¨

Vampyrbehandling

Vampyrbehandling

Har du hørt snakk om vampyrbehandling, men er ikke helt sikker på hva det innebærer? I denne artikkelen går vi gjennom det viktigste!

PRP-behandling, også kjent som vampyrbehandling, står for Platelet-Rich Plasma, og er en kosmetisk behandling som bruker pasientens eget blod for å fremme helbredelse og foryngelse av huden.

Hva hjelper en vampyrbehandling med?

Vampyrbehandling kan hjelpe med å forbedre hudteksturen ved å stimulere produksjonen av kollagen og elastin i huden. Dette kan føre til en glattere, fastere og mer ungdommelig utseende hud. Med det kan en vampyrbehandling hjelpe med å redusere fine linjer og rynker i ansiktet. Resultatet er en fyldigere og glattere hudoverflate. I tillegg vil en vampyrbehandling også kunne gi en mer glødende hud.

Vampyrbehandling kan også bidra til å redusere synligheten av arr og pigmentering ved å stimulere helbredelsesprosessen i huden. Dette kan gi en jevnere og mer ensartet hudtone.

Hvordan foregår vampyrbehandling?

Først vil en lege eller sykepleier ta en liten mengde blod fra pasienten, vanligvis fra armen. Blodet vil deretter bli behandlet i en sentrifuge for å skille ut platerike plasma fra de andre blodcellene. Platerikt plasma inneholder høye konsentrasjoner av vekstfaktorer og andre proteiner som hjelper til med å stimulere vekst og reparasjon av celler. Deretter vil plasmaet bli behandlet ytterligere og klargjort for injeksjon.

Når plasmaet er klart vil en lege eller sykepleier injisere PRP i huden, vanligvis i områder som trenger forbedret tekstur, elastisitet og fuktighet. Injeksjonene kan også rettes mot problemområder som arr, fine linjer og rynker. Etter injeksjonene vil legen eller sykepleieren massere huden forsiktig for å sikre et godt resultat av vampyrbehandlingen og at den er jevnt fordelt og ordentlig absorbert.

Behandlingen fører til stimulering av kollagenproduksjonen og økt blodtilførsel til områdene som er behandlet. I løpet av de neste ukene og månedene etter behandlingen kan du forvente å se en gradvis forbedring av hudens struktur og tone.

Effekten av vampyrbehandling

Vanligvis krever behandlingen en serie med flere injeksjoner for å oppnå de beste resultatene. Vi har beskrevet resultatene som kan forventes her. Det er viktig å diskutere eventuelle bekymringer eller spørsmål med en kvalifisert kosmetisk spesialist før du tar beslutningen om å gjennomgå behandlingen.

Pris for vampyrbehandling

Hos Vanity tilbyr vi både enkelttimer og pakkepriser for vampyrbehandlinger. Totalprisen vil naturligvis variere ut ifra hvor mange behandlinger du ender opp med å gjennomføre. Under konsultasjon med behandler vil vi kunne sette opp en plan for behandling, basert på dine ønsker og forventninger. 

Priser 

Vampyrbehandling

Pris: 3700 Kr

Varighet: 45 min

Vampyrbehandling pakke a 3 behandlinger

Pris: 9000 Kr

Varighet: 45 min

Vampyrbehandling med mesoterapi

Pris: 4200 kr

Varighet: 45 min

Vampyrbehandling  med mesoterapi pakke a 3 behandlinger

Pris: 10 500 Kr

Varighet: 45 min

Tenker du at vampyrbehandling kan være aktuelt for deg? Sett opp en time hos oss