¨

ClearLift Ansiktsløft

Ønsker du å bevare et ungdommelig utseende så lenge som mulig? Har du vært nysgjerrig på hva et ikke-kirurgisk ansiktsløft innebærer? I så fall kan ClearLift med vår Harmony XL Pro Special Edition lasermaskin være noe for deg!

Hva er ClearLift?

ClearLift er en smertefri oppstramming av huden med vår Harmony XL Pro lasermaskin, helt uten nedetid!

Behandlingen reduserer rynker, øker kollagen og reduserer pigmentflekker, melasma og rødhet i huden. Behandlingen er perfekt for deg som ønsker å forbygge aldring uten å måtte ty til drastisk kirurgi, og som også ønsker å gå rett tilbake til hverdagslige gjøremål.

Behandlingen har vunnet "Best Anti-Ageing Treatment Of the Year" på My Face & My Body Awards. Det samme har vår Soprano Titanium som vi benytter ved hårfjerning med laser.

Hvordan foregår behandlingen?

Først vil du gjennomføre en konsultasjon med behandleren din for å få analyse av hud og hudtype. Behandleren stiller deretter in laseren etter hudens behov.

Når behandlingen starter vil laserhodet sende ut korte impulser av lys som absorberes i underhuden. Når laserbølgene absorberes vil det stimulere til kollagenproduksjon i de dypere hudlagene, og kollagen er det viktigste proteinet i bindevevet som særlig finnes i lærhuden.

Behandlingen er helt smertefri og tar ca. 45 minutter.

Hvilken effekt har behandlingen?

Laseren virker primært i hudlaget 2-3 millimeter under overhuden, samtidig som den også stimulerer kollagenproduksjonen dypere nede i huden. Dette gir en oppstrammende/foryngende effekt, og behandlingen er derfor omtalt som "Facelift i lunsjen". Behandlingen vil også ha effekt på uønskede porer, pigmentering og rødhet.  

Behandlingen egner seg for alle aldre og hudtyper med moderate tegn på aldring og/eller solskader. Behandlingen kan også benyttes av dem som kun ønsker å forebygge aldringstegn. De mest synlige/ umiddelbare resultatene ser vi generelt hos pasienter i alderen 40-65 år, uten altfor mye tap av underhudsfett. Behandlingen egner seg likevel godt for yngre som ønsker å bevare et ungdommelig utseende så lenge som mulig, og kan kombineres med våre øvrige rynkebehandlinger.

De fleste ser resultat etter 2 behandlinger, men vi anbefaler 4 behandlinger for et optimalt resultat og har derfor laget en pakkepris på dette. Behandlingene gjennomføres med 2 ukers intervaller.

Har behandlingen noen bivirkninger?

ClearLift er en trygg behandling forbundet med minimal risiko. De fleste opplever ingen synlige tegn på at de har blitt behandlet. Noen kan imidlertid oppleve lett rødme og noe hevelse rett etter behandling, men dette er raskt forbigående. Huden etterlates som regel uten synlige tegn på at noe er gjort.  

Mer Informasjon
Read more

Før/etter galleri:

Before/after gallery:

No items found.
No items found.

Prisliste per behandlingstype

Price list per type of treatment

Behandling:
Treatment:
Pris:
Price:
Tid:
Time:
Konsultasjonstime
300 Kr
15 min
Clearlift ansiktsløft
2000 kr
45 min
Clearlift ansiktsløft pakkepris a 4 behandlinger
6500 kr
45 min
Bestill timeKjøp gavekortFinansieringsalternativerMake an appointmentOrder gift card

© 2019 Vanity Beauty Clinic