¨

ClearLift Ansiktsløft

ClearLift med vår Harmony XL Pro lasermaskin er en smertefri hudoppstrammende og hudfornyende behandling helt uten nedetid.

ClearLift benytter en 1064nm Q-Switched laser-teknologi som forbedrer hudens tekstur og tone. Laseren skiller seg fra tradisjonell fraksellert eller pixellert laserhudfornyelse, fordi den går dypere ned i dermis/lærhuden, altså den delen av huden som gir styrke og elastisitet. Dette gir hudfornyelse dypere i huden uten å skade hudens overflate.

ClearLift avgir korte, kraftige og presise pulser med laser som treffer under hudoverflaten hvor den stimulerer kollagen og samtidig bryter opp uønsket pigmentering.

Behandlingen har vunnet "Best Anti-Ageing Treatment Of the Year" på My Face & My Body Awards 2020. Det samme har vår Soprano Titanium som vi benytter ved hårfjerning med laser.

Hvordan foregår behandlingen?

Først vil du gjennomføre en konsultasjon med behandleren din for å få analyse av hud og hudtype. Dette har til hensikt å hente inn informasjon om din sykdomshistorie, hva du ønsker hjelp med, og hva som er realistisk å oppnå med ditt utgangspunkt. I tillegg får du informasjon om påregnelige bivirkninger, og hva du bør gjøre før og etter behandling. Behandleren stiller deretter in laseren etter hudens behov.

Når behandlingen starter vil laserhodet sende ut korte impulser av lys som absorberes i underhuden. Når laserbølgene absorberes vil det stimulere til kollagenproduksjon i de dypere hudlagene, og kollagen er det viktigste proteinet i bindevevet som særlig finnes i lærhuden.

Behandlingen er helt smertefri og tar ca. 45 minutter.

Hvilken effekt har behandlingen?

Laseren virker primært i hudlaget 2-3 millimeter under overhuden, samtidig som den også stimulerer kollagenproduksjonen dypere nede i huden. Dette gir en oppstrammende/foryngende effekt, og behandlingen er derfor omtalt som "Facelift i lunsjen". Behandlingen vil også ha effekt på uønskede porer, pigmentering og rødhet.  

Behandlingen egner seg for alle aldre og hudtyper med moderate tegn på aldring og/eller solskader. Behandlingen kan også benyttes av dem som kun ønsker å forebygge aldringstegn. De mest synlige/ umiddelbare resultatene ser vi generelt hos pasienter i alderen 40-65 år, uten altfor mye tap av underhudsfett. Behandlingen egner seg likevel godt for yngre som ønsker å bevare et ungdommelig utseende så lenge som mulig, og kan kombineres med våre øvrige muskelavslappende behandlinger.

De fleste ser resultater etter 3 behandlinger, men vi anbefaler 4 - 6 behandlinger for et optimalt resultat og har derfor laget en pakkepris på både 4 og 6 behandlinger. Pakken på 4 behandlinger gir en rabatt på ca. 19 %, mens pakkeprisen på 6 behandlinger gir en rabatt på 33 %.

Behandlingene gjennomføres med 2 ukers intervaller.

Mer Informasjon
Read more

Bildegalleri:

Before/after gallery:

No items found.
No items found.

Prisliste per behandlingstype

Price list per type of treatment

Behandling:
Treatment:
Pris:
Price:
Tid:
Time:
Konsultasjonstime
300 Kr
15 min
Clearlift ansiktsløft
2000 kr
45 min
Clearlift ansiktsløft pakkepris a 4 behandlinger
6500 kr
45 min
Clearlift ansiktsløft pakkepris a 6 behandlinger
8000 kr
45 min
Bestill timeKjøp gavekortFinansieringsalternativerMake an appointmentOrder gift card

© 2019 Vanity Beauty Clinic