¨

Restylane fra profesjonell skjønnhetsklinikk

Restylane fra profesjonell skjønnhetsklinikk

Restylane er en populær type dermal filler som brukes til kosmetiske formål for å redusere tegn på aldring og forbedre ansiktets konturer. Dette er en gelbasert filler som inneholder hyaluronsyre, en naturlig forekommende substans i kroppen som bidrar til å gi fuktighet og volum til huden. Når Restylane injiseres i huden, hjelper det til med å fylle ut rynker og linjer, samt gjenopprette tapt volum og definere ansiktets konturer.

I dag har Restylane vært tilgjengelig i mer enn 25 år. Det ble utviklet av det svenske legemiddelselskapet Q-Med AB og ble godkjent av det europeiske legemiddelbyrået (EMA) i 1996. I ettertid ble det også godkjent av det amerikanske legemiddeltilsynet (FDA) i 2003 og har blitt brukt av utallige pasienter. 

Hvordan fungerer Restylane? 

Restylane består av hyaluronsyre, som er en naturlig forekommende sukkerforbindelse i kroppen vår. Hyaluronsyre fungerer som en fuktighetsgiver og gir volum og elastisitet til huden.Når Restylane injiseres i huden, bidrar hyaluronsyren til å fylle ut og glatte ut rynker og fine linjer ved å tiltrekke seg vann og gi volum til området. Effekten av restylane behandling er som regel umiddelbar.

Restylane har også en annen fordel ved at hyaluronsyre kan stimulere kollagenproduksjonen i huden. Kollagen er en annen viktig protein i huden som gir fasthet og elastisitet, og ved å stimulere produksjonen av kollagen kan Restylane bidra til å forbedre hudens struktur og elastisitet over tid.

Hva kan Restylane brukes til?

Restylane kan hjelpe med:

- Hudforyngelse
- Glatte ut rynker
- Gjenopprette volum i ansiktet
- Ansiktskonturering
- Fyldigere lepper

En av de mest populære behandlingen er restylane i leppene, såkalt lip fillers.

Hvor lenge er effekten av Restylane?

Resultatet av kun én behandling med Restylane er synlig umiddelbart, og kan vare i inntil et år. Med oppfølgingsbehandling av Restylane i løpet av ni måneder etter din første behandling, kan den synlige effekten av Restylane vare i inntil 18 måneder.

Vanity Beauty Clinic AS er en profesjonell skjønnhetsklinikk som kun tilbyr effektive og godt dokumenterte behandlinger av høy kvalitet, og vår visjon er at du som kunde føler at vi oppfyller dine ønsker på en trygg og god måte. 

På Vanity Clinic tilbyr vi behandling med Teosyal, Juvederm og Pluryal som er fillere av høy kvalitet på lik linje med Restylane. 

Vi holder til i lyse og moderne lokaler sentralt i Oslo sentrum like bak Slottet. Vårt team av kosmetiske sykepleiere er spesialister på medisinske og estetiske restylane-behandlinger.

Kontakt oss i dag dersom du ønsker mer informasjon om fillere og hvordan en behandling kan hjelpe deg!

Restylane pris

Prisen for leppefillers er fra 2200 kroner. Vanity har ofte tilbud på leppefillers, og da kan det være mulighet til å spare 10 - 20 % fra ordinær pris!