¨

Restylane fra profesjonell skjønnhetsklinikk

Restylane består av hyaluronsyre (HA), et stoff som finnes naturlig i kroppen. Restylane er verdens mest benyttede og dokumenterte HA filler, og regnes i dag som ”The Gold Standard” innenfor denne behandlingskategorien og betraktes som det tryggeste valg for deg som pasient.

Vanity Beauty Clinic AS er en profesjonell skjønnhetsklinikk som kun tilbyr effektive og godt dokumenterte behandlinger av høy kvalitet, og vår visjon er at du som kunde skal føle at vi oppfyller dine ønsker på en trygg og god måte.

Vi benytter Restylane i forbindelse med:

- Hudforyngelse
- Glatte ut rynker
- Gjenopprette volum i ansiktet
- Ansiktskonturering
- Fyldigere lepper

Hvor lenge er effekten av Restylane?
Resultatet av kun én behandling med Restylane er synlig umiddelbart, og kan vare i inntil et år. Med oppfølgingsbehandling av Restylane i løpet av ni måneder etter din første behandling, kan den synlige effekten av Restylane vare i inntil 18 måneder.

Vi holder til i lyse og moderne lokaler sentralt i Oslo sentrum like bak Slottet. For å komme til oss kan du f.eks. ta trikk nr. 12 fra Nationaltheatret til Riddervolds Plass. Vårt team av kosmetiske sykepleiere er spesialister på medisinske og estetiske Restylane- behandlinger.

Restylane finnes KUN på utvalgte klinikker, så Ikke la deg lure av useriøse aktører som påstår at de benytter disse produktene. Sørg for å være sikker på at produktene du får alltid er originale.

Kontakt oss i dag dersom du ønsker mer informasjon om Restylane og hvordan en behandling kan hjelpe deg!