende egenskaper til å tone kroppen og fjerne fett uten kirurgi og helt uten nedetid! Hvis du vil ha et rimeligere alternativ til fettsuging og bygge muskler samtidig så kan dette være et alternativ for deg.

Maskinen fungerer slik at elektroder sender svært intense elektromagnetiske bølger til musklene som tvinger dem til å bevege seg svært kraftig. Vi får det som kalles supramaximale sammentrekninger, det vil si muskelsammentrekninger som ikke er mulig å oppnå ved frivillig muskelsammentrekning.  Når muskler utsettes for supramaksimale sammemtrekninger blir muskelvevet tvunget til å tilpasse seg ekstreme forhold, og svarer da med en remodellering som fører til fettreduksjon og muskelvekst.

Dette skal sammenlignes med å utføre 20 000 situps eller 20 000 knebøy i løpet av 30 minutter. I løpet av bare et par uker får du altså en belastning tilsvarende ca. 6 - 12 måneders hard trening med god kostholdskontroll!

Metoden er godkjent av amerikanske helsemyndigheter (FDA, Food and Drug Adminsitration) for å behandle musklene i mage, sidemuskler og rumpa.

I USA ble det utført en klinisk studie hvor 22 pasienter deltok. I løpet av bare 4 behandlinger som ble gjennomført over 2 uker opplevde deltakerne i gjennomsnitt hele 20 % reduksjon i kroppsfett, og 15 % økning i muskelmasse på mage og rumpe.

En annen studie presentert på "American Society for Laser Medicine and Surgery" i 2018 viste i gjennomsnitt 19 % fettreduksjon på de 33 pasientene som deltok, og på det meste hele 26,6 %.

EmSculpting kan også kombineres med kryolipolyse. I en tredje studie hvor 50 personer deltok ble det vurdert effekten av Emscultping alene, kryolipolyse alene, og kombinasjonen av EmSculpting og kryolipolyse. Gruppen som gjennomførte både EmSculpting og kryolipolyse opplevde størst reduksjon av uønsket kroppsfett på magen 12 uker etter siste behandling.

Vi kan behandle to områder av gangen, f.eks. rumpe og armer, rumpe og mage eller armer og lår.

Behandlingen er ikke smertefull, og du kan gå rett tilbake til daglige gjøremål. Emsculpting bør være et suplement til vanlig fysisk aktivitet.

I utgangspunktet egner EmSculpting seg for alle, men individer i god fysisk form som ønsker seg det lille ekstra får best resultater. Individer med høyere fettprosent bør vurdere kombinasjonen av kryolipolyse og Emsculpting.

Behandlingen egner seg ikke for gravide, pasienter med pacemaker eller med metall i kroppen.

Vi anbefaler 4 Emsculptbehandlinger per område i løpet av 2 uker, og 3 - 4 dager mellom behandlingene.

Ved behandling av mageregionen er det mulig å kombinere dette med en Hydrafacial.

Emsculpting av bekkenbunn

Bekkenbunnen er et tynt muskellag som dekker bekkenet og støtter organene i underlivet. Musklenes funksjonalitet har stor betydning for rytmiske sammentrekninger i underlivet ved orgasmene til kvinner, og ereksjonen til menn. I tillegg har bekkenbunnsmuskulaturen en naturlig kroppsfunksjon ettersom det er den som brukes når du forsøker å stoppe strålen mot slutten av urinering. Svak bekkenbunnmuskulator kan forårsake ufrivillig vannlating (urininkontinens), svake orgasmer eller ereksjonsutfordringer.

I løpet av et svangerskap og ved vaginal fødsel utsettes bekkenbunnen for et høyt trykk, og strekkes til sitt maksimale (hele 300 %). Musklene har god elastisitet, og trekker seg normalt raskt sammen igjen etter fødselen, men ikke alltid. Det er finnes mange eksempler hvor kvinner opplever helseplager etter graviditet.

En godt trent bekkenbunn gir altså flere fordeler!

Vanity har et helt eget sete for å trene bekkenbunnen. Behandlingen egner seg for både kvinner og menn, men kvinner som har født vaginalt vil nok ha best utbytte.

Du sitter behagelig og fullt påkledd på en stol mens elektromagnetiske bølger sendes til bekkenbunnen og får den til trekke seg sammen. EmSculpting er en trygg og effektiv måte å trene bekkenbunnen på. Behandlingen er helt fri for smerte, og du bør oppleve en sterkere bekkenbunnsmuskulatur innen kort tid. 

Anbefalt behandlingsregime er 4 behandlinger i løpet av 2 uker, og 3 - 4 dager mellom behandlingene.

For å bestille denne behandlingen velger du "EmSculpting - 1 område 4. beh".

Prisliste

Behandling:
Pris:
Tid:
Emsculpting - 1 område 1 beh.
1500 kr
30 min
Emsculpting - 2 områder 1 beh.
1800 kr
30 min
Emsculpting - 1 område 4. beh.
5250 kr
30 min
Emsculpting - 2 områder 4 beh.
6400 kr
30 min
Bestill timeKjøp gavekortFinansieringsalternativer