¨

Hårfjerning med laser i underlivet

Hårfjerning med laser i underlivet

Laser hårfjerning i underlivet: veien til permanent resultat

Er du lei av å barbere eller vokse underlivet? Med tradisjonelle behandlinger får du fjernet mye, men ikke like mye som om du bruker laser. Drømmen om et jevnt og hårfritt underliv er nå mer oppnåelig enn noensinne, takket være avansert laserteknologi som Soprano ICE Titanium fra ALMA. Laseren sørger for at du kan fjerne håret i underlivet permanent. Vanity Beauty Clinic tilbyr hårfjerning med laser i underlivet, og våre behandlere har betydelig erfaring på fjerning av hår i underlivet og ellers på kroppen. I denne artikkelen gjør vi rede for hva teknologien bak laser hårfjerning, hårsykluser og prisene for laser hårfjerning i Oslo.

Hårfjerning med laser: en revolusjonerende teknologi

Laser hårfjerning har raskt blitt en foretrukket metode for å bli kvitt uønsket hår i underlivet. Hårfjerning med laser handler om å omforme laserstråler til varme for å skade hårfolliklene. Ved rundt 60 grader brytes proteiner ned i hårcellene og hårsekken, som deretter blir permanent ødelagt, hindrer ny hårvekst. Resultatet er permant hårfjerning i underlivet.

Laserstrålene absorberes av melanin, hårfargens pigment, og blir til varmeenergi. Mengden melanin i håret påvirker hvor mye energi som tas opp og blir varme. Tykkere og mørkere hårstrå har mer melanin, mens tynne og lyse hår har mindre. Rødt og blondt hår har mindre pigment, noe som kan gjøre behandlingen utfordrende. Håret i underlivet er ofte tykt og inneholder mye melanin, og egner seg derfor svært godt til å behandles med laser.

Hårsykluser og Laserbehandling

For å forstå hvorfor hårfjerning med laser er så effektiv, er det viktig å kjenne til hårsyklusen. Hår vokser i ulike sykluser, inkludert vekstfasen, hvilefasen og overgangsfasen. Laser hårfjerning er mest effektiv i vekstfasen når hårsekkene er mest aktive og inneholder mest melanin. Derfor krever permanent hårfjerning flere behandlinger, spredt over tid, for å treffe hår i alle sykluser og oppnå best mulig resultat. Vår erfaring er at det minimum er nødvendig med 6 behandlinger for å oppnå en tilfredsstillende hårreduksjon.

Det kan også komme ny hårvekst dersom du får hormonelle forandringer. Det vil da kunne være nødvendig med flere behandlinger. Dette for å få et tilfredsstillende resultat.

Behandlingsprosessen med Soprano ICE Titanium

Med Soprano ICE Titanium laser får du en avansert og skånsom opplevelse av hårfjerning. Apparatet kombinerer flere bølgelengder samtidig for å målrette ulike hårtyper og hudtoner. I tillegg har maskinen en integrert kjøler i håndstykket som kjøler ned huden og reduserer ubehaget. Prosessen er ikke smertefri, og noe ubehag må påregnes når varmedannelsen oppstår.

Ved å målrette en jevn og kontrollert mengde energi til hårfolliklene, oppnår du gradvis varme som permanent skader dem. Maskinen har egne innstillinger for ulike hudtyper og ulike områder. Det sikrer at du som pasient for riktig mengde energi uten å bli overbehandlet.

I tiden etter behandlingen vil du være noe rød, og du vil oppleve at håret faller ut av hårsekkene i ukene etter behandlingen. Hårsekkene til dette håret er permanent ødelagt, og kan ikke vokse ut igjen.

Hårfjerning med laser i underlivet har noen områder som er for sårbare til og bruke laser på, eksempelvis kjønnsleppene og slimhinnene. 

hårfjerning med laser - bilde av soprano ice titanium

Pris for laser hårfjerning av underlivet

Dette er prisene for hårfjerning med laser i underlivet:

  • Bikinilinjen 1200 kroner
  • Brasiliansk 2200 kroner

Bikinilinjen omfatter hår på utsiden av bikinitrusen. Brasiliansk omfatter hår av underlivet, og inkluderer også bikinilinjen. Prisene er per behandling. Flere behandlinger er alltid nødvendig, og vi har derfor utarbeidet et tilbud på hårfjerning av underlivet, Kjøp 6, betal for 4. Dette er en rabatt på 33 % sammenlignet med om du kjøper 6 behandlinger enkeltvis.

Hvis dette høres aktuelt ut, kan du trykke her for å lese mer om behandlingen, og her for å bestille time.

Erfaringer fra kunder

"Etter 8 behandlinger med laser på vanity er jeg helt hårfri nedentil! Prosessen tok tid på grunn av sykluser, men resultatene er utrolige. Jeg er ekstremt fornøyd med resultatet og vil absolutt anbefale klinikken til andre. Jeg er spesielt fornøyd med Sahar, Jacqueline og Sol Elise som har tatt godt vare på meg hver gang".
"Jeg har hatt 7 behandlinger for laser hårfjerning nedentil hos Sol Elise, og resultatet har vært nesten perfekt. Jeg ser bare noen få lyse hår igjen. Fra før av er dette en enorm forbedring. Hele prosessen var komfortabel og effektiv, og jeg følte meg godt tatt vare på under hver behandling. Jeg er veldig fornøyd med resultatene til prisen jeg betalte"
Illustrasjonsbilde

Ofte stilte spørsmål om hårfjerning med laser i underlivet

1. Hvordan fungerer laserbehandling for hårfjerning?

Laserbehandling for hårfjerning involverer bruk av laserteknologi for å varme opp og permanent skade hårfolliklene slik at hårsekkene ødelegges. Resultatet er permanent hårfjerning.

2. Hva koster hårfjerning med laser?

Prisene varierer basert på behandlingsområde. Bikinilinjen starter fra 1200 NOK, og brasiliansk fra 2200 NOK per behandling.

3. Hva innebærer intim hårfjerning?

Intim hårfjerning refererer til fjerning av hår i underlivsområdet, inkludert bikinilinje og mer omfattende brasiliansk hårfjerning.

4. Hva er forskjellen på hårfjerning langs bikinilinjen og brasiliansk hårfjerning?

"Bikinilinje hårfjerning" er en laserbehandling av hår som vises utenfor bikinitrusen, mens brasiliansk hårfjerning innebærer fjerning av alt hår i underlivet, inkludert bikinilinjen.

5. Where can I get my laser hair removal in Oslo?

Vanity Beauty Clinic in Oslo offers hair removal with laser.

6. Hvor i Oslo kan man få utført hårfjerning?

Vanity Beauty Clinic, som ligger sentralt i Oslo sentrum ved slottet, tilbyr laser hårfjerning for ulike deler av kroppen, inkludert underlivet.

Risiko og bivirkninger forbundet med hårfjerning i underlivet

Etter behandlingen kan huden føles varm og rød, og det er vanlig med hevelse rundt hårsekkene. Bivirkninger som ubehag, smerte og forbigående rødhet kan forekomme. Risiko og bivirkninger er knyttet til hårtykkelse, melaninmengde og antall hår i samme hårsekk. Jo mørkere, kraftigere og tettere hårene, desto mer varme kan behandlingsområdet generere.

Noen sjeldne bivirkninger, som blåmerker, skrubbsår, brannsår og hudavskalling, kan inntreffe. Det samme gjelder pigmentforskjeller som vanligvis forsvinner av seg selv innen kort tid, selv om varige endringer i sjeldne tilfeller kan oppstå.

Pasienter med mørkere hudtyper har økt risiko for komplikasjoner som hypopigmentering, hyperpigmentering, skrubbsår, arrdannelse og varierende resultater. Dette henger sammen med deres økte mengde melanin. For å minimere risikoen for misfarging og brannskader, anbefales det å gjennomføre en patch-test.

Svært sjeldent kan det oppstå øyeskader, til tross for bruk av beskyttelsesbriller.