¨

Hårfjerning av overleppe

Hårfjerning av overleppe

Det er helt naturlig med hår på kroppen, allikevel er det mange menn og kvinner som ønsker å fjerne uønsket hår. Et klassisk område er overleppen.

Det er mange kvinner som opplever hårveksten i ansiktet som sjenerende.

Om du vurderer hårfjerning av overleppe, må du på beregne flere behandlinger for å oppnå ønsket effekt. Laseren vil fjerne mellom 50-70 prosent av det synlige håret per behandling.

Hvordan fungerer hårfjerning med laser?

Laser bruker lys som sendes mot huden og som fanger opp melaninet, pigmentet, i håret som da omdannes til varme. Cellene som sitter i hårrøttene blir ødelagt av varmen, og hindrer derfor at håret stimuleres til å gro. Vi vil også informere om at laser kun kan benyttes på mørkt hår. Lyse hår har ikke tilstrekkelig med pigmenter til å bli varmet opp. Mørke hudtyper kan også være vanskelig å behandle med tanke på alle pigmentene i huden. Du vil derfor få best resultat dersom du har mørkt hår på lys hud. Med laser vil man imidlertid blir tilnærmet hårfri.

Profesjonell klinikk

Vier en profesjonell skjønnhetsklinikk som tilbyr kun effektive og godt dokumenterte behandlinger av høy kvalitet. Vår visjon er derfor at du som kunde skal føle at vi oppfyller ønskene dine på en trygg og god måte. Vår ansvarlige lege er dr. Ole Viggo Windingstad som er spesialist i samfunnsmedisin og psykiatri. Klinikken vår har lyse og moderne lokaler sentralt i Oslo, like bak slottet.

Ønsker du konsultasjon eller mer informasjon om behandlinger hos oss er det bare og ta kontakt!