¨

ClearLift Ansiktsløft

Hvordan foregår behandlingen?

Først vil du gjennomføre en konsultasjon med behandleren din for å få analyse av hud og hudtype. Dette har til hensikt å hente inn informasjon om din sykdomshistorie, hva du ønsker hjelp med, og hva som er realistisk å oppnå med ditt utgangspunkt. I tillegg får du informasjon om påregnelige bivirkninger, og hva du bør gjøre før og etter behandling. Behandleren stiller deretter in laseren etter hudens behov.

Når behandlingen starter vil laserhodet sende ut korte impulser av lys som absorberes i underhuden. Når laserbølgene absorberes vil det stimulere til kollagenproduksjon i de dypere hudlagene, og kollagen er det viktigste proteinet i bindevevet som særlig finnes i lærhuden.

Behandlingen er helt smertefri og tar ca. 45 minutter.

Hvilken effekt har behandlingen?

Laseren virker primært i hudlaget 2-3 millimeter under overhuden, samtidig som den også stimulerer kollagenproduksjonen dypere nede i huden. Dette gir en oppstrammende/foryngende effekt, og behandlingen er derfor omtalt som "Facelift i lunsjen". Behandlingen vil også ha effekt på uønskede porer, pigmentering og rødhet.  

Behandlingen egner seg for alle aldre og hudtyper med moderate tegn på aldring og/eller solskader. Behandlingen kan også benyttes av dem som kun ønsker å forebygge aldringstegn. De mest synlige/ umiddelbare resultatene ser vi generelt hos pasienter i alderen 40-65 år, uten altfor mye tap av underhudsfett. Behandlingen egner seg likevel godt for yngre som ønsker å bevare et ungdommelig utseende så lenge som mulig, og kan kombineres med våre øvrige muskelavslappende behandlinger.

De fleste ser resultater etter 3 behandlinger, men vi anbefaler 4 - 6 behandlinger for et optimalt resultat og har derfor laget en pakkepris på både 4 og 6 behandlinger. Pakken på 4 behandlinger gir en rabatt på ca. 19 %, mens pakkeprisen på 6 behandlinger gir en rabatt på 33 %.

Behandlingene gjennomføres med 2 ukers intervaller.

Prisliste

Behandling:
Pris:
Tid:
Konsultasjonstime
300 Kr
15 min
Clearlift ansiktsløft
2000 kr
45 min
Clearlift ansiktsløft pakkepris a 4 behandlinger
6500 kr
45 min
Clearlift ansiktsløft pakkepris a 6 behandlinger
8000 kr
45 min
Bestill timeKjøp gavekortFinansieringsalternativer