¨

Laser hårfjerning Oslo

Laser hårfjerning Oslo

Hårfjerning med laser i Oslo

Hårfjerning med laser er en rask, effektiv og skånsom behandling for å bli kvitt uønsket kroppshår. Ved å bruke laser til hårfjerning kan du oppleve en permanent hårreduksjon. Dette resultatet avhenger derimot av hudfarge, tykkelsen på håret, hårfarge og genetikk i forbindelse med hormoner, hårvekst, sykdommer m.m.

Hvordan fungerer hårfjerning med laser?

I både huden og håret vårt finnes det pigmenter, også kalt melanin. Under en laserbehandling blir lyspulser sendt rett ned i hårroten hvor det varmer opp pigmentet i håret og ødelegger hårroten. Flere hårrøtter vil bli påvirket under en stråle, og dermed er dette en svært effektiv behandling. Laseren har en innebygd kjøler på -3 grader som minimerer ubehaget i overhuden (epidermis). Det er ganske individuelt hvor mange behandlinger som vil være nødvendig, men mange opplever at etter 4-8 behandlinger har de oppnådd ønsket resultat.

Slik som det fungerer vokser håret vårt i en vekslende syklus bestående av vekstfasen (anagene fasen), hvile og nedbrytningsfasen (telogene fasen).  Det er kun under vekstfasen at en laserbehandling vil være effektiv. Det er fordi hår i den aktive anagene vekstfasen har mye melanin og derfor mest mørkt pigment. Jo mørkere hår, jo mer av laserstrålene absorberes. Motsatt har inaktivt hår lite melanin, og absorberer energien fra laserstrålene dårligere. Ettersom hår vokser i ulike sykluser vil ikke alle hårene bli behandlet samtidig. Det er derfor hårfjerning med laser må gjøres i flere omganger ettersom vi må vente på at inaktive hår blir aktive. Vi har utarbeidet pakkepriser på flere behandlinger som tar høyde for dette. I tillegg har vi noen smarte tips for hvordan du kan oppnå en mest effektiv behandling. Du kan lese mer om det lenger nede i artikkelen.

Hvem kan fjerne hår med laser?

Vanity Beauty Clinic har en av verdens mest effektive lasere for hårfjerning med laser. Vi bruker Soprano Ice Titatium fra den anerkjente leverandøren Alma. Laseren er helt unik, og kan behandle alle hudtyper, men hårfjerning med laser fungerer bedre på noen hudtyper enn andre. De som ofte ser raske resultater har en sterk kontrast mellom fargen på huden og hårene, det vil si at huden er lys og hårene mørke. I og med at laseren skader pigmentene, vil en mørkere hudtone ha høyere risiko for at det oppstår pigmentforandringer i huden. Det er fremdeles mulig å gjennomføre hårfjerning med laser på mørkere hudtoner, men det kan ta lengre tid og resultatet blir kanskje noe dårligere. Vi behandler ikke gravide, ammende eller mindreårige.

Vi utfører hårfjerning med laser. Hos oss blir du møtt av profesjonelle behandlere med god fartstid. Du finner oss i Oslo sentrum rett ved slottet!

Hvilke områder kan behandles?

Vi kan fjerne uønsket hårvekst på nesten alle deler av kroppen. Legger, lår, brasiliansk, bikinilinje, mage, korsryggen, armer, bryst, skuldre og hår i ansiktet. Vårt behandlingstilbud innebærer at du kjøper 4 behandlinger, men får til sammen 6. Det er en rabatt på hele 33 %!

Før behandling med laser

Når du først har bestemt deg for å gjennomføre en laserbehandling for hårfjerning er det viktig at du er forberedt til timen. En behandling med laser for hårfjerning er avhengig av flere faktorer for at resultatet skal bli så bra som mulig. Ettersom huden utsettes for lyspulser, bør du unngå aktiv soling og selvbruning i minst to uker før timen. Vær også obs på at fuktighetskremer og deodorant som inneholder fruktsyrer ikke bør benyttes dagene før. Du skal heller ikke benytte andre hårfjerningsmetoder som fjerner hårroten de siste fire ukene før behandling. Det du derimot skal gjøre er å barbere deg rett før behandling. Årsaken til at du skal komme nybarbert er at det er hårroten som skal absorbere laserstrålene, og ikke synlig hår. Hvis du har gjort en dårlig jobb med barbering øker risikoen for forbrenning, og resultatet vil bli dårlig.

VIKTIG: Dersom du har gått på isotretinoin skal du vente minst 6 måneder før du går til laserbehandling.

Husk at laserhårfjerning er en kosmetisk behandling med risiko. Risiko og bivirkninger kan være relatert til tykkelsen på hårene, mengden melanin, og mengden hår i samme hårsekk. Personer med mørkere, kraftigere og tettere hår har en tendens til å oppleve varmere behandlingsområder. Sjeldne bivirkninger som blåmerker, skrubbsår, brannsår, avskalling av hud og infeksjoner kan forekomme. Dette kan også inkludere pigmentforskjeller, som vanligvis forsvinner av seg selv innen kort tid, men i sjeldne tilfeller kan disse forandringene være mer langvarige.

Pasienter med mørkere hudtyper har en høyere risiko for komplikasjoner som hypopigmentering, hyperpigmentering, skrubbsår, arrdannelser og varierende resultater. Dette skyldes den økte mengden melanin i deres hud. For å redusere risikoen for uønskede effekter bør en patch-test utføres før behandlingen.

Veldig sjeldent kan det oppstå øyeskader, selv om beskyttelsesbriller brukes under behandlingen. Det er viktig å være oppmerksom på dette og ta nødvendige forholdsregler for å beskytte øynene under prosedyren.

Behandling med laser for hårfjerning

Soprano Ice Titanium har 3 bølgelengder innebygd i håndstykket. Dette er Alexandrite 755nm, Diode 810nm og Nd:Yag 1064 nm. Fordelen er at laserstrålene jobber i ulike dybder, og angriper håret på flere steder. Særlig effektiv er Nd:Yag strålene som ødelegger blodtilførselen til hårsekken. Laser hårfjerning kan gi deg følelsen av små varme stikk idet hårsekkene absorberer varmen fra laserstrålene og ødelegges. Lyspulsene som sendes ut er kortvarige og medfører ikke ubehag i seg selv.  Ubehaget oppstår når hårsekkene varmes opp, men kjølesystemet kjøler ned huden og reduserer ubehaget. Når du kommer til en time for å bruke laser til hårfjerning blir laseren stilt inn etter din hud- og hårtype. Dette vil sikre deg den mest optimale laserbehandlingen for ditt utgangspunkt, og vil også justere behandlingen til å være skånsom mot huden dersom det er fare for pigmentforandringer. Dette er en effektiv og permanent hårfjerning.

For å bestille time, eller lese mer om risiko og bivirkninger kan du trykke her.

Etter behandling med laser

Etter behandling vil det være vanlig å oppleve litt rødhet, men dette forsvinner ganske raskt. Resultatet av hårfjerning med laser vil heller ikke være synlig rett etter behandling. Det kan gå fra en til fire uker før hårstråene begynner å løsne fra de døde hårsekkene. Etter behandlingen er det også viktig at du er nøye med å skjerme området det har blitt fjernet hår med laser fra sol. Foruten om det er vinter, og du går med tykke plagg, skal det benyttes 50 i solfaktor.

Vær obs på at gjenvekst kan forekomme av at huden produserer nye hårsekker. Nye behandlinger vil da kunne fjerne dette. Lyst til å prøve hårfjerning med laser? Book time på vår klinikk i Oslo i dag!

Resultater - Før og etter hårfjerning med laser

Illustrasjonsfoto

1.Hvordan fjerner man hår med laser?

Laser hårfjerning innebærer bruk av lyspulser som varmer opp og ødelegger hårroten, noe som fører til en permanent reduksjon av hårvekst. Behandlingen er avhengig av flere faktorer, inkludert hudfarge, hårtykkelse og farge, genetikk og hormoner.

2. Hva koster laser hårfjerning?

Kostnaden for laser hårfjerning kan variere basert på behandlingsomfang og antall sesjoner nødvendig for å oppnå ønsket resultat. Vanity Beauty Clinic tilbyr pakkepriser for flere behandlinger.

3. Hvor i Oslo kan man få utført hårfjerning med laser?

Vanity Beauty Clinic, som ligger i Oslo sentrum ved slottet, tilbyr permanent laser hårfjerning. Vi bruker avansert utstyr og tilpasser behandlingen til hver enkelt kunde.

4. Er fjerning av hår med laser permanent?

Mens laserbehandling kan gi en betydelig og varig reduksjon i hårvekst, er det viktig å merke seg at noen hår kan gjenoppstå. Antall nødvendige behandlinger varierer, og noen kunder kan trenge vedlikeholdsbehandlinger for å opprettholde resultatene.