¨

Profhilo under øynene

Profhilo under øynene

Har du hørt snakk om profhilo under øynene, men er ikke helt sikker på hva behandling med Profhilo innebærer? I denne artikkelen tar vi for oss alt du trenger å vite om behandling med profhilo under øynene.

Hva er Profhilo?

Profhilo er en hudforyngelsesbehandling som består av hyaluronsyre, som er en naturlig forekommende substans i kroppen vår. Hyaluronsyre er en type sukker som finnes i huden og andre vev i kroppen, og dens hovedfunksjon er å bidra til å holde huden hydrert og elastisk.

Profhilo inneholder ikke bare vanlig hyaluronsyre, men også hyaluronsyre med høy og lav molekylvekt. Dette er viktig fordi hyaluronsyre med ulik molekylvekt har forskjellige egenskaper og funksjoner i huden.

Hyaluronsyre med høy molekylvekt er for stor til å trenge inn i de dypeste lagene av huden, men det gir en beskyttende og fuktighetsgivende barriere på hudens overflate. Denne barrieren bidrar til å holde huden hydrert og beskyttet mot ytre faktorer som forurensning og solskader.

Behandlingen kan brukes til å behandle tegn på aldring i ansiktet, inkludert området under øynene. Profhilo-behandling under øynene har blitt stadig mer populært blant de som ønsker å forbedre utseendet sitt på en naturlig og skånsom måte. Behandling med profhilo er ikke fri for risiko og bivirkning, og du må sette deg grundig inn i disse før du bestiller time.

Hvordan kan Profhilo benyttes under øynene?

Profhilo er en behandling som ofte brukes i kombinasjon med botox for å gi en komplett behandling av øvre og nedre del av ansiktet. Botox lammer musklene og forhindrer at det dannes rynker, og Profhilo tilfører fuktighet. Profhilo er ikke tverrbundet med BDDE, og vil da ikke bygge volum.

Når det gjelder området under øynene, så kan Profhilo hjelpe til med å redusere synligheten av fine linjer og rynker, samt gi huden et glattere og mer ungdommelig utseende. Behandlingen kan til en viss grad også bidra til å redusere mørke ringer og poser under øynene, men det forutsetter at det ikke er tale om innsøkk eller volumtap. Innsøkk bør alltid behandles med filler under øynene. Filler under øynene kalles tear trough, og behandlingen kan fjerne innsøkk under øynene.

Hvilken effekt har Profhilo under øynene?

Redusert synlighet av fine linjer og rynker: Hyaluronsyre i Profhilo kan bidra til å plump opp huden og gi en jevnere overflate, som kan redusere synligheten av fine linjer og rynker under øynene.

Forbedret hydrering: Profhilo kan også hjelpe til med å øke hydreringen av huden under øynene, noe som kan føre til at huden ser mer strålende og sunn ut.

Økt elastisitet: Hyaluronsyre med lav molekylvekt som finnes i Profhilo kan bidra til å øke produksjonen av kollagen og elastin i huden, noe som kan føre til en forbedret elastisitet og fasthet i huden.

Profhilo-behandling må utføres av sertifiserte behandlere

Det er viktig å merke seg at Profhilo-behandlingen under øynene skal utføres av erfaren og kvalifisert helsepersonell. Dette er fordi området under øynene er svært delikat og krever spesiell behandling for å oppnå gode resultater.

Profhilo-behandlingen er ikke invasiv og krever ingen kirurgi eller injeksjoner i ansiktet. I stedet injiseres behandlingen i de dype lagene av huden, der den kan virke på kollagen- og elastinproduksjonen. Behandlingen kan gi merkbare resultater etter bare noen få uker, og resultatene varer i opptil seks måneder eller lenger.

Hvis du vurderer Profhilo-behandling under øynene, er det viktig å gjøre grundige undersøkelser og finne en pålitelig klinikk eller behandler som kan hjelpe deg med å oppnå dine ønskede resultater. Sørg også for å diskutere eventuelle spørsmål eller bekymringer du måtte ha med din behandler før du gjennomfører behandlingen.

Hvem passer Profhilo under øynene for?

Profhilo-behandlingen under øynene er en skånsom og effektiv måte å forbedre utseendet ditt på. Med riktig behandling og omsorg kan du oppnå en mer ungdommelig og strålende hud rundt øynene dine. Sørg for å velge en erfaren og kvalifisert behandler, og følg deres råd og veiledning for å oppnå de beste resultatene.

Hva er prisen på Profhilo?

Les mer om priser i vår artikkel om hva Profhilo koster her.