¨

Hårfjerning av overleppe

Hårfjerning av overleppe

Fjerning av Uønsket Hår på Overleppen med Soprano Ice Titanium

Ønsker du å si farvel til uønsket hår på overleppen? Vi tilbyr effektiv og skånsom hårfjerning med den avanserte Soprano Ice Titanium-laseren. Laseren er særdeles effektiv på mørkt hår på overleppen. Les videre for å lære mer om hvordan hårfjerning på overleppe med laser fungerer, og hvorfor Soprano Ice Titanium er ditt beste valg for fjerning av hår på overleppen.

Effektiv Hårfjerning med Soprano Ice Titanium

Soprano Ice Titanium er en banebrytende laserteknologi som har revolusjonert hårfjerningsindustrien. Soprano Ice Titanium skiller seg ut ved å kombinere hele tre ulike laserteknologier, nemlig Alexandrite, Diode og ND:Yag, hvilket gir deg en svært effektiv laserbehandling for å fjerne hår på overleppen. Håndstykket har en integrert kjøler som sørger for at ubehaget blir så lite som mulig. Den spesielle teknologien gjør det mulig å behandle et bredt spekter av hudtyper og hårfarger. Noe smerte må imidlertid påregnes, da hårfjerning med laser bygger på et prinsipp om å ødelegge hårsekkene med varme. Energien absorberes av pigmentet i hårstråene, noe som resulterer i oppvarming av hårsekkene og deres tilhørende celler. Vedca. 60 grader blir proteinet i hårsekkene permanent ødelagt, og det hindrer dem fra å produsere nytt hår.

Ettersom behandlingen gjentas vil alle hårsyklusene bli behandlet, og resultat er at du permanent blir fri for mørkt hår på overleppen. Merk at hår uten melanin ikke vil fjernes (lyst/hvitt hår absorberer ikke laserenergien, og det oppstår ikke varme som ødelegger proteinet).

Hvorfor Velge Soprano Ice Titanium?

Det er flere fordeler med å velge Soprano Ice Titanium for hårfjerning på overleppen:

  1. Skånsomhet: Den avanserte kjølespolen på Soprano Ice Titanium sørger for at behandlingen er så smertefri og komfortabel som mulig. Maskinen har mulig å levere energien gradvis, eller skyte all energien på en gang. Det gjør at vi kan behandle områder hvor det er vanskelig å bevege håndstykket, som ved behandling av brasiliansk eller overleppe.
  2. Effektivitet: Teknologien er spesielt utviklet for å målrette mørke hårstrå, og det gir imponerende resultater selv på områder med tykt og mørkt hår.
  3. Hurtig Behandling: Soprano Ice Titanium har en stor behandlingsflate, noe som gjør at behandlingen av overleppen kan utføres raskt og effektivt.
  4. Trygghet: Vårt erfarne team av sertifiserte behandlere er dedikerte til din sikkerhet og komfort. Vi sørger for å tilpasse behandlingen til din hudtype og hårfarge. Dette sørger for at du får riktig mengde energi når vi fjerner håret på overleppen uten å bli overbehandlet.

Pris hårfjerning overleppe

Prisen for å fjerne hår på overleppen med laser er 1200 kroner. Vi har også et tilbud som innebærer at du kan kjøpe 6, og bare betale for 4. Det tilsvarer en rabatt på 33 %, og gir deg mest mulig verdi for pengene.

Hvordan Komme i Gang?

Ønsker du å si farvel til uønsket hår på overleppen? Kontakt oss i dag for en konsultasjon, eller trykk her for å bestille time. Vårt team av eksperter vil vurdere din situasjon, svare på spørsmål og utvikle en skreddersydd behandlingsplan som passer for deg. Soprano Ice Titanium kan gi deg den glatte og hårfrie overleppen du ønsker deg, slik at du kan føle deg mer selvsikker og komfortabel i din egen hud. Merk at behandlingen innehar risiko og bivirkning som beskrevet her.