¨

PRP Behandling – Pris, hvor ofte, hvem det egner seg for og mer

PRP Behandling – Pris, hvor ofte, hvem det egner seg for og mer

Sliter du med hårtap, eller har du vurdert å gjennomføre en PRP behandling for å hjelpe med hudforyngelse?

PRP behandling blir stadig mer populært, også til hjelp med kosmetiske tilstander. Behandlingen bruker plasma fra ditt eget blod, som stimulerer til cellefornyelse og vekst. Spesielt vanlig har det blitt å benytte PRP i forbindelse med hårvekst, men flere ser også nytten ved å bruke PRP i ansiktet, også kalt vampyrbehandling.

PRP behandling pris

Kostnaden for en PRP behandling vil kunne variere ut ifra området som skal behandles og antall behandlinger som utføres.

Her på Vanity tilbyr vi også pakkepriser for PRP behandling for både ansikt og hår. Vi har også inkludert andre relevante behandlinger i kombinasjon med PRP-behandling.

PRP Ansikt / Hals / Hårtap

Pris: 3700 Kr

Varighet: 45 min

PRP Ansikt / Hals / Hårtap pakke a 3 behandlinger

Pris: 9000 Kr

Varighet: 45 min

PRP Ansikt / Hals / Hårtap med mesoterapi

Pris: 4200 kr

Varighet: 45 min

PRP Ansikt / Hals / Hårtap med mesoterapi pakke a 3 behandlinger

Pris: 10 500 Kr

Varighet: 45 min

Hvor ofte skal du utføre PRP behandling?

Hvor mange behandlinger som er nødvendig vil naturligvis variere ut ifra hvilket området som skal behandles og din tilstand. For å se resultater vil det alltid være nødvendig med mer enn en behandling. Anbefalt intervall er 4-5  behandlinger med 2-4 uker mellomro for å kunne oppnå en synlig effekt av behandlingen.

Som tidligere nevnt, tilbyr vi her på Vanity også behandlingspakker. Med det kan du få flere behandlinger til en redusert pris.

Hvem egner ikke PRP behandling seg for?

Før du vurderer en PRP behandling er det viktig å forsikre deg om at du er kvalifisert til en PRP behandling. Om noen av punktene nedenfor gjelder deg, vil ikke PRP behandling være det rette valget. Da vil vi måtte se på alternative behandlinger. En PRP behandling egner seg ikke for deg med: 

  • Blodsykdom
  • Aktiv hudsykdom eller betennelse i huden
  • Gravid eller ammende
  • Akutt eller kronisk betennelse
  • Kreft

Slik forbereder du deg

Før du kommer til behandling med PRP er det lurt å drikke rikelig. Benytter du smertestillende, skal du gå av dette to dager før og etter behandling, da dette kan ha en effekt på celleveksten. Skal du behandles for hårtap er det viktig at du dukker opp til timen nydusjet!

Under en konsultasjon med behandler vil du få alt av nødvendig informasjon før selve behandlingen starter. Les om behandlingen og potensielle bivirkninger her.

Skulle du ha noen spørsmål i mellomtiden om prp pris, effekt, behandlingsforløp eller annet, er det bare å ta kontakt.