¨

Priser og tilbud på Profhilo

Priser og tilbud på Profhilo

Profhilo er en populær behandling for hudforyngelse som kan bidra til å gi en glattere, fastere og mer hydrert hud. Hvis du vurderer Profhilo-behandlinger, er du kanskje nysgjerrig på hva prisen er og om det er noen tilbud tilgjengelig. Hos Vanity Clinic kan du få Profhilo-behandlinger til konkurransedyktige priser og tilbud.

Hva er prisen på profhilo?

Mange lurer på hva Profhilo koster. Prisen på Profhilo beror på om du kjøper en enkeltbehandling a 2 ml, eller pakke a 4 ml. Prisen for en enkeltbehandling med Profhilo er 3500 kroner. Hvis du ønsker å kjøpe en pakke med 4 ml Profhilo er prisen 6000 kroner. Prisen for en touch-up behandling Profhilo er 3200 kroner, og må gjennomføres innen 6 måneder.

Profhilo-behandlingen består av to injeksjonsrunder med en pause på fire uker mellom dem. Det er fordi Profhilo holder seg i huden i 28 dager.

Kommer profhilo-behandlinger på tilbud?

I Vanity Clinic har vi jevnlig tilbud på vår Profhilo behandlinger. Profhilo tilbudene lanseres i nyhetsbrev og sosiale medier. Tilbudet er ofte 20 %, og da er prisen på Profhilo 2800 kroner for enkeltbehandling, og prisen for en pakke a 4 ml er 4800 kroner. Disse prisene på Profhilo er bare gyldige når det er kampanjer.

Vi tilbyr også rabatter og tilbud på andre hudforyngende behandlinger, inkludert fillers og kjemisk peeling. Det er alltid lurt å følge med på nettsiden vår eller sosiale medier for å få informasjon om de nyeste tilbudene og rabattene.

Spørsmål om pris eller tilbud på Profhilio?

Profhilo-behandlinger er tilgjengelige til konkurransedyktige priser og tilbud hos Vanity Clinic. Prisen for en enkeltbehandling er 3500 kroner, mens en pakke med 4 ml Profhilo koster 6000 kroner. Her på Vanity Clinic har vi også jevnlige tilbud på våre Profhilo-behandlinger og andre hudforyngende behandlinger.

Hvis du ønsker å få mer informasjon om Profhilo-behandlinger eller ønsker å bestille en time hos Vanity Clinic, kan du besøke vår nettside eller kontakte oss direkte. Du kan også klikke her for å bestille en time eller lese om risiko og bivirkninger forbundet med behandlingen.