¨

Hårfjerning med laser i underlivet

Vi i Vanity Beauty Clinic tilbyr hårfjerning med laser i underlivet. Med tradisjonelle behandlinger får du fjernet mye, men ikke like mye som om du bruker voks og laser. Hårfjerning med laser i underlivet har noen områder som er for sårbare til og bruke laser på, eksempelvis kjønnsleppene og slimhinnene. 

Slik foregår hårfjerning med laser

Behandlingen foregår slik ved at laserstrålen sin energi varmer opp fargepigmentet i håret slik at hårroten kan ødelegges. Maskinen vi bruker kjøler ned huden samtidig som den gradvis varmer opp hårroten. Dette er en behandling som er nærmest smertefri i motsetning til andre hårfjerningsteknikker.

Etter behandling vil du kanskje oppleve at huden og hårsekkene vil reagere i form av irritasjon. Området kan bli rødt og kan føles litt solbrent. Dette eren helt normal reaksjon som forsvinner igjen i løpet av kort tid.

Behandlingen innebærer også at hudens beskyttelse reduseres. Du må derfor ikke utsette hudpartiet for sol eller solarium. Dette gjelder også før behandling,mellom behandlingene eller etter avsluttet behandling. Dersom du skal oppholde deg ute er det viktig at du bruker høy solfaktor på området.

Krever flere behandlinger

Hos de fleste kreves det minst 4-6 behandlinger for å fjerne uønsket hårvekst på et område. Det kan også komme ny hårvekst dersom du får hormonelle forandringer.Det vil da kunne være nødvendig med flere behandlinger. Dette for å få et tilfredsstillende resultat. Det er på grunn av at enkelte hårsekker er i sovemodus.

Besøk vår klinikk for mer informasjon!